Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Janek

powstał Tajny Komitet organizacyjny ogólnopolskiego strajku okupacyjnego studentów prawa, cel - zniesienie limitu na aplikację adwokacką, otwarcie adwokatury; Tajny Komitet wzywa wszystkich studentów prawa do samorganizacji, tak aby ogień zapłonął na wszystkich uniwersytetach, DOŚĆ NIEWOLNICTWA!
  • Imperator

A co pani w Jehowców się bawi?
  • Janek

>A co pani w Jehowców się bawi?

nie, w obywatela Rzeczypospolitej :)
  • Piotr

To już WPIA nie ma swoich gron?

To jest grono ogólno-uniwersyteckie.
  • KitKa(t)

internacjonalizm! ...interkierunkowość znaczy się; ]
  • Anonim

powinni was tam na prawie torche bardziej przy sesji pokatowac to by sie akcji i strajkow odechciało:D
  • Henryk Gwizdecki

Proponuję zacząć od wymyślenia hasła i odzewu, którymi członkowie komitetu mogliby się rozpoznawać. Np. Hasło: "Najlepsze kasztany rosną na placy pigalle". Odzew: "Minister sprawiedliwości lubi je tylko jesienią"

W końcu nie wiadomo, kto tak naprawdę może czytać te forum.
  • aga wu

>norczi napisał
    >powinni was tam na prawie torche bardziej przy sesji
    >pokatowac to by sie akcji i strajkow odechciało:D

amen; )
  • Henryk Gwizdecki

Czyżby to był wątek modlitewny?
    Jeżeli tak, to dziwię się Koleżance, że tak szybko przeskoczyła do ostatniego elementu liturgii.
  • SĄSIAD

Może koleżanka modli się w intencji trzeźwości ludzi, ale mam nadzieję że nie studentów.
  • Henryk Gwizdecki

No cóż ja na pewno nie przyłączę się do modlitwy w tej intencji. Co innego gdyby to było w intencji nietrzeźwości.
  • aga wu

amen ze kolega wyzej (tak tak ten na N; ]) dobrze mówi.A o trzezwośc czy nietrzezwośc sie nie modlę bo sensu nie ma :P
  • weel

http://pl.youtube.com/watch?v=KBOm8...

http://pl.youtube.com/watch?v=p4o-U...

a to coś a propos ograniczeń na aplikacje adwokackie i osób popierających taki stan rzeczy... polecam;)
  • Anonim

Mhm. Dwa chujowe filmy.
  • Doman

Przeróbka "Śpiewać każdy może" bardzo mi się podoba (ktoś wie, czy to Stuhr śpiewa?) tylko, że pierwszy raz ją słyszałem ze 2 albo 3 kadencje temu i w zasadzie można ją podpiąć do więkoszości polityków (niestety)
  • Anonim

Dlatego też powiedziałem, że badziewne; > Wychodzę z założenia, że filmiki anty-* mają być albo merytoryczne, albo śmieszne. Te nie należały ani do jednej, ani do drugiej kategorii.
  • Janek

sniegi topnieja, Tajny Komitet Organizacyjny Ogólnopolskiego Strajku Okupacyjnego Studentów Prawa dziękuje za wszystkie głosy poparcia :)

plomien ogarnia coraz szersze kregi akademickie, nie dajcie sie zwiesc czczym obietnicom, walka do ostatecznego zwyciestwa!!!
  • Anonim

Niezłe z was krejzole, że o wolność chcecie walczyć.
  • Anonim

>Rok 1984 napisał
    >sniegi topnieja, Tajny Komitet Organizacyjny
    >Ogólnopolskiego Strajku Okupacyjnego Studentów Prawa
    >dziękuje za wszystkie głosy poparcia :)

yyyyyy, tajny zaiste
  • Wachmistrz Nosek

taa, a na wiosnę (czyli już) ruszą na rektorów i ministrów masy studenckie, które szerzyć będą waszą rewolucję... tylko, że ja będę po stronie rządu (bo rewolucji nie lubię), albo co bardziej prawdopodobne, będę daleko w bezpiecznym miejscu, gdzie spokojnie się będę upijał:D
  • 1
  • 2
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)