-
Luulek
hej usmiechnieci :)
Chcialbym zaproponowac nowy watek na naszym gronie; )
Jak pewnie zauwazyliscie, nasze grono opiera sie glownie na grach i zabawach co mnie bardzo cieszy jednak nie posiadamy cekawego tematu gdzie moglibysmy wymienic swoje poglady na rozne sprawy takie jak muzyka, kino, sport etc...:)
wiadomo my tworzymy "usmiechanie sie" wiec chcialbym abysmy lepiej sie poznali, dowiedzieli sie czegos ciekawego na swoj temat, co wy na to? :)
Mam nadzieje, ze z mila checia pomozecie mi jeszcze bardziej rozkrecic nasze usmiechniete grono :)
pozdrawiam -
Natalia
-
efka
No ok.. to poznajmy się..xD
Witam Was wszystkich.. Nazywam sie Ewa...;] heh.. dupki.. kto chce sie czegos wiecej dowiedzieć niech kliknie w mój profil xD; P
Nie no.. narzućcie jakiś temat konkretny...:P -
Luulek
hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja musze zakuwac na sesje buuu :P -
-
Anonim
No to jak temacie:D:D
Mam na imie Justyna i mam 15latek....a reszta w profilu..:D -
efka
Uu.. współczuje..;P
Czemu piatkowy wieczór spędzam w domu? A gdzie mam być?; P
Nikt imprezy nie zrobił... to siedze w domu..xD
A w ogóle to...źle sie dziś czuje.. główka mnie boli...i zaraz ide lulu..;/ -
Anonim
dostosuje sie do tematu i na początku troszke poprzynudzam xD
a więc...Monika jestem. dla przyjaciół Monia, mam 15 lat :PP no i pod Wawką sobie mieszkam...w profilu jest tego nieco wiecej
:)
-
ewelina
Evna. siedem x nastka. metropolia wasilkow pod bialymstokiem. ubóstwiam siatkowke telewizje U.Y.J i radio U.Y.J.FM.^^ -
procrastination
mam nietypowe imie a mianowicie Mira, kocham spac ale mam czesto problemy z zasnieciem, usmiecham sie non stop nawet kiedy placze, kocham podroze i pozytywnie nastawionych ludzi :)) -
ann.
>Luulek napisał
>hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja musze
>zakuwac na sesje buuu :P
Matura, matura, matura...:) Pociesze Cie;) Bynajmniej mam taka nadzieje;) Juz mi ta cala nauka (czy tam powtorki:P) wszystkimi mozliwymi bokami wychodzi:P -
Luulek
>ღAnaaღ napisała:
>>Luulek napisał
>>hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja
>musze
>>zakuwac na sesje buuu :P
>
>Matura, matura, matura...:) Pociesze Cie;) Bynajmniej mam
>taka nadzieje;) Juz mi ta cala nauka (czy tam powtorki:P)
>wszystkimi mozliwymi bokami wychodzi:P
wlasnie odlozylem ksiazki :P ide spac :P no powtorki to wychodza zaaaawsze bokiem :) dobranoc -
D i a n a
Diana jestem!!! ^^ mój rekord śmiania sie to godzina z kawałkiem xD wogole mam takie śmieszne życie; p <hahaha> komedia^^ -
ann.
>Luulek napisał
>wlasnie odlozylem ksiazki :P ide spac :P no powtorki to
>wychodza zaaaawsze bokiem :) dobranoc
mialo byc 'WSZYSTKIMI MOZLIWYMI STRONAMI WYCHDZI':D To wlasnie doskonaly przyklad tego, co nauka robi z czlowieka:D
w ogole dzien dobry ^^ :) -
Anonim
dzien dobry!:)
widze, że rozmowa schodzi na temat nauki.
A przecież jest majówkaaa i nauka jak i siedzenie przed komputerem nie jest najwazniejsze! jakie macie plany na ten weekend? a może już zrobiliście coś co warte jest wspomnienia? pogoda niestety nie jest najlepsza więc własna inwencja na wolne dni się przyda:) -
Anonim
>Luulek napisał
>hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja musze
>zakuwac na sesje buuu :P
haha dobrze Ci :D to kara.! -
★Od Urodzenia Ciesze Jape.!★
Hej Jestem Patrycja mam 15 lat, jestem wesola, zawsze usmiechnieta:) lubiew sie wyglupiac, i siac przypal:) MUSZE sie WAM czyms pochwalic;) mam zajebisty smiech, i czeste ataki glupawki: xDD Czy to zle??? To i jeszcze wiece j w profilu:P -
veronica.
Hej:):)
no więc jestem Ika jak na mnie mówią przyjaciele i generalnie uwielbiam się śmiać:):) gorzej z tym że nie mam z kim... -
Justynaaaa.
Hej:)
Jestem Justyna uwielbiam sie smiac...nie ma minuty zebym sie nie smiala...jestem szalona osobka z ktora mozna zawsze posmiac i wogole nie lubie drentwego towarzystwa....:):) -
Dianu$
o to widze,ze nie jestem sama,ja kocham sie smiac i zawsze sie smieje ze wszystkiego;) Noi to towarzystwo,mmm...;) -
ღஜ Kotek™ ஜღ