Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Tylko problem zasadniczy jest taki, że lokacje wszystkich sześciu UP są już od dawna gotowe. Niestety muszę was zmartwić, bo miejscówka UP#5 będzie niezdatna do spożywania napojów wyskokowych przez dłuższy czas. No chyba, że ktoś lubi ryzyko i płacenie karniaków.; ) Zdradzę też, że UP#5 będzie miało zdecydowanie bardziej kameralny charakter niż poprzednie rozgrywki. Ale szczegóły w swoim czasie.; )
  • Anonim

coś mnie się myśli, że to będzie powrót do podziemi... lub do jakiegoś miejsca zamkniętego...
  • ~

a moze powrót do natury... jakis lasek czy cus; ] - a potem piwnik znaczy piknik zrobimy; ]
  • Anonim

ta, w lesie bylby hardkor
    "punkty kontrolne" przebraly by sie w ubrania maskujace
    wskazowki bylyby w stylu: 100 drzew w lewo, 50 drzew w prawo, skrec przy tym zakreconym drzewie a potem przy kepce mchu
    wszyscy by sie pogubili
    a w ramach utrudnienia na drzewach siedzieli by snajperzy z paintballami strzelajacy do graczy
    to bylby pomysl na UP6 tak zeby potem sie wszystkim odechcialo grania i tym samym zakonczyc serie
  • Szakirr

>semp napisał
    >Zdradzę też, że UP#5 będzie miało
    >zdecydowanie bardziej kameralny charakter niż
    >poprzednie rozgrywki. Ale szczegóły w swoim
    >czasie.; )

Nie wiem, czy się da kameralnie przy takiej ilości osób, jaka np. przybyła ostatnio. A teraz będzie jeszcze więcej, bo udzieliłam wywiadu dla radia i na pewno mój "intymny" głos przyciągnie rzesze.
    Ale kameralność, jak wszystko, jest względna.
  • Szakirr

>OLej napisał
    >a moze powrót do natury... jakis lasek czy cus; ] - a
    >potem piwnik znaczy piknik zrobimy; ]

to nie byłby już URBAN playground. poza tym w lesie to już dawno było, ewenement UP polega na tym, że się to odbywa w mieście.
  • Anonim

lepiej powiedz kiedy w MiM gramy!
  • kantor..

hehe przysnilo mi sie dzis ze UP #6 bedzie w arkadi hehe zobaczmy czy sie sprawdzi ^^
  • Anonim

ja bym na razie prosił o sugestie gdzie UP#5 aby wybadać teren można było :]

do UP#6 jeszcze cho cho ze trzy miesiące...
  • ...

>misiekf napisał
    >ja bym na razie prosił o sugestie gdzie UP#5 aby
    >wybadać teren można było :]

a ja proponuje co innego, nie mówić gdzie będzie tylko napisać to dopiero na kartach do gry. wtedy dopiero trzeba się wykazać znajomością miasta. no a póżniej na browar :)
  • Anonim

>a ja proponuje co innego, nie mówić gdzie
    >będzie tylko napisać to dopiero na kartach do gry.
    >wtedy dopiero trzeba się wykazać
    >znajomością miasta. no a póżniej na
    >browar :)
    >

Znaczy proponujesz aby spotkać się np. przy metrze centrum odebrać od gościa w pluszowych zielonkawych nausznikach i czarnej skórze karty do gry i po dowiedzeniu się gdzie jest plansza gry np. z buta biec na pola mokotowskie? :]
  • El comendante Semp

>a ja proponuje co innego, nie mówić gdzie
    >będzie tylko napisać to dopiero na kartach do gry.
    >wtedy dopiero trzeba się wykazać
    >znajomością miasta. no a póżniej na
    >browar :)

Właśnie tak zawsze było i myślę, że tak zawsze będzie :)
    Wszystko w tajemnicy aż do ostatniej chwili.
    Choć np. po miejscu rozdawania kart można się czegoś domyślić, bo np. wiadomo, że jak na "czwórce" miały być rozdawane pod kolumną, to przecież nie będziemy potem popindalać pół miasta pod PKiN :)

• delinka

Nom, niech zostanie tajemnica. A jesli jakies sugestie mozna miec to tylko zeby nie było w dzien studyjno-roboczy ...:) Ale....so far so good
  • Anonim

na pewno nie będzie
  • Anonim

a ja to widze tak:
    spotykamy sie wszyscy na ratuszu o godz 22 wieczorem
    i dowiadujemy sie ze UP odbedzie sie na pradze
    np na ulicy zabkowskiej
    wyzwaniem bedzie nie dostac wpierdol ani zarobic kosy pod zebro
  • ...

>semp napisał
    >>a ja proponuje co innego, nie mówić gdzie
    >>będzie tylko napisać to dopiero na kartach do
    >gry.
    >>wtedy dopiero trzeba się wykazać
    >>znajomością miasta. no a póżniej na
    >>browar :)
    >
    >Właśnie tak zawsze było i myślę,
    >że tak zawsze będzie :)
    >Wszystko w tajemnicy aż do ostatniej chwili.
    >Choć np. po miejscu rozdawania kart można się
    >czegoś domyślić, bo np. wiadomo, że jak
    >na "czwórce" miały być rozdawane pod
    >kolumną, to przecież nie będziemy potem
    >popindalać pół miasta pod PKiN :)
    >
    >

żle się wyraziłem. chodzi właśnie o to żeby karty rozdać w innym miejscu niż będzie sama gra. tak jak ostatnio up było na starym mieście to rozdanie kart na np. placu bankowym. idę o zakład, że nie było by wtedy takich wysokich wyników...
  • Anonim

jasne, rozdanie kart na kabatach a UP w krakowie
  • delinka

buahahahah, dobre dobre.... nie, no musi byc jakas podpowiedz chocby w formie miejsca rozdawania kart. Dobre dobre Szatan :)