Uniwersytet Warszawski [17259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krystian krys

Cześć. do egzaminu językowego przystępowałem już dwa razy więc wykorzystałem limit. Zapisałem się po raz 3. Jeszcze nic nie zapłąciłem a mimo to mogłem się zapisać. Gdzie teraz mam wpłącic tą kasę ? rejestracja jest do jutra. czy jak przelew dojdzie np za 2 dni to będę mógł przystąpić do egzaminu ?
  • Manaika マナイカ

Jesli szybko wpłacisz to chyba bez problemu... tydzień temu sama wpacałam za żeton. a nr konta masz w zakładce płatności na stronie rejestracji.
  • krystian krys

Dzisiaj pisałem. Jeśli bym nie zaliczył to czy za poprawkę która jest 3marca znowu trzeba tym złodziejom płacić 150zł ?
  • Isia

Z tego co wiem, kobieta w sekretariacie mówiła, że teraz wszystkie rzeczy związane z egzaminami z języków i lektoratami są za darmo. Jak masz warunek np. z B2 czy z lektoratu to za niego nie płącisz. Nie wiem jak to jest z żetonami. Sama zdawałam B2 w sierpniu,ale nie udało mi się zaliczyć, więc nie płaciłam już za warunek. To weszło od tego roku.
  • Grubaz

ktoś się orientuje jak to wygląda dokładniej? czy jak się ma zaliczony pisemny a nie zaliczony ustny to można poprawiac 3 marca i czy to kosztuje żeton i wreszcie jak się na to zapisac?
  • lola

hej, kiedy są rejestracje na poprawkowy ustny angielski b2 ? ( zaliczyłam pisemny, oblałam ustny)
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)