-
Anonim
HUURRRRRRRRRAAAA!!!
heh, no to ci sie semp udalo
metro nigdy nie bedzie takie same
to bylo niesamowite uczucie
kiedy tlum rzucal sie biegiem z metra w strone wyjscia, przelatujac nad bramkami, tratujac pieszych
swietne -
delinka
Super, dodatkowa adrenalina, pęd, uciekajacy czas i pociągi..... Hej, a widzieliscie babcie która przestraszona biegnącym tłumem tez biegła z nami? Chyba na Polu Mokotowskim :))) -
delinka
Anyway....dawno sie tak nie nabiegałam.....:)) Było swietnie, dzieki Semp. -
Lidia.
podobala sie gra, ale niez achowanie ludzi- dzicz i 100 lat za murzynami :| ale coz;] mlodosc, ech, piekne czasy:P -
-
Marek
no co ty??!! to bylo chyba w tym najlepsze :) niestety nam sie nie udalo dojsc do konca bo sie z czasem zle ogarnelismy ale nastepnym razem bedziemy na pierwszej miejscoweczce; d dzieki dzieki i jeszcze raz dzieki SEMP!! daj fotki i film bo widzialem ze na wiele sie zalapalem; p -
Towarzysz ZwieRZak
No po prostu mistrzostwo świata i pełen dynamizm!!!!
a co do tłumu fakt faktem ze było ostre pchanie ale...
taki już urok tej gry; ) mimo to nawet ten hardkor z ciasnotą miał swój urok 0 burd pełna kultura wszyscy z uśmiechem na twarzy i te żarty :D
a najlepsz i tak była politechnika; -) mimo zapisków na karcie o spokojnym wychodzeniu z metra była to FALA ludu z pozytywnym krzykiem na ustach AAAAAAAAAAAAAAAAAA...... :DDD
PS. Semp UP 6 zakończ niedaleko jakiegoś PUBU bo niedarujemy ci piwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!; -) -
Korek.
Miałem ze znajomymi pierwsze miejsce na UP#3 a dzisiaj nam jakoś nie poszło... :/
Moim zdaniem za dużo ludzi zdecydowanie psuję atmosferę poszukiwań :P
P.S
A maraton na stacji przypominał Flash Mob :P -
Anonim
tak... Bardzo Flash mob...
jak taka byla 3jka to masakra i wspolczucie...
Semp, miało byc mniej osob he?; )
dzięki jeszcze raz....
i Uwaga propozyszyn...
na ostatnia edycje proponuje przyniesc szampana i wypic zdrowie Sempa za genialny pomysl... co wy na to? -
Towarzysz ZwieRZak
i co przez całą gre mieć go w plecaku?? niee odpada!!!! jednak chyba zostanie jakiś piwko !! choć w sumie semp mógłby zrobic zbiórke po tym2-3zł ikupic kilka butelek szampana na koniec... -
Mya
ale ilosc osob tez miala swoj urok! Pan na schodach na politechnice poszedl za glosem tlumu i zacza tez biec z przerazeniem na twarzy:) Ale policja niezareagowala a mily pan na wierzbnie nawet otworzyl bramke zeby nie skakac:)
Pierwszy raz sie z Wami bawilam i juz sobie w twarz pluje ze wczesniej taka ignorantka bylam i 4 przygody stracilam. Ale skrecona kostka nie pozwoli jutro zapomniec - ciekawe ze skrecila sie na polu a do ursynowa biegalam bez bolu..
Sempie jestes G_E_N_I_A_L_N_Y !!!Tylko nastepnym razem pomysle ze biegnac prosto a potem w prawo i w prawo....zaczynam sie cofac:) HAHA. -
> Ale policja niezareagowala a mily
>pan na wierzbnie nawet otworzyl bramke zeby nie skakac:)
A to ciekawa informacja. W trakcie gry widac bylo, ze mundurowi na kolejnych stacjach wiedza juz co sie dzieje, ale takiego gestu z ich strony sie nie spodziewalem.
Grało 99 drużyn. Ile ukończyło? Kto wygrał? Odpowiedź jeszcze nie teraz. :) Dzięki wszystkim za pozytywne słowa i do zobaczenia na UP#6. Kiedyśtam. :) -
trzymam Cię
Ta gadka o:
* glosie ktory zaraz uslyszysz albo
* slowach ktore same wpadna Ci w reke
nastawiala mnie na wyszukiwanie punktu ktory nie bedzie widoczny a bedzie SLYSZALNY.
nadajac przez megafon, ukryte glosniki czy cokolwiek. Wykorzystaj to SEMP jesli chcesz. I jeszcze slowo o samej grze. Bawilem sie z siotra i kolega. Gra super, gratuluje pomyslu. Napewno masz z efektow duzo satysfakcji : ) -
Anonim
było świetnie:) najlepsi ci ludzie w oknach, że jeszcze nam pomachali na koniec:D:D:D
dziękóweczka Semp:)
aha: jakieś foto maja byc w Przekroju:D -
Anonim
wlasnie, gdzie foty; ]
jakis typ na zielono caly czas nas fotografowal
ciekaw jestem czy gdzies beda te fotki
ja tez jestem za piwem z sempem
tak myslalem wlasnie ze mundurowi sie dowiedza o zabawie w pewnym momencie
fajna mine mieli tez ochroniarze Landu
stali zbaranieli i patrzyli jak dziesiatki ludzi biegaja pod tym calym tarasem ale bali sie zatrzymac kogos i zapytac -
delinka
no własnie ten gosc na zielono, cały czas sie "napatoczał" i próbujac walic jakies zbliżenia przez moment rozproszył moja koncentrację na grze :) najpierw stał pod rotunda i sie w niego wpatrywałam będac pewną ze to on karty będzie rozdawał :) Za karę chyba zapamietał moją twarz i sie plątał koło nas :)
Ps. kto znalazł 3ci punkt? -
delinka
Ps 2: co do panów mundurowych na stacji, chyba dobrze wiedzieli o co chodzi, bo jak wracałam do metra biegiem to pytał czy znalezlismy juz :)) miło -
Anonim
a mnie rozbawila dziewczyna ktora pod rotunda sie ciagle smiesznie usmiechala stojac przy bankomacie
wygladala podejrzanie :D
3ciego nie znalezlismy
CZARNY! -
jot.
czarny, czarny, a jakżeby inaczej :) my z trzecim też mieliśmy problem, ale zabawa przednia!!! mam nadzieję, że poprawię wynik z biegu po Starówce, czekam na fotki!!!
co do reakcji ludzi, to utkwił mi w głowie obraz przerażonego pana, który z lekiem w oczach brał swoje dziecię na ręce... -
Mya
ach, widzialam tego pana przy bramkach:)
Dobrze ze CZARNY a nie czerwony!!!
No i 3ciego nie znalezlismy...:( -
abcd abcd
3. punkt to był ten na Racławickiej z windą i pomieszczeniem 606? Widziałam, że dużo osób biegało po tamtejszych pobliskich uliczkach, ale nie wiem czy ktoś znalazł; > przyznać się w każdym razie! :P
gra była genialna :) jak zawsze zresztą :P; )
Semp - masz wenę :P
pomysł z metrem był trafiony, aczkolwiek myślałam o trasie pl.3krzyży-> nowy świat-> krakowskie przedmieście; P
nigdy się tak nienabiegałam! :DD
CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM NA UP#6 !!! :D