Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joł Nyguuusyyyy

Taaaaa, teraz z kamerami nie moga oblac za nic bo sie mozna odwolac i egzaminator wychodzi na debila. Jedziesz na czerwonym swietle- oblewasz, nie uzywasz migaczy- oblewasz, jezdzisz pod prad- oblewasz. Jak jedziesz 40 minut zgodnie z przepisami- zdajesz. I to wszystko
  • Kosu

>ancyk napisała:
    >biedactwo... jeszcze zmienisz zdanie. moga Cie oblac bo się
    >jechalo 40 na h oraz za co kolwiek np. wg nich nie patrzylo
    >sie w lusterkach ale jeszcze zycie Cie nauczy

Rany. Tekst jak mojej babci. "Życie Cię nauczy", "ludzie są źli", "wszyscy chcą zaatakować Polskę" :D

Jak wyżej: są kamery i po prostu wystarczy jechać poprawnie, a przecież o poprawną jazdę właśnie chodzi (nie tylko na egzaminie, choć z tym w narodzie już jest różnie :]).

Co do lusterek, to wystarczy po prostu mówić co się robi, żeby nie było wątpliwości na nagraniu.
  • Anonim

A o szkole unia jakies opinie??
  • Matee

Ja Wam powiem czego nie polecam :P
    Nigdy przenigdy nie zapisujcie się do szkoły PIK na Ursynowie :P
    Prawo jazdy mam, to prawda ale zawdzięczam je swojemu niezwykłemu "talentowi rajdowemu" a nie szkole :PP
    Straciłem tam nerwy, samochody tragiczne i obsługa jak już wpłacicie kasy przypomina rodem tą z PRLu...
    Nawet nie można telefonicznie sie na jazdy zapisać tylko trzeba do nich zasuwać... Nie wspominam już o tym, że robiłem kurs około 4 miesięcy mimo tego, że cały czas byłem w domu, jea! Tak głęboko mają Cię tam w dupeczce - opinia na podstawie frustracji własnej plus trójki znajomych :P
    Taaakże dobrze zastanówcie się zanim zapiszecie się do jakiejś "L"
    branoc
  • Anonim

a ja z unii zrezygnowałam, i myśle, że samorząd tez powinien się poważnie zastanowić nad "współpracą". kiedy zadzwoniłam, facet nie przedstawił nawet co to za szkoła , tylko "halo", od razu przeszedł ze mna na "ty", a potem oczekiwał, że przyjadę w umówiony punkt w wawie i stamtąd dziewczyna jakaś samochdem mnie zawiezie gdzieś na wykłady + e-mail, w którym napisałam państwu, że rezygnuje i dlaczego nijak nie chciał dojść na adres podany nastronie, wysyłałam kilka razy zawsze delivery failure.... hmmmmm chyba coś nie tak.

idę do "babskiej"
  • Anonim

Ja chodzę do OSK YETI na Chmielnej. Atmosfera super, instruktor sympatyczny i spokojny. Na pierwszej jeździe jechałam sama po Warszawie (a nigdy wcześniej nie siedziałam za kółkiem), na drugiej byłam na rondach i różnych skrzyżowaniach, a na trzeciej jeździe już byłam w okolicach WORDU, żeby się zorientować i robiłam łuk :D Także tempo bardzo ok :)
  • Judith

Chyba zwykle się jeździ po mieście od pierwszej jazdy; )
  • Vasper

>...anula... napisała:
    >Polecam MOTOKURS:) Pierwsza pomoc rewelacja( wreszcie się
    >czegoś nauczyłam). Uczestniczyłam w weekendowych
    >zajęciach teoretycznych w Kochanowskim( ul. Wiktorska). Nie
    >robią problemów, dostosowują się do kursantów.

A wiesz może ile u nich kosztuje kurs tak normalnie? Bo znalazłam tylko cenę w lipcowej promocji (a w lipcu już nie zdążę się raczej zapisać)...
  • Carpe diem...

ja polecam "Zielony Listek" - zniżka dla studentów:)
  • db

Ja polecam szkole jazdy Jar, ale nie wiem jak sie teraz maja tam ceny , bo robilem tam kurs jakies 8 lat temu. Wtedy wypadali bardzo profesjonalnie i nie mialem na co narzekac. Wymienilem nawet instruktora po 4 godzinach jazdy, na innego - nie bylo problemow.
  • BaSiA

Hej gdzie mieliscie przyjemnosc/nieprzyjemnosc robic kurs i czy polecacie dana szkole/instruktora? Szukam czegos na studencka kieszen. Najbardziej interesuje mnie szkola Unia bo podobno UW ma tam 15% znizki..ktos korzystal?dzieki
  • Anonim

ktos sie wypowie o unii?
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)