-
gut
Czy ktoś z Was ma zakręcone hobby, niecodzienną pasję? Co ciekawego robicie w wolnym czasie? -
Lesio
eeee.... ja lubie sie nudzic. w kazdej wolnej chwili sie nudze i bardzo to jest przyjemne i tanie hobby choć czasem idzie ocipieć -
Steppin' to the bad side...
Ja tam nie mam żadnych zakręconych zaiteresowań. Wolny czas sędzam na basenie, na zajęciach tańca, jak mieszkałam jeszcze w domu to chodziłam na ściankę, ale w Warszawie nie mam pojęcia gdzie można się powspinać, a jak już gdzieś można to pewnie nie stać mnie na to;/ U siebie na Mazurach kumpel miał ściankę w piwnicy domu, więc darmowe wycieczki się robiło, do sufitu i spowrotem:D. Poza tym pływam na windsurfingu, nartach wodnych, kajakach, wpław:P ale to tylko w sezonie. No i oczywiście tresuję swojego Chomika. tak naprawdę nie jest chomikiem, tylko myszoskoczkiem, ale nazywa się Chomik, bo po samobójstwie swojego brata został objęty programem ochrony świadków. Za dużo widział...:P o lol;] -
Dea Augusta
-
-
Paintballuje.
Wielka frajde mi sprawia strzelanie do kogos z zelatynowych kulek wypelninych farba :) -
Tomek
-
Anonim
co za sens tego watku? nie bardzo kumam.
ja sie poza tym czego sie ucze zajmuje kaligrafia, grafika oraz subkulturami azjatyckimi. -
k
-
Rany, rany, jestem niepokonany
Rekostrukcja historyczna: powstanie i średniowiecze.
W pierwszym mam okazję co jakiś czas postrzelać z prawdziwej broni (i mnostwo pirotechniki), w drugim napier*** sie zelastwem po sobie. I tez jest fajnie :)
Oczywiscie poza tym cala ambitna otoczka rekonstrukcji. Usuń wpis Cytuj Odpowiedz -
Bartoha
Również rekonstrukcja, tylko troche wcześniejsza :) : http://www.milites-alraunae.prv.pl
I podróże w różne dziwne miejsca: http://www.middleeast2003.prv.pl
:) -
Anonim
jak
>mieszkałam jeszcze w domu to chodziłam na ściankę, ale w
>Warszawie nie mam pojęcia gdzie można się powspinać, a
>jak już gdzieś można to pewnie nie stać mnie na to;/
w Warszawie jest dość dużo ścianek wspinaczkowych i wstęp na niektóre nie jest taki drogi. można się też załapać na wf uniwersytecki, ale tłumy walą niestety. -
Desmond
Spróbujcie sie powspinać ... na szczyty władzy - dla chętnych najlepsza ścianka jest na ul. Wiejskiej! Taki okrągły budynek (jak cyrk) ...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...
Miejsca grona (25)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce