Uniwersytet Warszawski [17259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tik tak

hej,

czy jako studentka V roku mogę ją wyrobić? bronie się jeszcze w lipcu, ale w momencie wyrabiania będę jeszcze studentką UW.

Jak to działa?
    Czy muszę być studentką UW w datach ważności karty? nigdzie nie znalazłam informacji o tym, że studenci V roku nie moge legitki wyrabiać.

Czy ktoś wie coś na ten temat lub był w podobnej sytuacji?
  • (;Olga;)

proponuję przejść się do pokoju ( nie pamiętam jaki nr) na małym dziedzińcu i udać się w miejsce gdzie sie mieści samorząd studencki... albo zwyczajnie- za bankomatem pierwsze drzwi po prawej stronie..;p chyba;p
    tam powinni wszystko powiedzieć...przynajmniej ja zaspokoiłam swoje wątpliwości;)
  • Anonim

a czy ten samorzad dziala w sierpniu? maja w ogole jakies grono, bo nie moge znalezc? na stronie nie ma napisane

ja chcialabym sie dowiedziec jak to jest z waznoscia tej karty, bo nie rozumiem tego, jak dla mnie to te dwa punkty sobie przecza:

# Na jaki okres jestem ubezpieczona/y?
    Okres ubezpieczenia obejmuje pełny rok, od dnia zakupu ubezpieczenia przez 24 godziny na dobę, 365 dni w roku.
    # Kiedy i gdzie mogę je kupić?
    Ubezpieczenie może być wykupione od 1 października 2008 roku do 30 września 2009 roku włącznie. O ubezpieczenie wraz z kartą ISIC pytaj w siedzibie Samorządu Studentów UW (Krakowskie Przedmieście 24, pok. 20, I piętro).

chcialabym teraz wyrobic te karte i wolalabym zeby byla wazna dluzej niz do grudnia...
  • Vasper

A w jaki sposób te dwa punkty sobie przeczą? I gdzie jest napisane coś o ważności do grudnia?
  • Anonim

Student Point nie podlega Samorządowi jest tylko w tym samym budynku... kiedy tam ostatnio byłam to był otwarty... a co do ważności karty to ważna jest nie rok kalendarzowy tylko rok od zakupu... ja wykupiłam w listopadzie 2008 więc ważna jest do listopada 2009 włącznie
  • Grzelu

>envy me napisała:
    >a czy ten samorzad dziala w sierpniu?

dziala; )

>maja w ogole jakies
    >grono, bo nie moge znalezc?

grona nie maja (jedynie Samorzady jednostkowe) ale na stronie: http://www.samorzad.uw.edu.pl mozesz znalesc kontakty do danych osob ktore napewno odpowiedza na pytania...
  • haemorrhagia

Czy wie ktoś może czy ta karta ISIC może zastąpić ubezpieczenie rodzinne?? Czy państwowa służba zdrowia uznaje jej ważność?? Np jak pójdę państwowo do dermatologa to czy mogę się nią legitymowac zamiast tym rodzinnym ubezpieczeniem? I czy skoro mam kartę to czy ubezpieczenie rodzinne nadal mnie obejmuje??
  • Anonim

http://www.isic.pl/index.php/ogolne... tutaj powinno coś być na ten temat... a jeśli nie to przejdź sie do punktu i zapytaj
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)