-
jacek
Hej,
nie bardzo wiem czym to jest spowodowane, ale kasowniki i bramki przestały mi rozpoznawać legitymację, w taki sposób, że nawet po przejechaniu legitymacją przy kasowniku nic się nie dzieje (żadna lampka się nie świeci). Czy ktoś może miał podobnie i da się to jakoś naprawić, czy legitymacja jest do wymiany? Powinienem to zgłosić do dziekanatu, czy gdzieś indziej?
-
Anonim
Jeżeli tak się dzieje to znaczy, że legitka coś nawala i lepiej zgłoś to do swojego dziekanatu i Ci nową dadzą. Mnie rok temu okradli i mi legitkę wzięli i dostałem nową także nie będziesz miał problemów.
Pozdrawiam! -
jacek
>♪ ♪ pianista88 ♪ ♪ napisał
>Jeżeli tak się dzieje to znaczy, że legitka coś nawala i
>lepiej zgłoś to do swojego dziekanatu i Ci nową dadzą.
>Mnie rok temu okradli i mi legitkę wzięli i dostałem
>nową także nie będziesz miał problemów.
>Pozdrawiam!
Dzięki za odpowiedź, ile trwa taka procedura i ile kosztuje wydanie nowej legitymacji?
Pozdrawiam -
Anonim
Kurcze, nie pamiętam, ale coś mi w głowie świta, że chyba tyle co płaciło się na pierwszym roku jak się dostawało... A co do czasu to szybko- jak w poniedziałek pójdziesz do dziekanatu to może już w środę dostaniesz.
Pozdrawiam! -
-
Kortyna
Wybierz się do punktu obsługi klientów ztmu najpierw. Tam to załatwisz i odzyskasz kartę miejską. W dziekanacie ci powiedzą, że to nie ich sprawa i każdą spełnić różne dziwne warunki (np. ogłoszenie o utracie w gazecie) nim wydadzą nową. -
.:.Juaryn.:.
koleżanka wyzej ma rację, najpierw idz do ztmu, oni Ci przynajmniej to co miales zaladowane na karcie powinni jakos uruchomic, zebys tego nie stracil
co do wydania nowej to w moim dziekanacie trzeba przedstawić dowód wpłaty (25,50zł) i napisać podanie, że w zwiazku z utrata legitymacji prosi się o wydanie nowej bla bla bla
z tym ogloszeniem, to jakieś rzeczywiście dziwna akcja, przeciez to Twoja sprawa gdzie dajesz ogloszenia w tej sprawie a nie ich :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne