Uśmiechanie się:D [13964]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Luulek

hej usmiechnieci :)
    Chcialbym zaproponowac nowy watek na naszym gronie; )
    Jak pewnie zauwazyliscie, nasze grono opiera sie glownie na grach i zabawach co mnie bardzo cieszy jednak nie posiadamy cekawego tematu gdzie moglibysmy wymienic swoje poglady na rozne sprawy takie jak muzyka, kino, sport etc...:)
    wiadomo my tworzymy "usmiechanie sie" wiec chcialbym abysmy lepiej sie poznali, dowiedzieli sie czegos ciekawego na swoj temat, co wy na to? :)
    Mam nadzieje, ze z mila checia pomozecie mi jeszcze bardziej rozkrecic nasze usmiechniete grono :)
    pozdrawiam
  • Natalia

no to wy pierwsi :P
  • efka

No ok.. to poznajmy się..xD

Witam Was wszystkich.. Nazywam sie Ewa...;] heh.. dupki.. kto chce sie czegos wiecej dowiedzieć niech kliknie w mój profil xD; P

Nie no.. narzućcie jakiś temat konkretny...:P
  • Luulek

hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja musze zakuwac na sesje buuu :P
  • Anonim

No to jak temacie:D:D

Mam na imie Justyna i mam 15latek....a reszta w profilu..:D
  • efka

Uu.. współczuje..;P
    Czemu piatkowy wieczór spędzam w domu? A gdzie mam być?; P
    Nikt imprezy nie zrobił... to siedze w domu..xD
    A w ogóle to...źle sie dziś czuje.. główka mnie boli...i zaraz ide lulu..;/
  • Anonim

dostosuje sie do tematu i na początku troszke poprzynudzam xD

a więc...Monika jestem. dla przyjaciół Monia, mam 15 lat :PP no i pod Wawką sobie mieszkam...w profilu jest tego nieco wiecej

:)

• ewelina

Evna. siedem x nastka. metropolia wasilkow pod bialymstokiem. ubóstwiam siatkowke telewizje U.Y.J i radio U.Y.J.FM.^^
  • procrastination

mam nietypowe imie a mianowicie Mira, kocham spac ale mam czesto problemy z zasnieciem, usmiecham sie non stop nawet kiedy placze, kocham podroze i pozytywnie nastawionych ludzi :))
  • ann.

>Luulek napisał
    >hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja musze
    >zakuwac na sesje buuu :P

Matura, matura, matura...:) Pociesze Cie;) Bynajmniej mam taka nadzieje;) Juz mi ta cala nauka (czy tam powtorki:P) wszystkimi mozliwymi bokami wychodzi:P
  • Luulek

>ღAnaaღ napisała:
    >>Luulek napisał
    >>hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja
    >musze
    >>zakuwac na sesje buuu :P
    >
    >Matura, matura, matura...:) Pociesze Cie;) Bynajmniej mam
    >taka nadzieje;) Juz mi ta cala nauka (czy tam powtorki:P)
    >wszystkimi mozliwymi bokami wychodzi:P

wlasnie odlozylem ksiazki :P ide spac :P no powtorki to wychodza zaaaawsze bokiem :) dobranoc
  • D i a n a

Diana jestem!!! ^^ mój rekord śmiania sie to godzina z kawałkiem xD wogole mam takie śmieszne życie; p <hahaha> komedia^^
  • ann.

>Luulek napisał
    >wlasnie odlozylem ksiazki :P ide spac :P no powtorki to
    >wychodza zaaaawsze bokiem :) dobranoc

mialo byc 'WSZYSTKIMI MOZLIWYMI STRONAMI WYCHDZI':D To wlasnie doskonaly przyklad tego, co nauka robi z czlowieka:D

w ogole dzien dobry ^^ :)
  • Anonim

dzien dobry!:)

widze, że rozmowa schodzi na temat nauki.
    A przecież jest majówkaaa i nauka jak i siedzenie przed komputerem nie jest najwazniejsze! jakie macie plany na ten weekend? a może już zrobiliście coś co warte jest wspomnienia? pogoda niestety nie jest najlepsza więc własna inwencja na wolne dni się przyda:)
  • Anonim

>Luulek napisał
    >hmm a czemu spedzacie piatkowy wieczor w domku? :P ja musze
    >zakuwac na sesje buuu :P

haha dobrze Ci :D to kara.!
  • ★Od Urodzenia Ciesze Jape.!★

Hej Jestem Patrycja mam 15 lat, jestem wesola, zawsze usmiechnieta:) lubiew sie wyglupiac, i siac przypal:) MUSZE sie WAM czyms pochwalic;) mam zajebisty smiech, i czeste ataki glupawki: xDD Czy to zle??? To i jeszcze wiece j w profilu:P
  • veronica.

Hej:):)
    no więc jestem Ika jak na mnie mówią przyjaciele i generalnie uwielbiam się śmiać:):) gorzej z tym że nie mam z kim...
  • Justynaaaa.

Hej:)
    Jestem Justyna uwielbiam sie smiac...nie ma minuty zebym sie nie smiala...jestem szalona osobka z ktora mozna zawsze posmiac i wogole nie lubie drentwego towarzystwa....:):)
  • Dianu$

o to widze,ze nie jestem sama,ja kocham sie smiac i zawsze sie smieje ze wszystkiego;) Noi to towarzystwo,mmm...;)
  • ღஜ Kotek™ ஜღ

no i ja dołączam do tego grona :D
| |

Witaj! Nasze grono przystosowane jest do twoich potrzeb uśmiechu:) Zapraszamy! Ale pamiętajcie p...

Fotki

Miejsca grona (5)