Uniwersytet Warszawski [17259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Taffer

Da się na lektoraty z angielskiego gdziekolwiek zarejestrować??? Niestety zapomniałem zupełnie o I turze, a teraz w II przy każdej możliwej grupie mam informację Grupa jest dedykowana i nie można się zarejestrować.
  • NOname

Właśnie jakieś geniusze zrobiły turę dedykowaną -_-... Jak Was to boli, to pobombardujcie ich mailami, może ulegną większej grupie...
  • Zapatrzona pozytywnie...

Grupy dedykowane są tylko w I turze zapisów. w II i III nie obowiązują. Więc nie wiem co Was boli
  • Taffer

no jak nie obowiązują jak obowiązują? nigdzie się nie da zapisać
  • Taffer

ekhm.... dobra nieważne, faktycznie jest kilka grup nie dedykowanych :D :D
  • Agacish

Jak jest z dniami wolnymi od zajęć związanymi z 1. listopada?
  • Camilo Loco

Jak jest z podziałem na grupy na zaocznych?? Na inauguracji to się odbywa? A później też można?

wolny jest 1.11 a czy 30.10 to zależy od dziekanów.
  • sia

słuchajcie, czy możliwe jest dopisanie się do lektoratu prowadzonego przez wydział neofilologii? wiem, że będzie jeszcze trzecia tura, ale ona mnie nie urządza, bo i tak wszystkie miejsca są zajęte... da się w ogóle coś takiego zrobić?
  • Anonim

Czy ubezpieczenie NNW jest obowiązkowe dla studentów fizyki?
  • izuś

Mam problem, gdyż przez nieuwagę zarejestrowałam się na ogun internetowy po hiszpańsku, ale niestety nie znam hiszpańskiego:) Rejestracja żetonowa się już skończyła, a ja muszę się jakoś wypisać:)
    Nie wiem tylko do kogo zwrócić się o administracyjne wyrejestrowanie z przedmiotu? Ktoś mi może pomóc????
  • Profesor

Hej!

O ile się nie mylę, to w 2004/05 jeszcze był. A teraz nie ma. :( trochę lipnie, gdyż chciałem się zapisać. A może wiecie coś o takich zajęciach, seminariach, translatoriach etc. Albo znacie pracowników naukowych, którzy się tym językiem zajmują i, co więcej może, pasjonują? Chciałbym znaleźć kogoś, kto się tym językiem pasjonuje podobnie jak ja. Myślę, że to ciekawa przygoda. Słucham sobie przez internet radia po retoromańsku i jest sympatycznie. Wszystkich zainteresowanych, albo lepiej ode mnie poinformowanych proszę o kontakt.

Pozdrawiam,

Maciej Jan R.
  • Profesor

Mój mail: maciek236@poczta.fm :)

nadal jest sposób na wylogowanie się administracyjnie ale tylko przez miesiąc o ile się nie mylę
  • korekta prac dyplomowych

Posiadam tytuł magistra filologii polskiej (Uniwersytetu Warszawskiego) oraz wieloletnie doświadczenie redaktorskie i edytorskie.
    Podejmę się korekty referatów, sprawozdań, prac zaliczeniowych oraz dyplomowych: licencjackich, inżynierskich, magisterskich z różnych dziedzin.
    Zadbam o ortografię, interpunkcję, styl, poprawię błędy fleksyjne i logiczne; opracuję wzorcową bibliografię i przypisy.
    Przeredaguję fragmenty uznane za plagiat!
    Solidnie, w krótkim czasie, w atrakcyjnej cenie.
    Proszę o kontakt: redagowanie.korekta@wp.pl
  • wampiś

Hej, czy ktoś ma aktualne adresy emailowe do prof. T. Bujnickiego i dr W. Wróblewskiego? Sprawa jest dość pilna, nie jestem w stanie pojechać do nich osobiście, a wiadomości wysyłane na adresy z Usosa wracają. Będę b. wdzięczna za odpowiedź! Ewentualnie proszę o kontakt osoby uczestniczące w ogunach "Śmiech w Trylogii Sienkiewicza" i "Europa północna w dobie wikingów".
  • Anonim

Hejka. Mam pytanko, czy miał ktoś może ćwiczenia z Kartografii z dr. Siwkiem ??? Może ktoś pomoże przy zadaniach ze skali nie okrągłej i podziałki ?:)
  • >> !!Amellia.jpg!!; *<<

Cze,

Czy możliwe jest wzięcie http://gulgoty.pl/ e-learnigowo zamiast fakultetu?

...albo chociaż wf-u, bo słyszalam, że śmiech to zdrowie http://gulgoty.pl
  • Agata Zając

Czy ktoś z was miał lub ubiegał się o indywidualne zaliczenie przedmitów i egzaminów? Jeśli tak bądź zna kogoś kto miał to czy może powiedzieć coś na ten temat?

Jest to bardzo ważna inf. dla mnie.
  • Cyjan

Zależy z jakiego powodu. Jeśli ze względów zdrowotnych to mogę coś podpowiedzieć.
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)