Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • chwila

a to link do ciekawego artykułu http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,...
  • Anonim

>chwila napisała:
    >[...]Generalnie nie polecam agencji. Niektóre z nich, te
    >najbardziej nieuczciwe, biorą pieniądze od klientów,
    >podpisują jakąś tam niby-umowę a potem znikają (to
    >przytrafiło się mojemu tacie 4 lata temu, stracił 300
    >zł). Bezpieczniej jest kupić rano ofertę (nie pamiętam w
    >jakie dni jest wydawana), dokładnie ją przejrzeć i
    >dzwonić

ja raczej odradzam Oferte (jest wydawana w poniedziałki, srody i piątki) no i prawde mówiac to 80% ogłoszen to wabiki "niby-agencji"
  • Maugorzata.

potwierdzam, Oferta, zdawałoby się jedyna taka gazeta w Warszawie, nie jest w stanie zaoferować nic konkretnego, oprócz sprytnie powciskanych numerów biur. Brak słów.
  • Habiusz

oferta nie nadaje sie do niczego.trzeba miec bardzo duzo samozaparcia i tylez kasy na telefon zeby sie do czegokolwiek dokopac

poszukajcie w swoich lokalnych gazetach, czesto ktos ma cos do wynajecia w wawie a agencje nie umieszcaja ofert w lokalnych gazetach w ostrowi mazowieckiej np; P

znalazlem w ten sposob niezle mieszkanie i jak mi piecyk gazowy nie pie..rdzielnie (ach stara ochoto) to podejrzewam ze bedzie milo

zycze powodzenia w szukaniu; )
  • tramtaramtam

popieram, przez parę dobrych tygodni wstawałam rano i kupowałam "ofertę", efekt?
    3 razy większy rachunek za telefon, zszargane nerwy, niedospanie i może ze dwa umówienia się na oglądanie mieszkania (z których i tak nic nie wyszło)
    a, no i jeszcze wyćwiczyłam sobie refleks potrafię zakończyć prawie każde połączenie w czasie 00:00:00 ; )
    dobiło mnie, jak jakieś bystre biuro podopisywało sobie przy swoich ogłoszeniach "bezpośrednio".
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)