-
MoŻdŻeR
Ello wszyscy geografowie i nie tylko!!!!
Coś tu cicho więc postanowiłem zadać ciekawe (przynajmniej dla mnie) pytanko. Napiszcie jak wygląda wasze studiowanie!!! Uczycie się?? (hmmmm......jak tak to czego??).....a może imprezujecie non stop i oblewacie zdane egzaminy oraz wszystko inne co da się oblać :D ??
A może zdarzyła wam się jakaś śmieszna wpadka?? Sami swoi !!! Możecie opowiadać :).
Pozdro 4 all !!!
A ........we wtorek uderzamy wszyscy sztyrmem na Hybrydy jakby ktoś jeszcze nie wiedział :)))) -
Anonim
no... Ty sie lepiej postaraj z ta informacja o Hybrydach bo nie wszyscy wiedza..... :P -
MoŻdŻeR
jak to nie wszyscy wiedzą?????????
to niech się dowiedzą:)
wjazd przed 22 za darmo więc wbijamy się całą paką:))))))))))))))
-
Anonim
-
-
MoŻdŻeR
Madi doszły mnie jakieś słuchy że taktyki na geocup przygotowujecie.............he he...........:P
Jak tak to nieźli z was narwańcy bo zwycięży i tak lepszy :D
-
Anonim
-
MoŻdŻeR
wy jesteście zboczeni:P
.................hehe......... .....
Taktyczki to ja rysowałem jak byłem w trzeciej klasie podstawówki:P
buahahahahaha...............:) -
**EDNA**
ja tam nie wiem o jaki wtorek chodzi, ale 22 ide, bo tak sobie wymyśliłam :)
to się może spotkamy ..
pozdro -
Werka
no właśnie nam się wczoraj coś nie wyszło z tymi hybrydami Kasiu B.....zresztą Zalewska zamulała, więc sama nie pojechałam, ale Mateusz był juz w drodze, gdy sie dowiedział, że nas tam nie ma...
Ja proponuję dziś albo czwartek, jeszcze z Delfiną itd...tyle, że Mateusz z czwartek nie może :( -
Anonim
Weroniko K.! jak widac nie tylko ja zamulalam, a wlasciwie moi znajomi... ale ogolnie rzecz biorac we wtorek po poniedzialku idziemy szturmem
co nie wiem czym sie skonczy ale..
Mozdzon - i jak bylo??; D -
MoŻdŻeR
Hehehe ... możecie tylko żałować :)
Ja cię kręcę ostra jazda była :P
Wróciłem o 5 a o 6.30 miałem wstać na ćwiczenia. Oj ciężko było !!! Miałem się nie kłaść ale padłem :D
Po ćwiczonkach wróciłem do domku i walnąłem się na łoże no i właśnie się obudziłem :D
tylko cały czas mnie jakoś suszy :P:P:P -
Werka
-
Krzysiek
Mnie nie przebijesz możdżon ja się wogóle nie ucze ostatnio geografii a jakoś jestem na wydziale; ) -
MoŻdŻeR
Krzysiu Ty to na wydziale SGH chyba jesteś :P
Dziekankę masz to się nie uczysz :)
A ja nie mam i co?? to samo :) to kto tu kogo przebija?? :P -
otis diabeł
pierwsze dwa lata pilem i sie opieprzalem. Pilismy na tarasie, na wykladzie z kartografi itp itd, pierwszego Bochenca nie pamietam, podobno jset tam jaks jaskinia, tylko ubrudzony dresik mowil mi ze tam bylem. W sumie smiesznych akcji bylo mnostwo i opisywanie kazdego wyjazdu zajelo by godziny, moze w skrocie kazdy. Olecko w środku nocy z kijami ganialismy złodziej/podgladacza po osrodku i pustostanach, w Murzynowie jak ganialismy z kijami wiesniakow to kolega do dzis ma blizne widel na plecfach, Nad morzem wbilismy sie jako grupa American Tobaco do hotelu i zalapalismy sie na striptiz za darmo, a w Pinczowie z Manhatanu do Osrodka nieslismy razem z wykladowcami nawalonego kolege co nie byl wstanie chodzic i chyba jak dostal lawa w leb to wogole stracil przytomnosc... takich historyjek jest tysiace wiec dlugo by pisac
-
Werka
ta, taras czyli nasz prywatny balkonik rzeczywiście ostatnio jest miejscem spożywania RÓŻNYCH napoji...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne