Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

HUURRRRRRRRRAAAA!!!

heh, no to ci sie semp udalo
    metro nigdy nie bedzie takie same
    to bylo niesamowite uczucie
    kiedy tlum rzucal sie biegiem z metra w strone wyjscia, przelatujac nad bramkami, tratujac pieszych
    swietne
  • delinka

Super, dodatkowa adrenalina, pęd, uciekajacy czas i pociągi..... Hej, a widzieliscie babcie która przestraszona biegnącym tłumem tez biegła z nami? Chyba na Polu Mokotowskim :)))
  • delinka

Anyway....dawno sie tak nie nabiegałam.....:)) Było swietnie, dzieki Semp.
  • Lidia.

podobala sie gra, ale niez achowanie ludzi- dzicz i 100 lat za murzynami :| ale coz;] mlodosc, ech, piekne czasy:P
  • Marek

no co ty??!! to bylo chyba w tym najlepsze :) niestety nam sie nie udalo dojsc do konca bo sie z czasem zle ogarnelismy ale nastepnym razem bedziemy na pierwszej miejscoweczce; d dzieki dzieki i jeszcze raz dzieki SEMP!! daj fotki i film bo widzialem ze na wiele sie zalapalem; p
  • Towarzysz ZwieRZak

No po prostu mistrzostwo świata i pełen dynamizm!!!!

a co do tłumu fakt faktem ze było ostre pchanie ale...

taki już urok tej gry; ) mimo to nawet ten hardkor z ciasnotą miał swój urok 0 burd pełna kultura wszyscy z uśmiechem na twarzy i te żarty :D

a najlepsz i tak była politechnika; -) mimo zapisków na karcie o spokojnym wychodzeniu z metra była to FALA ludu z pozytywnym krzykiem na ustach AAAAAAAAAAAAAAAAAA...... :DDD

PS. Semp UP 6 zakończ niedaleko jakiegoś PUBU bo niedarujemy ci piwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!; -)
  • Korek.

Miałem ze znajomymi pierwsze miejsce na UP#3 a dzisiaj nam jakoś nie poszło... :/
    Moim zdaniem za dużo ludzi zdecydowanie psuję atmosferę poszukiwań :P

P.S
    A maraton na stacji przypominał Flash Mob :P
  • Anonim

tak... Bardzo Flash mob...
    jak taka byla 3jka to masakra i wspolczucie...

Semp, miało byc mniej osob he?; )

dzięki jeszcze raz....
    i Uwaga propozyszyn...
    na ostatnia edycje proponuje przyniesc szampana i wypic zdrowie Sempa za genialny pomysl... co wy na to?
  • Towarzysz ZwieRZak

i co przez całą gre mieć go w plecaku?? niee odpada!!!! jednak chyba zostanie jakiś piwko !! choć w sumie semp mógłby zrobic zbiórke po tym2-3zł ikupic kilka butelek szampana na koniec...
  • Mya

ale ilosc osob tez miala swoj urok! Pan na schodach na politechnice poszedl za glosem tlumu i zacza tez biec z przerazeniem na twarzy:) Ale policja niezareagowala a mily pan na wierzbnie nawet otworzyl bramke zeby nie skakac:)
    Pierwszy raz sie z Wami bawilam i juz sobie w twarz pluje ze wczesniej taka ignorantka bylam i 4 przygody stracilam. Ale skrecona kostka nie pozwoli jutro zapomniec - ciekawe ze skrecila sie na polu a do ursynowa biegalam bez bolu..
    Sempie jestes G_E_N_I_A_L_N_Y !!!Tylko nastepnym razem pomysle ze biegnac prosto a potem w prawo i w prawo....zaczynam sie cofac:) HAHA.
  • El comendante Semp

> Ale policja niezareagowala a mily
    >pan na wierzbnie nawet otworzyl bramke zeby nie skakac:)

A to ciekawa informacja. W trakcie gry widac bylo, ze mundurowi na kolejnych stacjach wiedza juz co sie dzieje, ale takiego gestu z ich strony sie nie spodziewalem.

Grało 99 drużyn. Ile ukończyło? Kto wygrał? Odpowiedź jeszcze nie teraz. :) Dzięki wszystkim za pozytywne słowa i do zobaczenia na UP#6. Kiedyśtam. :)
  • trzymam Cię

Ta gadka o:

* glosie ktory zaraz uslyszysz albo
    * slowach ktore same wpadna Ci w reke

nastawiala mnie na wyszukiwanie punktu ktory nie bedzie widoczny a bedzie SLYSZALNY.

nadajac przez megafon, ukryte glosniki czy cokolwiek. Wykorzystaj to SEMP jesli chcesz. I jeszcze slowo o samej grze. Bawilem sie z siotra i kolega. Gra super, gratuluje pomyslu. Napewno masz z efektow duzo satysfakcji : )
  • Anonim

było świetnie:) najlepsi ci ludzie w oknach, że jeszcze nam pomachali na koniec:D:D:D
    dziękóweczka Semp:)
    aha: jakieś foto maja byc w Przekroju:D
  • Anonim

wlasnie, gdzie foty; ]
    jakis typ na zielono caly czas nas fotografowal
    ciekaw jestem czy gdzies beda te fotki

ja tez jestem za piwem z sempem

tak myslalem wlasnie ze mundurowi sie dowiedza o zabawie w pewnym momencie
    fajna mine mieli tez ochroniarze Landu
    stali zbaranieli i patrzyli jak dziesiatki ludzi biegaja pod tym calym tarasem ale bali sie zatrzymac kogos i zapytac
  • delinka

no własnie ten gosc na zielono, cały czas sie "napatoczał" i próbujac walic jakies zbliżenia przez moment rozproszył moja koncentrację na grze :) najpierw stał pod rotunda i sie w niego wpatrywałam będac pewną ze to on karty będzie rozdawał :) Za karę chyba zapamietał moją twarz i sie plątał koło nas :)

Ps. kto znalazł 3ci punkt?
  • delinka

Ps 2: co do panów mundurowych na stacji, chyba dobrze wiedzieli o co chodzi, bo jak wracałam do metra biegiem to pytał czy znalezlismy juz :)) miło
  • Anonim

a mnie rozbawila dziewczyna ktora pod rotunda sie ciagle smiesznie usmiechala stojac przy bankomacie
    wygladala podejrzanie :D

3ciego nie znalezlismy

CZARNY!
  • jot.

czarny, czarny, a jakżeby inaczej :) my z trzecim też mieliśmy problem, ale zabawa przednia!!! mam nadzieję, że poprawię wynik z biegu po Starówce, czekam na fotki!!!

co do reakcji ludzi, to utkwił mi w głowie obraz przerażonego pana, który z lekiem w oczach brał swoje dziecię na ręce...
  • Mya

ach, widzialam tego pana przy bramkach:)
    Dobrze ze CZARNY a nie czerwony!!!
    No i 3ciego nie znalezlismy...:(
  • abcd abcd

3. punkt to był ten na Racławickiej z windą i pomieszczeniem 606? Widziałam, że dużo osób biegało po tamtejszych pobliskich uliczkach, ale nie wiem czy ktoś znalazł; > przyznać się w każdym razie! :P

gra była genialna :) jak zawsze zresztą :P; )
    Semp - masz wenę :P
    pomysł z metrem był trafiony, aczkolwiek myślałam o trasie pl.3krzyży-> nowy świat-> krakowskie przedmieście; P
    nigdy się tak nienabiegałam! :DD

CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM NA UP#6 !!! :D
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)