- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
Kobieto, spać nie możesz... żeś mnie przestraszyła, że mam się szykować...
nie rób nadziei o 2-giej w nocy....
będzie to będzie... -
Anonim
-
Anonim
-
-
~
no nie no panike siejesz; ] - juz sie zląkłem ze jestem nie na bierzaco a tu takie jaja - jak juz tak Cie swędzi to proponuje napisac do Semp'a - jak dobrze zagadasz to moze przyspieszy; ] -
abcd abcd
>Mary napisała:
>No zmylka lekka byla, juz tez myslalam, ze cus jest o 5 :P
no dokładnie :D
chociaż zawsze temat z zapowiedzią kolejnej gry dodaje Semp :P
w końcu się doczekamy, nie martwcie się!; ) -
~
HA! i tu sie mylisz; ] - #3 ja dodalem - ale przy zachowaniu Semp'owych konwenansow :) -
Anonim
Ojej! Nie chciałam was wystraszyć :) Chyba będę musiała zapisać się do kolejnej edycji programu "wybacz mi" :P
A tak poważnie, to nie swędzi tylko ciśnie, bo ja osobiście już nie mogę się doczekać kolejnej odsłony UP :)
Pozdrawiam szalonych i nieszalonych graczy :* -
abcd abcd
>OLej napisał
>HA! i tu sie mylisz; ] - #3 ja dodalem - ale przy zachowaniu
>Semp'owych konwenansow :)
oj tam, szczegóły :P -
Anonim
Ale kiedy sie pojawi cos o 5 tak juz powaznie powaznie? No co jestem kobieta i jestem niecierpliwa :) -
abcd abcd
-
Anonim
-
-
Szakirr
-
Lidia.
bylo mowione wczesniej ze bedzie mniej ludzi:)
ale ja chce byc i si epostaram:P -
Nie może być za dużo.
Projekt stanowi 6 części.
Części zaplanowane wcześniej.
Plansza gry numer 5 jest niewielka.
Trzeba zrobić tak, żeby przyszło mało.
Wszystko wyjasni się już już niebawem. -
>everybody napisała:
>bylo mowione wczesniej ze bedzie mniej ludzi:)
A to już było mówione wcześniej?
Nawet nie wiedziałem :)
-
Towarzysz ZwieRZak
nierozumiem stwierdzenia mniej ludzi...
fakt jest faktem że na 4 był hardcore ale co planujecie nie chcecie chyba zrobić zawodów kto pierwszy o ulotke bo bedzie gorzej... -
Na 4 mogłoby być nawet jeszcze więcej ludzi, bo plansza była ogromna. Na piątce jest dosyć klaustrofobiczna w porównaniu z poprzednią; ) Na pewno nie będzie zawodów po Kartę Gry, spokojnie.; ) Ale tak jak mówię szczegóły niebawem. Żadnej selekcji innych głupot.; )
-
~
ja tam sie nie dziwie ze bedzie mniej - bo jak mowi semp plansza bedzie duzo mniejsza - a ile osob wejdzie do apartamentu na dzikiej 102; ] - bedziemy sie szlajac po pokojach i lazience i szukac agentow :P
- 1
- 2