-
Anonim
-
Anonim
Ja o tym jeszcze w ogóle nie myślałam. jako baran takie akcje są u mnie czysto spontaniczne...
-
Anonim
witam pierwszego gościa!
Od razu zaznaczam, że pochwalam wszelkie przejawy spontanu, bo sam baranem jestem!
A jak zazwyczaj spędzasz uro? -
Anonim
to ja siebie również witam. długo nie umiałam "nastawić" tej daty.. ale potem przypomniałam sobie, że barany się nie poddają i od razu.. tu kliknęłam, tam i się udało.
nie pytaj jak zazwyczaj spędzam, bo cię rozczaruję; D
2 kwietnia chyba dwa lata temu PADAŁ ŚNIEG!!!!!!!, to chyba była środa, wściekłam się i poszłam spać ok. 20:00..
ostatnio specjalnych ekscesów nie pamiętam.. zwalam to na swój wiek..
ale były takie latka (i jeszcze będą), gdy z dnia na dzień montowało się duuuuże urodziny..
a ti?
-
-
justyna em.
witam:)
ja wlasciwie zapomnialam ze mam urodziny w tym roku...wszystko przez mature:( -
Anonim
ja tez zwykle spontanicznie. w tym roku bez planów jeszcze tardycyjnie. Najfajniejsze imprezy udały sie, gdty w ogole nie byly planowane i zamierzam wierzyc w te zasade do konca!
Plan jest taki, zebysmy tu wspolnie cos urzadili 2 kwietnia, zarzadzimy na GRONie w tym roku. Juz jest 5 osob w naszym gronie, a w sumie jest ponad 80 osob urodzonych w tym swietnym dniu. NAMOWMY ICH WSZYSTKICH! -
Anonim
hmmmm... ten tego.. nie chcę być aspołeczna.. ale.. ja to tak.. tego..
ja nie lubię nikogo do niczego namawiać.. jak ktoś chce to się sam zgłosi..
? -
Anonim
-
spalona słońcem:P
heh a ja juz w tym roku bede miac 17 i mam nadzieje uda mi sie zrobic jakas ciekawa bibke:D uwazam ze urodzeni 2 kwietnia sa swietni bo to w koncu ja
pozdrawiam wszytskich ktorzy wlasnie sa z tego dnia :-* -
Anonim
wy sobie możemy coś kombinować, a kto będzie chciał to się przyłączy...
;-) -
Anonim
-
Anonim
Właśnie sprawdziłam i w tym roku 2 kwietnia wychodzi super - w sobotę. Tydzień po Wielkanocy.
;D -
Grono.Net
-
justyna em.
czesc:)
heh az dziwne ze tyle osob sie urodzilo 2, coraz wiecej nas:)
-
Anonim
-
Grono.Net
Hmmmmmm..moze mam jakieś zaburzenia percepcji, ale wydaje mi się ze na tym gronie jest 9 osób a nie kilkadziesiąt; ) -
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
Co tu taka cisza...??? ZA 2 dni są juz nasze urodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :D