Uniwersytet Warszawski [17259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Przeglądając to forum natrafiłem na wątek o piłkarzykach, więc pomyślałem sobie żeby założyć podobny temat o pokerze :) Mam nadzieje że na UW znajdzie się trochę osób które grają :) Może by czas się ujawnić i zacząć coś działać w tym temacie?; ) Spotkać się, zorganizować jakąś partyjkę na żywo...czekam na wasz odzew, co wy o tym myślicie?
  • Izabela

Ja to bym sobie zagrała w brydżyka ; D
  • vic†or

ooo brydżyk.. dawno nie grałem eh....
  • Anonim

ja bym z checia zagral w pokera:)..jesli znajdzie sie jeszcze z 6 osob:) to czemu nie...
  • Yagooth

Ja chetnie; ) Ale w Texas Hold'a ???
  • Anonim

to już jest nas trzech widzę :) Tak w Texasa :) no to czekamy na więcej osób.
  • Yagooth

To jak cos juz ustalicie to dajcie mi znac na prv. bo zadko zagladam akurat na grono UW
  • Anonim

Wątek "piłkarzyki" to w przenośni: idziemy na piwo :P Ale mało kto czyta żeby wiedzieć :K
  • Karola

a ja bym też była za pokerem Texas Hold'em, można próbować się zorientować czy byłoby więcej chętnych i zorganizować jakiś turniej czy coś; )
  • Anonim

Dopisuję siebie i kumpla. Więc jest nas już troszkę to może coś z tym zrobimy ? Albo zapytam wprost - kiedy i gdzie ? Wrzucajcie swoje propozycje; ) Ja proponuje nast. tydzień
  • Karola

dla mnie moze być chyba, tylko jeszcze zależy na jakie stawki byśmy grali itd; p bo ja to tak za dobrze nie gram hehe; )
  • Anonim

Ja się piszę. Fajnie by było zorganizować taki turniej, choć przyznam, że ostatnio Omaha Hi Lo Limit bardziej mnie pociąga.
  • Darjush

ja jestem tym kumplem od Krzemii :P :D
    zacznijmy od texas hold'em, pozniej moze zadzialamy cos wiecej.
    teraz trzeba tylko wykombinowac jakies miejsce.
    no i zetony, ma ktos?? bo przydalyby sie do gry.
    a stawki to juz ustalimy pozniej, ale moze na poczatek 5/10?
  • Anonim

super super widzę że się rozkręca temat:) Czyli jeśli dobrze policzyłem byśmy mieli już 7 osób i jeszcze jeden mój kolega co czyni razem 8 to już jest coś :) skoro mamy tyle chętnych to postaram się rozglądnąć za jakimś lokalem do gry i od was też czekam na propozycje. Ale jeszcze wcześniej miałbym propozycje żebyśmy zebrali się na jakieś piwko, prędzej ustalimy coś na żywo niż przez grono :)
    Darjush te stawki podawałeś w groszach czy złotówkach? Bo jeśli chodziło ci o złotówki to jest stanowczo za dużo jak na studencką kieszeń...:)
  • Anonim

zgodze sie z Pawlem..ze 5 i 10zl...to stanowczo za duzo...mozna zaczac co najwyzej od 20 i 50gr:)))...a i jestem za wczesniejszym spotkaniem w celu omowienia szczegolow...nie wiem jak reszta, ale ja bede mogl dopiero od nast. weekendu wyskoczyc na jakies piwo...to moze za tydzien w sobote..o 19 w..roosters?:D mamy tam znizki studenckie...a i panie sa niczego sobie:) moze kelnerki beda chcialy z nami pograc w pokera:)
    pzdr.
  • Karola

jeśli stawki będą jakieś groszowe to i ja się piszę; ) ale problem jest taki, że w weekendy raczej mnei nie ma w Wawie; / to tamm najwyżej na któryś zostanę jak mi będzie pasowało i będzie dobrze hehe
  • Anonim

To co, w następny weekend w sobotę, a może w piątek, o 19 w Roosters na Krakowskim Przedmieściu?:) Pasuje ci Karolinko?:) Jak inne osoby?
  • Karola

ajjjt no mi niestety nie, bo ja już od czwartku wieczór przeważnie w swoim mieście, ale licze na to, że to nie będzie ostatnie takie spotkanie.. :)
  • Anonim

Oj, pudło kolego. Pudło. Sobota - święto - czyli większość się porozjeżdża.

Piątek? Godziny rektorskie o ile się nie mylę.
  • Anonim

fakt...nie zobaczylem ze sobota to 1...kurcze...ja bym nie mogl w piatek, mam robote do 21...;/ to juz predzej w poniedzialek...co Wy na to? a jesli nie...to najwyzej ustalicie wszystko w pt. i dacie znac na gronie, co postanowiliscie...
    albo hmm.... ja bym dojechal okolo 22 do Was.
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)