-
Krzysztof
chcialbym sie zapisac na lektorat z angielskiego C1 i mam kilka opcji wyboru. co sadzicie o tych prowadzacych:
magdalena richards
malgorzata swierk
teresa mordawska
irena szkurłat-jędrak
bartosz jurczak
maria wozniak
andrzej zasadzinski
szczegolnie interesuje mnie magdalena richards i maria wozniak -
Anonim
ja Ci moge powiedziec ze richards byla spoko na egz koncowych i ludzie mowili same dobre slowa o niej:) -
Krzysztof
>Wiola//i gdzie teraz?? napisała:
>ja Ci moge powiedziec ze richards byla spoko na egz
>koncowych i ludzie mowili same dobre slowa o niej:)
dobrze dobrze :) ale jest szansa sie u niej nauczyc? czy po prostu jest spoko bo jest latwiutko? -
Ewcia
-
-
*υπολοχαγός Dallas*
-
marta
-
*υπολοχαγός Dallas*
-
em
Jesli chodzi o p. Richards, to polecam - nie wiem, jak na egzaminach, ale zajecia z nia sa naprawde ciekawe. -
mrrauuu
Irena Szkurłat Jedrak to bardzo poczciwa kobiecina, ale na C1 czułam się jak na A2...tempo iście żółwie, ale jakies xerówki dawałą, wiec kontakt z językiem jest:) no i moja grupka to było mało osób w tym 5 ze stosunków i prowadziliśmy bogate dyskusje polityczne, wiec jakos przezyłam rok na tym lektoracie, ale niewiele nowego się nauczyłam. -
Ewcia
a z ang....kilka postów wyzej,,,?:)mgr Urszula Malkiewicz:)?musze sie zapisac bo wyjeżdzam to mi pasuje bo blisko ale tak w ciemno to starch:d -
kasia
-
BaSiA
Gros uczy na mim wydziale- bardzo sie przyklada i jest student-friendly takze jestem pewna ,ze nie odwala lektoratow tylko sa to porzadne zajecia-co nie zawsze ujest oczywisyte:) -
_być człowiekiem-to pytanie_
panią Richards miałam na ustnym z C1 była bardzo miła :] i konkretna, to lubię :]] -
Anonim
-
Ośka
A ja bardzo proszę o polecenie kogoś z francuza. Opcja student-friendly jak najbardziej wskazana. Z góry dzięki. Liczę na Was !! -
gałka
ja także mam podobną prośbe, tylko chodzi mi o niemiecki. mam do wyboru: mgr krystyna arnold, mgr barbara domińska, mgr maria gottinger-uzdowska. kogo polecacie? interesuje mnie jeszce jak najmniejsza ilosc prac domowych; p -
gałka
-
((:LADY ALUNIA:))
a co mozecie powiedziec o panu SIKORSKIM z angielskiego??moze ktos mial z nim zajecia?? -
p
Nie miałam z tym panem przyjemności, ale słyszałam o nim bardzo dużo złego. -
>>BARTEK<<
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...
Miejsca grona (25)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce