Uniwersytet Warszawski [17259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gut

Czy ktoś z Was ma zakręcone hobby, niecodzienną pasję? Co ciekawego robicie w wolnym czasie?
  • Lesio

eeee.... ja lubie sie nudzic. w kazdej wolnej chwili sie nudze i bardzo to jest przyjemne i tanie hobby choć czasem idzie ocipieć
  • Steppin' to the bad side...

Ja tam nie mam żadnych zakręconych zaiteresowań. Wolny czas sędzam na basenie, na zajęciach tańca, jak mieszkałam jeszcze w domu to chodziłam na ściankę, ale w Warszawie nie mam pojęcia gdzie można się powspinać, a jak już gdzieś można to pewnie nie stać mnie na to;/ U siebie na Mazurach kumpel miał ściankę w piwnicy domu, więc darmowe wycieczki się robiło, do sufitu i spowrotem:D. Poza tym pływam na windsurfingu, nartach wodnych, kajakach, wpław:P ale to tylko w sezonie. No i oczywiście tresuję swojego Chomika. tak naprawdę nie jest chomikiem, tylko myszoskoczkiem, ale nazywa się Chomik, bo po samobójstwie swojego brata został objęty programem ochrony świadków. Za dużo widział...:P o lol;]
  • Dea Augusta

ja zbieram pamiątki ( śmieci )
  • Pan M.

Paintballuje.
    Wielka frajde mi sprawia strzelanie do kogos z zelatynowych kulek wypelninych farba :)
  • Tomek

I drugie hobby :D Próbujesz tym zarazić wszystkich :D
  • Anonim

co za sens tego watku? nie bardzo kumam.

ja sie poza tym czego sie ucze zajmuje kaligrafia, grafika oraz subkulturami azjatyckimi.
  • k

.kolekcjonowanie zapalniczek, zwłaszcza nie swoich
  • Rany, rany, jestem niepokonany

Rekostrukcja historyczna: powstanie i średniowiecze.

W pierwszym mam okazję co jakiś czas postrzelać z prawdziwej broni (i mnostwo pirotechniki), w drugim napier*** sie zelastwem po sobie. I tez jest fajnie :)

Oczywiscie poza tym cala ambitna otoczka rekonstrukcji. Usuń wpis Cytuj Odpowiedz
  • Bartoha

Również rekonstrukcja, tylko troche wcześniejsza :) : http://www.milites-alraunae.prv.pl

I podróże w różne dziwne miejsca: http://www.middleeast2003.prv.pl

:)
  • Anonim

jak
    >mieszkałam jeszcze w domu to chodziłam na ściankę, ale w
    >Warszawie nie mam pojęcia gdzie można się powspinać, a
    >jak już gdzieś można to pewnie nie stać mnie na to;/

w Warszawie jest dość dużo ścianek wspinaczkowych i wstęp na niektóre nie jest taki drogi. można się też załapać na wf uniwersytecki, ale tłumy walą niestety.
  • Desmond

Spróbujcie sie powspinać ... na szczyty władzy - dla chętnych najlepsza ścianka jest na ul. Wiejskiej! Taki okrągły budynek (jak cyrk) ...
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)