-
trzymam Cię
Polacy nie gesi ale inni byli pierwsi : )
Rozmawialem ostatnio z moja kolezanka z Bialorusi. Wspomnialem o Urban Playground. Wysluchala z uwaga a potem skromnie dodala ze ...
"w Grodnie mamy cos podobnego"
Zabawa nazywa sie "Night City". W grze wystepuja nieobecne w UP elementy takie jak:
- smsy,
- poruszanie sie autem,
- znaki w trudno dostepnych miejscach ktore trzeba oswietlic latarka,
- zabawa w nocy (po #5 juz nieaktualne : )
- wieksza interakcja ze strony graczy (czasem wygrany zespol wspoltworzy kolejna gre)
- skladki ( wygrany zespol zbeira wszystko ale i tak najczesciej robi za pieniadze impreze dla reszty : )
Zabawa trwa od 2004 roku. Jesli ktos zna bialoruski albo rosyjski to zachecam do lektury: http://www.nightcity.org/ -
abcd abcd
hmm i tak wolę nasze UP!; )
weszłam na tą stronę --> i tak dobrze że chociaż znam cyrylicę, ale nie rozumiem :( -
abcd abcd
-
Kurcze, szkoda że nie mogę tego rozczytać :-/
Wrzucę może kiedyś w Babel Fish to przetłumaczy, ale to już nie teraz. Mnie to zawsze takie newsy cieszą, bo lubię jak w miastach dzieją się nietypowe rzeczy i wychodzi się poza szablon. Marzy mi się Warszawa pełna dziwnych imprez, zakręconych happeningów i nowych przejawów streetartu. Niech będzie pozytywnie! -
-
trzymam Cię
babel fish ladnie to przetlumaczyl. najpiekniejsze jest w tym wszystkim to ze tworcow NC pociaga dokladnie to samo co Ciebie i Twoja zaloge sempie i ze doszliscie do tego zupelnie od siebie niezaleznie : ) -
Anonim
dobra, koniec tego belkotu!
zmierzmy sie juz na polu walki!
czas grac! -
Lidia.
-
trzymam Cię
ange: Twoj entuzjam budujacy ale trzeba myslec tez o rozwoju gry zebys mial gdzie dac mu upust