- 1
- 2
-
SeB
Witam..
Jesteście zadowoleni ze szkoły/kierunku?? Jeżeli chcielibyście ocenić i skomentować waszą szkołę wejdźcie na stronę http://www.topstudia.pl i zróbcie to ! Ten serwis powstał dla ludzi, którzy borykają się z wyborem wyższej szkoły na dalszej drodze swojej edukacji. Sam miałem kiedyś taki problem i zaglądałem w wiele różnych miejsc, żeby zaczerpnąć informacji o szkołach i ich opiniach u studentów. Teraz dzięki temu serwisowi wyszedłem naprzeciw tym, którzy mają ten sam problem. Dzięki Waszej pomocy stworzymy ranking najlepszej wyższej szkoły (narazie tylko w Warszawie).
Studenci i absolwenci łączcie się i pomóżcie innym w wyborze szkoły wyższej:)
PS. Jeżeli macie jakiekolwiek uwagi co do rankingu to piszcie w dziale uwagi, a my wszystkie przeczytamy i rozpatrzymy.
PS2. Tutaj od razu możecie dodać komentarz: http://www.topstudia.pl/dodaj_opini...
Pozdrawiam
Sebastian -
Anonim
nie ma Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji więc nie mam jak ocenić;)
tylko nie mówcie że mam wypełniać przy Politologii -
SeB
Właśnie tak sądziliśmy że jest to specjalizacja a nie kierunek dlatego dodaliśmy ogólnie politologie? Nie jestem studentem uw i jeżeli jest to oddzielny kierunek to niedługo dodam do spisu. -
Anonim
-
-
Innuendo
-
SeB
Już jest ten kierunek.. jest tych kierunków tyle na uw, że aż trudno wszystkie spisać... oczywiście jak będą jeszcze jakieś nieścisłości prosimy o informacje za które dziękuje z góry :) -
SeB
W takim razie mam do was pytanie, czy chcecie, żeby był podział na wszystkie podkierunki takie jak filologia klasyczna, Filologia bałtystyka itp czy wystarczy po prostu zamieścić ogólny kierunek filologia? -
Krysia
Uważam, że ocenianie Uniwersytetu, jako całości nie za bardzo oddaje realia. Wystarczy, że ktoś jest niezadowolony ze swojego kierunku i już cała uczelnia ma niższą ocenę. Ja na przykład jestem na Wydziale Biologii i nie wiele mam wspólnego z Kampusem Głównym. Moja ocena UW jako całości może opierać się tylko na usosie, zajęciach wf, albo z języków obcych... ale to mało, żeby oceniać cały Uniwersytet.
Myślę, że dużo więcej by dała ocena poszczególnych kierunków/wydziałów. -
SeB
Przy ocenianiu szkoły każdy kampus reprezentuje UW i pracuje na jego wizerunek. Dlatego jest dodana ogólna ocena szkoły, która ma obrazować działanie administracji i wszystkich aspektów związanych z organizacją danej uczelni. Jakbyś zauważyła jest odrębna ocena kierunku, która ma pokazywać jaki jest poziom nauczania na tym kierunku. -
SeB
Tzn jest odrębna ocena kierunku i jeszcze do tego jeszcze jedna ocena nauczania mówiąca o jakości kadry wykładowej. -
Kasssssssssia
-
SeB
>Kasssssssssi a napisała:
>no a Profilaktyki spolecznej i resocjalizacji nie ma
>nadal:-/
Już jest.. :)
Pozdrawiam -
Innuendo
Moim zdaniem każda filologia powinna być oddzielona. Nie tylko badamy inne języki, co nawet podpadamy pod inne wydziały ( np. filologia klasyczna pod polonistykę ). -
Anonim
>SeB napisał
>>Kasssssssssi a napisała:
>>no a Profilaktyki spolecznej i resocjalizacji nie ma
>>nadal:-/
>
>Już jest.. :)
>Pozdrawiam
dzięki; IPSIR jest specjalizacją, ale ma być kierunkiem; a zwróciłem uwagę głównie dlatego że z Instytutem Nauk Politycznych mamy mniej wspólnego niż z Wydziałem Prawa i wyciąganie jednej oceny byłoby nie fair -
SeB
Niedługo zostanie zmodyfikowane wyświetlanie kierunków na uw bo jest ich bardzo dużo i do tego dochodzą specjalizacje, więc narazie nie zrażajcie się jak kierunki będą wyskakiwać w sposób chaotyczny :) -
monia_*
nie ma tez isnu
czyli zapomnieliscie o całym wydziale- slicznie:P
WSNSIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! -
Kamil
> nie ma tez isnu
>
> czyli zapomnieliscie o całym wydziale- slicznie:P
>
> WSNSIR!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co to jest INS? Co oznacza ten skrót ? -
Anonim
Instytut Stosowanych Nauk Społecznych, ale w odróżnieniu od Profilaktyki chyba nie mają w planach utworzenia kierunku
może tak:
Socjologia, WFIS
Socjologia, WSNSIR -
Anonim
albo całe UW polecieć na zasadzie: wydział, instytut; bo trochę ich się powtarza... -
SeB
Szczerze napisze, że właśnie myślimy nad sposobem wyświetlaniu kierunków nad UW bo tylko z tą uczelnią mamy problem... za dużo ich jest :) Postaramy się niedługo to poprawić..
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne