Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Doman

>~ Justyna ~ napisała:
    > A nie można powiedzieć,
    >że mi zagineła;)

Można, tylko, że to kosztuje... 25 zł
  • Anonim

Nie rozumiem... 25 zł chyba jak wyrabiam powtórny raz, czyli już wyrobili mi raz, a mi zgineła. Stara i tak jest już nieważna, więc mogłam ją powiedzmy wyrzucić...
  • Anonim

co karty do BUWu to ja zachowałem sobie starą i wciąż jej używam - chyba nawet nie ma terminu ważności - przynajmniej tak powiedziała pani w bibliotece; ] w razie zgubienia jeden dokument mniej stracony (bo teraz to karta miejska i leg w jednym)
  • Anonim

czy ja dobrze kojarze, ze od stycznia karta miejska ma byc obowiazkowo dokumentyem ze zdjeciem?
    Czyli - trzeba ja zaladowac na nowa legitymacje?
    Albo wyrobic nowa?
    tak mi sie obilo o uszy...
  • Gdabski

Były takie propozycje przy okazji dyskusji o zmianach taryfy ZTM, ale o ile wiem żadnych nowych zasad na razie nie ma.
  • k

czyli słuchajcie... jesli jestem na 2 roku mam nowa elektroniczna legitymacje ze znizka 50% to powinnam ja wymienic? u nas nic o tym nie mowili.... juz nie rozumiem... czy to znaczy ze za bilet autobusowy studenci beda placic wiecej?
  • Anonim

Ło matko. Chodzi o wymianę książeczkowych na elektroniczne, a nie elektronicznej na nową elektroniczną.
  • Anonim

Warto tą książeczkową wymienić, bo kanary wiedzą i żerują nas roztrzepanych studentach. Do biletu żądają legitymacji, a że wiedzą że nie ważne to wychaczają frajerów takich jak ja. Ale jutro obbieram nową legitymację i zobaczymy czy płacę mandat, czy opłatę manipulacyjną 6,20zł. Trzymajcie za mnie kciuki.
  • Anonim

Udało się. 6,20zl opłaty manipulacyjnej, ale bądźcie czujnni
  • Anonim

>~ Justyna ~ napisała:
    >>Doman napisał
    >>Tylko ze starą
    >>żal się rozstawać, bo wyglądała jakoś tak
    >oficjalniej
    >
    >
    >Co??? Trzeba oddać starą legitke? Tylko nie to; ( Ja
    >chciałam zachować na pamiątke. A nie można powiedzieć,
    >że mi zagineła;)
    >

wlasnie podobno trzeba je oddac.

Ja tez stara oddalam po to zeby wyrobic nowa.

ale potem przez zupelne moje (i pani z sekretariatu:D) roztrzepanie jak odbieralam te elektroniczna legitymacje to zlapalam tez swoja stara (bo lezaly w tym samym pudeleczku, to sobie wzielam:)

a ze nikt sie nie zorientowal a ja nie wiedzialam ze nie wolno ... to mam pamiatke :D

• cicyman

http://kierwa.myminicity.com/
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)