-
Anonim
Witam, tutaj poruszajcie tematy związane z wfem i innymi, najróżniejszymi zajęciami dodatkowymi. Pozdrawiam
Wasza Moderatorka -
człowiek smos
a ja mam pytanie. można się zapisać na drugi wf i nie wiem zapłacic za niego czy cos tam? jest taka opcja? ktoś może wie coś na ten temat? ile takie cos kosztuje? -
Anonim
Teoretycznie - o ile mi wiadomo - trzeba by wtedy po prostu "dokupić" dodatkowe żetony ale nie mam pojęcia ile by to kosztowało. -
Anonim
za w-f sie nie płaci (o ile nie sa sensu stricto płatne).
mojej przedmowczyni pomylilo sie z zetonami na lektoraty - za ktore trzeba placic jak sie skoncza. Natomiast jesli chodzi o W-F to z zasady masz wiecej, niz wymaga tego Twoj program, a doladowanie ich polega na zgloszeniu sie do swojej jednostki i jakies sensowne umotywowanie. Jesli juz masz zaliczone semestry w-f'u, tyle ile wymaga tego program, to teoretycznie w rejestracji mozesz brac udzial, jesli zostana jakies miejsca po 1 rejestracji -
-
*υπολοχαγός Dallas*
Czy ktoś uczęszcza na korektywę? Potrzebuje paru informacji na temat tych zajęć... -
Ewarszawa
>przeminelo z tajfunem napisała:
>i podizelilas sie z nami informacja o tym, ze jestes
>przewspaniala, w celu....? bo jakos nie widze sensu. mamy
>dowartosciowac twoje ego mowiac WOOOOW ale ty jestes
>niesamowita? chyba i tak juz to robia wszyscy co cie znaja
>[sadzac po twoim poscie] wiec ja sobie daruje, wybaczysz mi?
Wybaczę :) -
Ewarszawa
Z resztą na tych zajęciach prędzej się wydurniam niż jestem "przewspaniała" a podzieliłam się tą informacją żeby mi ulżyło....... i ulżyło :) pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
ewka > spoko, no problem. z mojej strony pomylka, przepraszam. peace nie pis; ) pozdrawiam. -
Anonim
-
grzeczna jestem tylko jak jem
nieobecnosc na w-f mozesz odrobic przychodzac na zajecia innej grupy prowadzone przez ta osobe z ktora ty masz w-f..i musi to byc taki wf jaki masz,czyli jak siatkowka to siatkowka,jak koszykowka to koszykowka:)
pozdrawiam:) -
Anonim
A czasem może byc z tym poważny problem, bo jak Ci się wszystkie zajęcia tej osoby nakładają z Twoim planem to... jest niefajnie, bo rzadko kto pozwala zaliczać u innych prowadzących. -
* *
nigdy nie spotkałam się z utrudnieniami związanymi z zaliczaniem u innych prowadzących - i nigdy nawet o tym nie słyszałam.... -
Anonim
A ja słyszałam od innych no i moja pani od basenów też się nie zgodziła na zaliczanie u kogoś innego. -
Grace
Sluchajcie,a jak jest z nieobecnosciami na konserwatorium w ramach og? Chodzi mi konkretnie o historie propagandy radzieckiej. Przez gapiostwo mam juz 3... a chcialabym to zaliczyc:/
macie jakikolwiek pomysł? ze np. 3 mozna miec :P -
Anonim
no to musze próbowac negocjowac, bo mi sie nakładaja zajecia prowadzącej z moimi :( -
Krystian
>... sandra ... napisała:
>Widzę, że nie ma chętnych do przyznania
>się do uczęszczania na namysłowską?
>(^_^)
Ja chodzę, ale w środy :p -
BaSiA
hej wie ktos czy nieobecnosci na wf mozna odrobic tylko na tej sammej dyscyplinie czy na byle jakim wfie? mam juz przekroczona liczbe nieobecnosci:/ -
Pani Zarazy
>..daydreamin g.. napisała:
>Sluchajcie,a jak jest z nieobecnosciami na konserwatorium w
>ramach og? Chodzi mi konkretnie o historie propagandy
>radzieckiej. Przez gapiostwo mam juz 3... a chcialabym to
>zaliczyc:/
>
>macie jakikolwiek pomysł? ze np. 3 mozna miec :P
Jesli chodzi Ci o propagande w srode na 18.30, to bylam na wszystkich zajeciach i jeszcze ani razu nie bylo sprawdzania listy, takze sie nie martw:) Ale zaluj, bo wczoraj ogladalismy "Cyrk" Aleksandrowa i bylo rewelacyjnie:D -
Doman
>BaSiA napisała:
>hej wie ktos czy nieobecnosci na wf mozna odrobic tylko na
>tej sammej dyscyplinie czy na byle jakim wfie? mam juz
>przekroczona liczbe nieobecnosci:/
Coś takiego jak odrabianie to wyłącznie ustalenie pomiędzy Tobą i twoim prowadzącym. Tak więc pytanie nie do nas.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne