Uniwersytet Warszawski [17259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysztof Zaborowski

Bodajze 14.09 jest termin oddawania prac licencjackich. Problem w tym ze bedac na 3 roku matematyki prawdopodobnie nie zdaze jej napisac (podobno promotor nanosi jeszcze poprawki, co opoznia ostateczna wersje). Co w takiej sytuacji z zaliczeniem roku i przejsciem na czwarty?(przedmioty mam zaliczone). Istnieje szansa przesuniecia terminu i warunkowego zaliczenia etapu licencjackiego?
  • Kosu

Dobrowolnie zgłosiłeś się do pisania licencjatu i nie napisałeś go w terminie? :o

Zgłoś się do promotora, bo to zależy od jego dobrej woli. Jeśli praca jest zaawansowana, to pewnie dadzą Ci trochę czasu. Jeśli nie masz nic i myślałeś, że napiszesz w tydzień, to... woooo. Zapraszamy za rok.
  • Krzysztof Zaborowski

Bardziej mnie interesuje czy bede musial powtarzac rok studiow przez to czy jakos to obejde warunkiem
  • Justyna

myśle, ze mogą się zgodzić na pozniejszy termin obrony np. pazdziernik i wtedy przejdziesz dalej. Kolejny termin obrony jest w grudniu, więc nie wiem, czy poszliby Ci tak na rękę, że pozwoliliby Ci tak rozciągnac termin i pozwolić iść Ci na 4 rok. Najlepiej przejdz się na dyżur do dziekana ds studenckich, albo napisz maila jak odpisuje studentom. Może Ci coś poradzi. Powodzenia!
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)