Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysztof

chcialbym sie zapisac na lektorat z angielskiego C1 i mam kilka opcji wyboru. co sadzicie o tych prowadzacych:

magdalena richards
    malgorzata swierk
    teresa mordawska
    irena szkurłat-jędrak
    bartosz jurczak
    maria wozniak
    andrzej zasadzinski

szczegolnie interesuje mnie magdalena richards i maria wozniak
  • Anonim

ja Ci moge powiedziec ze richards byla spoko na egz koncowych i ludzie mowili same dobre slowa o niej:)
  • Krzysztof

>Wiola//i gdzie teraz?? napisała:
    >ja Ci moge powiedziec ze richards byla spoko na egz
    >koncowych i ludzie mowili same dobre slowa o niej:)

dobrze dobrze :) ale jest szansa sie u niej nauczyc? czy po prostu jest spoko bo jest latwiutko?
  • Ewcia

a co sądzicie o mgr Urszuli Malkiewicz?ktos zna:)?
  • *υπολοχαγός Dallas*

możecie polecić jakiegoś fajnego lektora hiszpańskiego?
  • marta

polecam panią J. Sławińska:)
  • *υπολοχαγός Dallas*

dzięki :)
  • em

Jesli chodzi o p. Richards, to polecam - nie wiem, jak na egzaminach, ale zajecia z nia sa naprawde ciekawe.
  • mrrauuu

Irena Szkurłat Jedrak to bardzo poczciwa kobiecina, ale na C1 czułam się jak na A2...tempo iście żółwie, ale jakies xerówki dawałą, wiec kontakt z językiem jest:) no i moja grupka to było mało osób w tym 5 ze stosunków i prowadziliśmy bogate dyskusje polityczne, wiec jakos przezyłam rok na tym lektoracie, ale niewiele nowego się nauczyłam.
  • Ewcia

a z ang....kilka postów wyzej,,,?:)mgr Urszula Malkiewicz:)?musze sie zapisac bo wyjeżdzam to mi pasuje bo blisko ale tak w ciemno to starch:d
  • kasia

A co powiecie: A.Groś, A.Walewska?
  • BaSiA

Gros uczy na mim wydziale- bardzo sie przyklada i jest student-friendly takze jestem pewna ,ze nie odwala lektoratow tylko sa to porzadne zajecia-co nie zawsze ujest oczywisyte:)
  • _być człowiekiem-to pytanie_

panią Richards miałam na ustnym z C1 była bardzo miła :] i konkretna, to lubię :]]
  • Anonim

a jakie opinie krążą o pani Teresie Mordawskiej ??
  • Ośka

A ja bardzo proszę o polecenie kogoś z francuza. Opcja student-friendly jak najbardziej wskazana. Z góry dzięki. Liczę na Was !!
  • gałka

ja także mam podobną prośbe, tylko chodzi mi o niemiecki. mam do wyboru: mgr krystyna arnold, mgr barbara domińska, mgr maria gottinger-uzdowska. kogo polecacie? interesuje mnie jeszce jak najmniejsza ilosc prac domowych; p
  • gałka

i jeszce pani mgr Elżbieta Józefowicz-Bartczak...
  • ((:LADY ALUNIA:))

a co mozecie powiedziec o panu SIKORSKIM z angielskiego??moze ktos mial z nim zajecia??
  • p

Nie miałam z tym panem przyjemności, ale słyszałam o nim bardzo dużo złego.
  • >>BARTEK<<

a kogo polecacie od rosyjskiego ??
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)