-
Luulek
witam Miłośników Usmiechania Się:))
przez jakiś czas będę Moderatorem tego grona.
chciałbym powitać wszystkich uśmiechem i poprosić ładnie o przeczytanie czterech zasad, jakie obowiązywać będą WSZYSTKICH niezależnie od wieku, stażu na gronie i posiadanych układów w mafii; )
--> wszystko co ludzkie nie jest nam obce, ale nie wszystko jest dobrym tonie, a to wyklucza psucie zabawy innym
--> każdy uczestnik ma prawo do wyrażania własnych poglądów, dopóki nie robi tego w sposób wulgarny, obsceniczny, obraźliwy
--> grono to nie śmietnik - jeśli je zaśmiecasz wulgaryzmami, spamem, floodami, pokemonami czy pojedynczymi emotkami, które nie wnoszą nic do dyskusji - miej świadomość, że moderator może zwrócić Ci je do skrzynki
--> jeżeli napiszesz do Moderatora "no i co mi zrobisz? może dasz mi bana?" - możesz mieć pewność, że go dostaniesz :)
w końcu... klient nasz Pan; )
jeśli dostosujecie się do tych punktów - będzie nam ze sobą naprawdę miło.
Oczywiście ponad naszym regulaminem zawsze jest regulamin grono.net --> http://grono.net/pub/passive/rules/
pozdrawiam serdecznie,
Luulek -
tunia
Dzień dobry,
chciałam się przywitać :)
Zasady podane przez Luulka oczywiście nadal obowiązują :)
-
Witam ja również się podpisuje pod zasadami i mam zamiar ich wymagać i to rygorystycznie