Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asia

Czy ktoś latem wybiera się na Florydę?
  • dzosik

a ja sie wybieram:D do miami beach:D
  • ;(

chcialabym kiedykolwiek tam poleciec;( tam jest milosc mojego zycia;(
  • NiebieskieSubaru

Ja bym chciał znowu tam polecieć, aż się łezka w oku kręci na same wspomnienia. Macie jakieś dobre (sprawdzone) biuro, które zajmuje się wyjazdami do Orlando. Mam na mysli parki tematyczne Disneya itd...
  • HUJ JEBAĆ GRONO

może kiedyś będe...(jak skoncze te jebane szkoły)
    mój braciszek tam mieszka...
  • Anonim

Asiu jezeli Twoje pytanie:
    "Czy ktoś latem wybiera się na Florydę?"
    jest zaproszeniem...
    to juz teraz pakuje sie i jade:)

a tak powaznie to bylam w lipcu i... bylo super!!!!
    polecam FLoRYDE ale nie w okresie letnim.. poniewaz jest bardzo goraco i wilgotno... UDANEGO WYJAZDU.. pozdrawiam!!!
  • NiebieskieSubaru

Zgadza się. Ja byłem koniec stycznia i rano bylo koło 10-12 st. C, ale już koło 12 bylo 25. Klimat i pogoda bajeczna...
  • Asia

Lecę w lipcu i będę na pewno w World Disney World ale na własną rękę,nie za posrednictwem biura.
  • Asia

Ja też byłam w lipcu dwa lata temu i ponownie lecę w lipcu zakochałam się we Florydzie i Było naprawdę goraco ale cały rok siedzę w zimnym kraju i potrzebuje słoncaDziękuje!
  • Tamiszon

hej, ja tez lece w lipcu na floryde( orlando). czy ktos wie gdzie najtaniej kupic bilet lotniczy?:)
  • Anonim

Ja się wybieram na floryde a dokladnie do Port St. Lucie.... i mma nadzeje ze bedzie fajnie :)... ktoś wi jak ceny biletow stoją? czy jesz szansa ze potanieja, bo podobno maja obnizyc na okeciu oplaty lotniskowe...
  • Tomasz

Latem na Floryde? Nie za goraco?
  • Kammm

no ja tez sie wybieram jakos pod kiniec wrzesnia, moze pazdziernik a lece na key west :))))
  • Asia

Kupywałam bilet w Islandi i kosztował ok.1200$.
  • Anonim

jesli chodzi o floryde to super ale uwazajcie na huragany.ja przezylam(przezylam to dobre slowo).
  • Adek

A jak tam domy na florydzie,wiecie ceny bede niedaleko bazy Pensacola chyba w miescie Destyny czy jakos tak nie wiem dokladnie i nie wiem czy tam jechac na pewno,bilet znalazlem w KLM za 2100zl wiec nie drogo ale jak tam z praca jest bo wiecie nie chce zostac bankrutem a nie slyszalem przychylnych wiesci o mozliwosciach finansowych tego stanu.Jak to jest tak naprawde?
  • Adek

To nazywa sie Destin...
  • Anonim

Dajdeka a ktory huragan przezylas?
    mysle,ze to bylo niesamowite przezycie:D!
  • Anonim

ja bede w Bostonie w wakacje a daleko jest na Floryde?? i jak tam dojechac? bo mam kolezanke mamy tam i zaproponowaly zebym ja odwiedzila ... :) pozdrawiam
  • Agatka

>zuzIa napisała:
    >ja bede w Bostonie w wakacje a daleko jest na Floryde?? i
    >jak tam dojechac? bo mam kolezanke mamy tam i zaproponowaly
    >zebym ja odwiedzila ... :) pozdrawiam

Wystarczy wpisać sobie w google np. mapa usa – i zobaczyć gdzie jest boston a gdzie Floryda. Naprawdę nic trudnego.
    Tym razem Cię wyręczę w wpisywaniu tych 7 literek do wyszukiwarki i odpowiem na twoje pytanie: Jeżeli Ci chodziło o Boston, Ma to :
    Z Bostonu doTampa -1359 mil
    Z Bostonu do Miami – 1511 mil
    Z Bostonu do Key West – 1664 mile
    itd.

>editaa11 napisała:
    >Dajdeka a ktory huragan przezylas?
    >mysle,ze to bylo niesamowite przezycie:D!

Editaa11 ja byłam na Florydzie w 2004 akurat dzień po tym jak „Ivan” zniszczył West Palm Beach. Miasto wyglądało koszmarnie, brak wody, prądu, wszędzie kradzieże i godzina policyjna.

Kilka dni później jadąc na Key West zdziwiliśmy się że w naszą stronę jedzie tak mało samochodów , a w przeciwną jest wręcz korek. Gdy dojechaliśmy na miejsce dowiedzieliśmy się że za kilka godzin ma uderzyć (chyba) „Alex” i że trwa ewakuacja miasteczka.

Widocznie nie mam szczęścia do Huraganów bo rok później lecąc na Hawaje akurat zbliżał się tam huragan. Na szczęście przeszedł obok, my bez problemów dolecieliśmy (nie licząc międzylądowania w SF bo jakaś babcia nam na pokładzie prawie umierała I musieli ją natychmiast zabrać do szpitala; / ) tylko padało troszkę więcej i częściej niż powinno. Ale I tak wakacje były cudne.
| |

To grono powstalo z mysla o tych ktorzy chca czegos dowiedziec sie o USA, zyciu, pracy itp... Jesli...

Fotki

Miejsca grona (1)