-
Myślę, że lepiej po nazwisku;) ale zobaczymy, wierzę, że kreatywne umysły z UW sobie poradzą. Jak ktoś obleciał już jakiś OGUN, to zapraszam na grono odpowiednie i napisałby parę zdań.
-
al la
-
wp
Pomysł dobry, choć ja bym wolał jedno grono "UW - rejestracja żetonowa" od waszych trzech:) ale ok.
Będzie to miało sens jak zamkniecie dotychczasowe odpowiednie wielotysięcznopostowe wątki na głównym gronie postem z linkiem do nowego grona.
Zróbcie też coś takiego - adres w każdym nowym gronie ustawcie jak najprościej - grono.net/lektorat, grono.net/ogun, grono.net/wf
myślę, ze każdy jest wolny a grono jest najpopularniejsze w stolicy (=UW), wiec fajne będą takie intuicyjne, najkrótsze z możliwych adresy. -
al la
skasowanie tych głównych wątków to już apel do administratora grona głównego UW - ja się pod tym podpisuję. chociaż jest tam trochę cennych informacji, więc lepiej by było, gdyby przejście było bardziej płynne.
adres lektoratów to grono.net/lektoratyUW
-
-
wp
>al la napisała:
>skasowanie tych głównych wątków to już apel do
>administratora grona głównego UW - ja się pod tym
>podpisuję. chociaż jest tam trochę cennych informacji,
>więc lepiej by było, gdyby przejście było bardziej
>płynne.
nie skasować a zamknąć na kłódkę by nie dało się pisać nowych postów a ostatni post zostawić z linkiem do odpowiedniego nowego grona.
>adres lektoratów to grono.net/lektoratyUW
jakby się dało jeszcze zmienić na/ lektorat... jestem pedantem:)
-
al la
ja również, dlatego jest UW na końcu, bo mamy kilka uczelni w Polsce; )
jestem za zamknięciem tematu "LEKTORATY." ! :) -
żuczek
Hoho, ale się dzieje! Cóż, miło mi być spiritus movens tych zmian (choć stałam się nim nieświadomie). Jak już tylko będę praktykującą studentką, chętnie będę wspierać nowe grona. -
Ja jeszcze nie jestem praktykującym studentem, a i tak sobie świetnie radzę^^'
-
Helena 'Elbereth' Sobol
Ooooo nie wiedziałam, że Koledzy tacy młodzi. :-) Oby tak dalej, podoba mi się taka wizja młodego pokolenia.; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne