-
maciek kaszuba
A stosujeta jakieś insze środki, Tussipect, amfa na speeda do nauki? Jeśli na przykład macie trzy egzaminy pod rząd (np. 26, 27, 28 stycznia) i powiedzmy dwie doby na wrzucenie do łba wszystkiego? -
józio
to zwyczajnie nie wrzucamy wszystkiego - w ksiazce zamiast wszystkich rozdzialow czytamy np. spis tresci, zeby wiedziec o czym byla, albo czytamy skrypt czy notatki - albo idziemy na zerowke (polecam)
nauka na glos jest ogromnie wkurwiajaca, gdyz stosuje ja twoj wspolokator, ktory lubi znac ksiazki na pamiec, zamiast przeczytac je ze zrozumieniem, samodzielnie myslac - samemu zas fajnie jest cos powtorzyc, zastanawiajac sie nad tym
poza tym, przed egzaminem/zaliczeniem radze sie wyspac, zeby myslec normalnie -
FILIP
@maciek - yyyy, amfa? Myślałem, że to już wyszło z mody :/ O Tussipekcie słyszałem legendy, amfy nie próbowałem i raczej nie będę, takie stosowanie czego popadnie na urrra może się rozmaicie skończyć, chociażby w tego względu, że nigdy nie wiesz, co kupujesz od gościa. Jak nie działają na Ciebie plusze i red bulle, które pobudzają raczej umownie, to idź to lekarza, niech Ci przepisze Memotropil stricte na koncentrację i zakuwaj! Amfa... K.rwa, zastanów się trochę. -
Anonim
a propo wspomnianego wyzej Tussipectu- jakie ma on miec z załozenia działanie? pobudzac koncentracje? nie pozwalac zasnac? moze ktos tez słyszał o działaniu cholineks'u w tej "dziedzinie"? oczywiscie pytam tylko z wlasnej ciekawosci:) -
-
Anonim
>else napisała:
>a propo wspomnianego wyzej Tussipectu- jakie ma on miec z
>załozenia działanie?
działanie jak amfa, koks, hera, trawa, hasz, neuroleptyki, alko, itd. Jak pomagasz sobie prochami, to kończysz jako śmieć. Proste.
-
Anonim
>----------- napisał
>>else napisała:
>>a propo wspomnianego wyzej Tussipectu- jakie ma on miec z
>>załozenia działanie?
>
>działanie jak amfa, koks, hera, trawa, hasz, neuroleptyki,
>alko, itd. Jak pomagasz sobie prochami, to kończysz jako
>śmieć. Proste.
>
>
jednak Tussipect mozna w odroznieniu do innych kupic w aptece, sama kiedys brałam na kaszel (wg zalecen) i na szczescie nie przypominam sobie zeby powodował jakies efekty uboczne.. -
Mickey.
>maciek kaszuba napisał
>A stosujeta jakieś insze środki, Tussipect, amfa na speeda
>do nauki?
pierdolnij Ty się w głowę.
sorry. -
Anonim
>Mickey. napisał
>>maciek kaszuba napisał
>>A stosujeta jakieś insze środki, Tussipect, amfa na
>speeda
>>do nauki?
>
>pierdolnij Ty się w głowę.
>sorry.
Dragi są poniżej godności studenta. Już lepiej wylecieć z uniwerku, niż wciągać koks przed egzaminem. Jeśli chodzi o odurzenia, to alko - alko było zawsze wśród studentów, ale po alko nie idzie się na egzamin. -
AP
po alko nie idzie sia na egzamin? Ja zdawalam ostatnio egz z doktryn politycznych i panowie krecacy sie przed sala pociagali naleweczke :D Ponoc tylko po lyczku, na rozgrzewke, ale i tak bylam w szoku :D -
Lala
>FILIP napisał
>@maciek - yyyy, amfa? Myślałem, że to już wyszło z mody
>:/ O Tussipekcie słyszałem legendy, amfy nie próbowałem
>i raczej nie będę, takie stosowanie czego popadnie na
>urrra może się rozmaicie skończyć, chociażby w tego
>względu, że nigdy nie wiesz, co kupujesz od gościa. Jak
>nie działają na Ciebie plusze i red bulle, które
>pobudzają raczej umownie, to idź to lekarza, niech Ci
>przepisze Memotropil stricte na koncentrację i zakuwaj!
>Amfa... K.rwa, zastanów się trochę.
Filip, na czym polega ten Memotropil?? W sensie jak działa na koncentrację? Własnie złapałam się na tym, że nie jestem w stanie skoncentrować się na jednej stronie dłużej niż trzydzieści sekund, aaaa!!!! Już jestem przeuczona, a jeszcze k...wa nie miałam żadnego egzaminu, ech. -
józio
>Już jestem przeuczona, a jeszcze k...wa nie miałam żadnego egzaminu
i to jest argument za tym, aby nie zaczynac za wczesnie -
FILIP
Memotropil działa zasadniczo na koncentrację, lepiej po tym łapiesz, nie rozpraszasz się właśnie, tylko skupiasz, nie przeszkadzają Ci hałasy itd., a przy tym można zapierniczać wiele godzin, całą noc na przykład. I nie masz tak jak przy piciu kawy, ehehe; ) Że co godzinę robisz nową a i tak Ci się chce spać. Internista Ci to wypisze, jak będziesz chciała, w każdym razie ja polecam, jest lepszy niż kawa czy redbul. I lepszy niż dragi ocztywiście (nieee, wcale nie żaden przytyk do kolegi). -
Harry
-
Justyna
ja też pije yerbe, tylko ona działa strasznie moczopędnie, więc co chwile trzeba latać do kibelka, a to raczej nie sprzyja koncentracji;) -
Una persona molto intelligente
A ja myślałem, że jestem oryginalny i yerba nie jest tak popularna :D -
lali lo
No to dla podkreślenia popularności yerby, dodam że też piję; )
I pomaga, szczególnie w zimę gdy nie chce się nic. -
Amelius
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne