Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tak jak w temacie, zbiegają mi sie ćwiczenia z dwóch różnych przedmiotów w jednym dniu. Przy rejestracji inne grupy były już zajęte i nie miałem wyboru. Może ktoś wie jak z takim czymś sobie poradzić, czy jest możliwość przeniesienia się do innych grup, jak tak do do kogo się z tym zwrócić, pisać podanie do dziekanatu o przeniesienie do innych grup?
  • Ula Michalska

ja radzę spróbować się z kimś zamienić na jedne z ćwiczeń. Istnieje coś w stylu giełdy albo spytaj na gronie swojego kierunku. Może komuś nie robi różnicy na którą godzinę chodzi?

Jeśli się nie uda to pogadaj z prowadzącym zajęcia. Myślę, że to jest do załatwienia drogą nie oficjalną :) U mnie tak znajomi robili.

Powodzenia
  • Anonim

ja myślę, że najrozsądniej jest porozmawiać z prowadzącym. Najważniejsze, że jesteś w usosie, a zawsze można się jakoś dogadać.
  • Anonim

U nas tak było,kilku osobom koligowały się zajęca, zmienili plan:P
  • Doman

Każdy wydział ma chyba jakieś wewnętrzne regulaminy na przenoszenie pomiędzy grupami (na MIM trzeba pisemnej zgody obu prowadzących) Można czasem też przenieść się "na gębę", ale to już zależy od ćwiczeniowców, sposobu oceniania, kolokwiów itp.
  • Anonim

a na IPSIR'ze był już taki burdel*, że Dr Milewska zrobiła własną listę od zera... ten USOS trzeba albo zlikwidować, albo co pół roku ostre pranie mózgu (szkolenie) wszystkich pracowników... i to osób układających plan, a nie informatyków;)

* - właśnie niemożliwość ułożenia planu przez wszystkich.
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)