-
rumian
Piszcie o najlepszych wykładach na swoim wydziale. Najciekawszych wykładowcach- tych prawdziwie inspirujących. Przyda się przy wyborze OGUNów i równoległych. -
Karina
-
Anonim
wstep do literaturoznawstwa- prof.dr hab. Edward Kasperski; D niesamowite zajecia;D -
Lulu_aga
ze swoich studiów polecam zajęcia prowadzone przez Pana dr Toberę! Pasjonat prasy, rynku wydawniczego; posiada ogromną wiedzę, którą potrafi zainteresować, jak mało kto!
z IH wszyscy chyba już znają tą osobę, a mianowicie.... prof. dr hab. Ziółkowskiego:]
-
-
L :)
dr Aleksandra Piotrowska - aczkolwiek nie wiem czy prowadzi oguny,jeśli tak to zapisujcie się bez zastanowienia.Wyjątkowa wspaniała kobieta,która potrafi porwać studentów. -
Kuba
>LULU:D napisała:
>ze swoich studiów polecam zajęcia prowadzone przez Pana dr
>Toberę! Pasjonat prasy, rynku wydawniczego; posiada
>ogromną wiedzę, którą potrafi zainteresować, jak mało
>kto!
>
> z IH wszyscy chyba już znają tą osobę, a mianowicie....
>prof. dr hab. Ziółkowskiego:]
>
>
tak, dra Toberę polecam. :D -
Anonim
bardzo ciekawy temat :)
proponuję pisanie od razu na jakim wydziale, co konkretnie wykładowca prowadzi, a jeśli prowadzi w tym roku akademickim, to może warto też napisać kiedy i gdzie? :) a nuż znajdą się chętni, którzy będą chcieli choć raz posłuchać -
Ralf
-
Karina
> Geografia z prof. M.Jędrusikiem !
Przemiany w Europie Środkowej i Wschodniej po II w.ś.? -
Ralf
nie, ogólne ciekawostki ze swiata... Zawsze puszcza duzo filmów i ciekawie opowiada :) -
Karina
-
józio
>z IH wszyscy chyba już znają tą osobę, a mianowicie.... prof. dr hab. >Ziółkowskiego
tak, swietny na oguna (wyklad, historia rzymu) -
магдалина
prof. Nałęcz na wydz hist. swietnie, zywo opowiada, bardzo polecam :) -
Anonim
Jakoś nikt nie reklamuje przedmiotów ścisłych - ja osobiście zgłaszam panów dr. Krycha i prof. Mostowskiego - obaj są niepowtarzalni; ) -
Anonim
Tradycje antyczne i biblijne (z pierwszego roku polonistyki) - ks. prof. Starowieyski. -
Kasiek
>Gandzia/Szafa napisał
>Jakoś nikt nie reklamuje przedmiotów ścisłych - ja
>osobiście zgłaszam panów dr. Krycha i prof. Mostowskiego
>- obaj są niepowtarzalni; )
Tak dr Krych w szczególności;)
A co do nauk ścisłych to polecam wykłady u prof. Orlika na wydziale chemii;) -
Madzia.
podstawy zarzadzania -dr Piotrowski. Wydział Zabaw.
nieprzecietny humor, swobodnie,przystepnie wyklada, wplata w to wiele ciekawostek,historyjek i... PSYCHOTESTÓW xD .
jeden z najlepszych teoretyków na UW.; ) -
Izabela
Ja też polecam wykłady profesora Orlika na Chemii... Bardzo ciekawe, dużo wnoszą, uważam że to człowiek wykształcony nie tylko pod ścisłym kątem, bardzo sympatyczny. Warto posłuchać :) -
Anonim
Geografia Chorób Tropikalnych dr. I. Łęcka na WGiSR
Dr. Łęcka jest bardzo przyjazna studentom i zawsze uśmiechnięta, a wykłady naprawdę są interesujące. -
Anonim
Wydział Zarządzania - Tomasz Gwiazda - informatyka (teoria)
wykładowca to matematyk z wykształcenia. co do wykładu: brak dłużyzn, wykładowca posługuje się ludzkim językiem, posiada dobre zdolności analityczne i dużą wiedzę. zdarzają mu się teksty takie jak: "państwo się tej definicji nie uczcie, bo jest kretyńska"; "mam nadzieję, że państwo nie uprawiacie stenotypii i nie przepisujecie tego".
wykład dla wszystkich, bo jest na nim zero matematyki, ale zainteresowani beda pewnie tylko "ściślicy".
wspomniany wcześniej Piotrowski to pajac
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne