Urban Playground [283]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • delinka

Hej, wiem ze nikt (Semp:) nie robi tego dla jakiejs korzysci własnej, ale tak sie zastanawiam, ze na przygotowanie kazdej czesci rozgrywki potrzeba sporo czasu, koordynacji ludzi, qrde nawet głupie ksero. Czy nie mysleliscie nad jakims systemem, nie chce powiedziec finansowania, nazwijmy to...sponsoringu, na zasadzie dobrowolnosci.

Ja qrde chetnie w ramach wdziecznosci za dobar zabawe odpaliłabym pare zeta wykonawcy :) Np jakims systemem sms-owym albo cos. Moze to (srodki)pozwoliłoby urozmaicic jakos gre. Co myslicie?
  • delinka

A moze cos takiego juz jest, tylko ja nie wiem?
  • Anonim

Myslimy, ze ten pomysl jest przynajmniej zerowy.; D Z calym szacunkiem dla Ciebie.; )
    Wiemy tyle, ze Semp doklada do interesu.; ) Ale tu nie chodzi o pieniadze, prawda?
  • delinka

No bynajmiej,

jednak chodzi mi o "drugą stronę" czyli - graczy. I o dobrowolność. ja tam qrde uwazam ze jesli ktos by sie poczuł to fajnie, jesli nie to tez ok.

Zwłaszcza ze jak mniemam graczy bedzie przybywac ciagle.
  • Anonim

chyba chodzi tu o koszty ksero? czy jest jeszcze coś?

nie wydaje mi się zeby mozna było grę jakos urozmaicić dzięki większym nakładom finansowym. przeciwnie: zajebista jest właśnie idea rozrywki za darmo, zorganizowanej dzięki świetnym pomysłom a nie kasie.
  • Anonim

Ewa ale nie chodzi o to że aby grać - płać..
    ja to rozumiem jako donate, aby nie było takich akcji, że z powodu braku kasy następna edycja jest przesunieta w czasie...
    ew. można przyjść z czteropakiem dla ekipy organizacyjnej :)
  • El comendante Semp

Na razie będzie jak jest :) Na tacę nie będę zbierał; )
    Koszty są różne czasami mniejsze, a czasem większe.
    W sumie największe to ksero i komórki podczas gry i przed grą (czasem trzeba trochę podzwonić), ale zadowolenie graczy jest wystarczającą rekompensatą.; )
  • Anonim

>misiekf napisał

>ew. można przyjść z czteropakiem dla ekipy
    >organizacyjnej :)

haha ok, będę o tym pamiętać;) :)
  • Anonim

>Ewa napisała:

> haha ok, będę o tym pamiętać;) :)

ew. możemy się zrzucić coby było taniej... i ew. skonsumować wraz z ekipą coby chciała :)

• Lidia.

ej ej ej...to ja tez moge 4o pak kupic:P
    w ramach wdziecznosci oczywiscie;]
  • Szakirr

na każde piwo się piszę. pamiętajcie o mnie.
  • Anonim

Olu: zawsze!

czyli rozumiem że jesteśmy umówieni:)
  • delinka

No chocby właśnie pivo. O taki klimat własnie mi chodziło zakładając temat. :)
  • ~

to moze tak kazdy po 4-ro paku i po nastepnym UP "mala" integracja i za zdrowie Aurelii mozna wypic; ]
  • Anonim

tak tak tak...
    popieram obiema ryncami...
  • Anonim

ja niby tez za
    chcialbym zobaczyc jak nagle na starowce rozbija sie 200 osob kazda z 4opakiem i zaczynaja loic browary
  • Szakirr

straż miejska widziała juz jak 200 osób liczy ilość schodków na barbakanie i szuka prądu nieelektrycznego. wydaje mi się, że widok 200 osób pijących piwo będzie dla nich bardziej do przełknięcia.
  • El comendante Semp

>Szatan rozanielony napisał
    >ja niby tez za
    >chcialbym zobaczyc jak nagle na starowce rozbija sie 200
    >osob kazda z 4opakiem i zaczynaja loic browary

To już byłby flash mob :)
  • delinka

nom, ale jaaki :) jakby ze 300 przyszło to nie do opanowania :)
  • Anonim

semp... więc proszę przy tworzeniu UP#5 rozważyć geograficzne położenie akcji co by młodzież mogła się w spokoju napić i gromnie o UP dyskutować :)
  • 1
  • 2