Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Tak, rozmawiali. Tzn. zawsze robię tak samo, czyli zarówno rozmawiam jak i odsyłam do strony internetowej po dodatkowe informacje. Rezultaty są bardzo różne. Czasem lepsze, czasem gorsze, a czasem nie ma ich wcale.

Przy okazji komunikat:
    wyniki UP#5 najprawdopdobniej dopiero kilka dni po weekendzie.
  • Towarzysz ZwieRZak

własnie a jak będzie z tym punktem na wilanowkiej?? zalicza czy nie?? nop bo tam była 10 a nie 1 tylko, że zero było troche odkształcone??
  • Lidia.

ano wlasnie. a na kacie gry z tego co pamietam bly dwie gwiazdki nawet, wiec 10 musi byc jak nic :>
  • Kret

Była jedna gwiazdka i cudzysłów. Ale moim skromnym zdaniem obie odpowiedzi powinny się liczyć...
  • Lidia.

wiec zwracam honor :)
    wedug mnie jednak nie-0 tam bylo, tyle ze wymagalo czegos wiecej niz tylko podbiegniecia i pozniejszej pogoni za metrem
  • Anonim

nie byliście na oddawaniu kart? :P
    semp dokładnie mówił, że obydwie odpowiedzi się liczą :)
  • Ania

na oddawaniu kart to Semp powiedzial, ze sprawdzi czy rzeczywiscie jest tak druga cyfra i sie zastanowi
  • delinka

Wyraźnie powiedział, ze obydwie odpowiedzi będą zaliczone. nie wiem skąd w ogóle ta kontrowersja.
  • jot.

obie się liczą, a cudzysłów gwiazdką zdecydowanie nie jest :))
    kiedy wyniki???????!!!!!
  • Lidia.

ja tam tez uwazam ze Semp mial to zweryfikowac :P i sam nie byl pewny, czy obie beda si eliczyc
  • Anonim

na UP#4 była podobna akcja i obydwie odpowiedzi były uznawane...
    wiec moi drodzy nie ma sie co kłócić, obydwie będą uznane :)
  • Anonim

A mnie to boli, ze nie zalapalam sie bo mialam nocna zmaine w pracy wtedy, a jak przeczytalam nie moglam nikogo na zastepstwo znalezc :(((((((((((((, damn jedna z niewielu dobrych rzeczy w Wawie mnie ominela; ((((((((((((
  • Mnyonywaji

a my, na przekór wszystkim - czerwony :D:D

nie opłaciło się....

chociaż ja tam myślę, że te karty wszystkie czarne były, ot, co!!!; P
  • Anonim

dobre mieli miny 'zwykli pasażerowie metra', nie??; ]]
  • awoken eyes

Semp gratki za pomysł! :]
    UP dostarczyło mase emocji i energii... takie podekscytowanie z robienie czegoś nietypowego jak na te miejsca w wawie i na okoliczności!

Co do szturmu w metrze to był genialny! Miełem okazje biec na kilku stacjach jako pierwszy i widziałem przerażone miny przechodniów... bezcenne! :))
    Poza tym zabawnie było w wagonach... np. kiedy stali sami faceci (ze 30) i 2 dziewczyny między nami. Jakiś tekst o seksie i komenatrz, że z rozpoznaniem ojca to by miały tu problem! Oczywiście głupi żart został entuzjastycznie przyjęty śmiechem przez wszystkich... po czymotworzyły się drzwi i wybiegli w poszukiwaniu 'szczęścia'... :D
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)