Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej, mamy w tej szkole zniżkę od samorządu, więc pomyślałam, że może tu zdobędę opinię na temat tej szkoły.
    Czy ktoś korzystał?
  • Anonim

Nie wiem czy przypadkiem nie jest to dopiero co powstała szkoła, więc trudno będzie coś powiedzieć. Jeśli szukasz dobrej szkoły, to ja osobiście polecam Ci LOK na ul. Chocimskiej, właśnie zaczęłam tam jazdy :)
  • Piotr

Jak ja robiłem prawko to najtańsza (nawet jak po uwzględnieniu zniżek gdzieś indziej) była iskra na stadionie skry. Polecam tą szkołę, zwłaszcza jazdy z właścicielem.
    Dodatkowo teoria jest bardzo "elastycznie" prowadzona.
  • Anonim

Elastycznie, znaczy wcale :>
  • Pjotr

Ja polecam imole. Pewnie nie jest to najtansza szkola ale caly kurs (teoria+praktyka) mozesz zrobic w 17 dni. W dodatku maja najwieksza zdawalnosc w warszawie.
  • Judith

ja polecam nie zdawać w Warszawie; )
  • Pjotr

>Judith wrote:
    >ja polecam nie zdawać w Warszawie; )

jak dla mnie jedyna wada to fakt ze sie dlugo czeka; p
  • Anonim

>Judith napisała:
    >ja polecam nie zdawać w Warszawie; )

Wiesz, skoro nie zdaważ w Warszawie, to jak potem tu jeździć bezpiecznie?
  • Pjotr

>Wiesz, skoro nie zdaważ w Warszawie, to jak potem tu
    >jeździć bezpiecznie?

A to trzeba zdawac w warszawie zeby umiec jezdzic po niej bezpiecznie? Nie widze zwiazku, nie mowiac juz o tym ze kurs mozesz odbyc w warszawie a zdac gdzie indziej :).
  • Kosu

>Pjotr napisał
    >A to trzeba zdawac w warszawie zeby umiec jezdzic po niej
    >bezpiecznie? Nie widze zwiazku, nie mowiac juz o tym ze kurs
    >mozesz odbyc w warszawie a zdac gdzie indziej :).

Do oceny przydałyby się powody. Jeśli robisz egzamin poza Warszawą, bo jest taniej albo jesteś na wakacjach, to ok. Jeśli robisz tam, bo tu przytłacza się liczba samochodów i dynamika, to ja bym polecał hulajnogę :] Ja się do prawka właśnie zbieram i chcę możliwie trudny egzamin.

Dobre kursy z tego co wiem prowadzi "MAK" (Automobilklub Stołeczny). Podchodzą do samochodów poważnie, więc do kursów też. Ja się tam wybieram w każdym razie.

Imola się chyba spsiła. Denerwuje mnie ta ich kolorowa strona i wyjazdy na egzaminy do Łomży, gdzie jest tyle samochodów co w przeciętnym korku na Jerozolimskich :] No i prawie pół kafla drożej niż w innych szkołach - wolałbym za to wziąć jazdy albo mieć na parędziesiąt litrów paliwa na początek.
  • Anonim

a propos, ile by kosztowała nauka jazdy po rondach wielopasmowych (czyli jazda w okolicach Al. Jerozolimskich)? poza Warszawą to trudno u nas spotkać... (ps. mam prawko jakby się ktoś pytał)
  • Anonim

http://www.motokurs.pl strona przesadzona, ale instruktorzy i atmosfera w szkole fantastyczna :)
  • Anonim

>Bartek Sowa napisał
    >a propos, ile by kosztowała nauka jazdy po rondach
    >wielopasmowych (czyli jazda w okolicach Al. Jerozolimskich)?
    >poza Warszawą to trudno u nas spotkać... (ps. mam prawko
    >jakby się ktoś pytał)

Zależy od szkoły, dokupujesz sobie po prostu jazdy doszkalające (nawet z prawkiem, np. po dłuższej przerwie w prowadzeniu warto), w jednych jest 50zł za godzinę innych mniej innych więcej.
  • Kasia

ja również polecam imolę
    [a zdawanie w Warszawie nie jest takie straszne:)]
  • lali lo

też uczyłam się w Iskrze na Skrze.
    polecam, choć jeśli kogoś przytłacza smród fajków na górze (czyli obok małej salki wykładowej) to powinien sobie odpuścić (palę i mnie to przeszkadzało).
    Ogólnie sympatycznie, na teorię przychodzisz sobie kiedy chcesz.
    Praktyka również w porządku.
    Biorąc pod uwagę 1100 zł - jest akurat.
    (Na Filtrowej jest szkoła gdzie chcą 1400 bez materiałów do nauki).
    Zobaczymy jak ze skutecznością, bo zdaję dopiero w lipcu; )
  • Doman

Z tym poziomem trudności w Warszawie bywa różnie. Np. jazda w korku może być wyzwaniem jedynie dla kursanta, który jeszcze nie opanował dobrze ruszania z miejsca ;)
  • Judith

>Pjotr napisał
    >jak dla mnie jedyna wada to fakt ze sie dlugo czeka; p

No i właśnie wtedy się sporo zapomina jak się w międzyczasie nie ćwiczy :P
  • Anonim

Polecam MOTOKURS:) Pierwsza pomoc rewelacja( wreszcie się czegoś nauczyłam). Uczestniczyłam w weekendowych zajęciach teoretycznych w Kochanowskim( ul. Wiktorska). Nie robią problemów, dostosowują się do kursantów.
  • Anonim

a znacie jakaś dobra i przede wszystkim tanią szkołę w wawie?? chodzi mi o dokupienie jazd doszkalających

ile kosztuje godzina jazdy?
  • Anna P.

>Kosu napisał
    >>Pjotr napisał
    >>A to trzeba zdawac w warszawie zeby umiec jezdzic po niej
    >>bezpiecznie? Nie widze zwiazku, nie mowiac juz o tym ze
    >kurs
    >>mozesz odbyc w warszawie a zdac gdzie indziej :).
    >
    >Do oceny przydałyby się powody. Jeśli robisz egzamin poza
    >Warszawą, bo jest taniej albo jesteś na wakacjach, to ok.
    >Jeśli robisz tam, bo tu przytłacza się liczba samochodów
    >i dynamika, to ja bym polecał hulajnogę :] Ja się do
    >prawka właśnie zbieram i chcę możliwie trudny egzamin.
    >
    >
    biedactwo... jeszcze zmienisz zdanie. moga Cie oblac bo się jechalo 40 na h oraz za co kolwiek np. wg nich nie patrzylo sie w lusterkach ale jeszcze zycie Cie nauczy
  • 1
  • 2
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)