Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • trzymam Cię

Polacy nie gesi ale inni byli pierwsi : )

Rozmawialem ostatnio z moja kolezanka z Bialorusi. Wspomnialem o Urban Playground. Wysluchala z uwaga a potem skromnie dodala ze ...

"w Grodnie mamy cos podobnego"

Zabawa nazywa sie "Night City". W grze wystepuja nieobecne w UP elementy takie jak:
    - smsy,
    - poruszanie sie autem,
    - znaki w trudno dostepnych miejscach ktore trzeba oswietlic latarka,
    - zabawa w nocy (po #5 juz nieaktualne : )
    - wieksza interakcja ze strony graczy (czasem wygrany zespol wspoltworzy kolejna gre)
    - skladki ( wygrany zespol zbeira wszystko ale i tak najczesciej robi za pieniadze impreze dla reszty : )

Zabawa trwa od 2004 roku. Jesli ktos zna bialoruski albo rosyjski to zachecam do lektury: http://www.nightcity.org/
  • abcd abcd

hmm i tak wolę nasze UP!; )
    weszłam na tą stronę --> i tak dobrze że chociaż znam cyrylicę, ale nie rozumiem :(
  • abcd abcd

i naprawdę nie wiem, po co to nawiązanie do M.Reja; >
  • El comendante Semp

Kurcze, szkoda że nie mogę tego rozczytać :-/
    Wrzucę może kiedyś w Babel Fish to przetłumaczy, ale to już nie teraz. Mnie to zawsze takie newsy cieszą, bo lubię jak w miastach dzieją się nietypowe rzeczy i wychodzi się poza szablon. Marzy mi się Warszawa pełna dziwnych imprez, zakręconych happeningów i nowych przejawów streetartu. Niech będzie pozytywnie!
  • trzymam Cię

babel fish ladnie to przetlumaczyl. najpiekniejsze jest w tym wszystkim to ze tworcow NC pociaga dokladnie to samo co Ciebie i Twoja zaloge sempie i ze doszliscie do tego zupelnie od siebie niezaleznie : )
  • Anonim

dobra, koniec tego belkotu!
    zmierzmy sie juz na polu walki!
    czas grac!
  • Lidia.

powiem Wam ze pomysl swietny:) bylabym bardzo za :D
  • trzymam Cię

ange: Twoj entuzjam budujacy ale trzeba myslec tez o rozwoju gry zebys mial gdzie dac mu upust