-
Doman
>~ Justyna ~ napisała:
> A nie można powiedzieć,
>że mi zagineła;)
Można, tylko, że to kosztuje... 25 zł -
Anonim
Nie rozumiem... 25 zł chyba jak wyrabiam powtórny raz, czyli już wyrobili mi raz, a mi zgineła. Stara i tak jest już nieważna, więc mogłam ją powiedzmy wyrzucić... -
Anonim
co karty do BUWu to ja zachowałem sobie starą i wciąż jej używam - chyba nawet nie ma terminu ważności - przynajmniej tak powiedziała pani w bibliotece; ] w razie zgubienia jeden dokument mniej stracony (bo teraz to karta miejska i leg w jednym) -
Anonim
czy ja dobrze kojarze, ze od stycznia karta miejska ma byc obowiazkowo dokumentyem ze zdjeciem?
Czyli - trzeba ja zaladowac na nowa legitymacje?
Albo wyrobic nowa?
tak mi sie obilo o uszy... -
-
Gdabski
Były takie propozycje przy okazji dyskusji o zmianach taryfy ZTM, ale o ile wiem żadnych nowych zasad na razie nie ma. -
k
czyli słuchajcie... jesli jestem na 2 roku mam nowa elektroniczna legitymacje ze znizka 50% to powinnam ja wymienic? u nas nic o tym nie mowili.... juz nie rozumiem... czy to znaczy ze za bilet autobusowy studenci beda placic wiecej? -
Anonim
Ło matko. Chodzi o wymianę książeczkowych na elektroniczne, a nie elektronicznej na nową elektroniczną. -
Anonim
Warto tą książeczkową wymienić, bo kanary wiedzą i żerują nas roztrzepanych studentach. Do biletu żądają legitymacji, a że wiedzą że nie ważne to wychaczają frajerów takich jak ja. Ale jutro obbieram nową legitymację i zobaczymy czy płacę mandat, czy opłatę manipulacyjną 6,20zł. Trzymajcie za mnie kciuki. -
Anonim
-
Anonim
>~ Justyna ~ napisała:
>>Doman napisał
>>Tylko ze starą
>>żal się rozstawać, bo wyglądała jakoś tak
>oficjalniej
>
>
>Co??? Trzeba oddać starą legitke? Tylko nie to; ( Ja
>chciałam zachować na pamiątke. A nie można powiedzieć,
>że mi zagineła;)
>
wlasnie podobno trzeba je oddac.
Ja tez stara oddalam po to zeby wyrobic nowa.
ale potem przez zupelne moje (i pani z sekretariatu:D) roztrzepanie jak odbieralam te elektroniczna legitymacje to zlapalam tez swoja stara (bo lezaly w tym samym pudeleczku, to sobie wzielam:)
a ze nikt sie nie zorientowal a ja nie wiedzialam ze nie wolno ... to mam pamiatke :D
-
cicyman
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne