Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lulu_aga

Mam pyt: czy potrzebna ewentualnie byłaby nam zgoda na taką akcję z WYBIERAM?
  • Amiina

ja sie chetnie przylacze :)
  • tharkang

Oglądaliście konferencję prokuratury?
    Trochę się powyjaśniało... i patrząc z tej perspektywy muszę przyznać, że działania PiSu i prokuratury zdają się usprawiedliwione.

Ciekawe tylko, czy Kaczmarek kłamał w 100%, czy tylko co do przecieku...

Obawiam się przez to wszystko, że PiSowi nieźle urośnie poparcie...
  • Piotr

Oglądałem konferencję prokuratury i... moim zdaniem bredzisz... Przecież to wszystko jest szyte grubymi nićmi. O co oskarżają. O to że ktoś powiedział, że kogoś słabo zna, a oni mówią że dobrze go zna. Kurde za coś takiego wsadzać do więzienia? Za to, że mi się wydaje że kogoś słabo znam? Mam wielu znajomych, których często widuję, a nie mogę o tych ludziach powiedzieć że "dobrze ich znam". PARANOJA! Nie sądziłem, że to powiem, ale jak PiS wygra wybory to szukam uczelni za granicą która da mi stypendium i spadam stąd.
  • aloú

>tharkang a écrit
    >Oglądaliście konferencję prokuratury?
    >Trochę się powyjaśniało... i patrząc z tej perspektywy
    >muszę przyznać, że działania PiSu i prokuratury zdają
    >się usprawiedliwione.
    >

się zgodzę

• Anonim

Ja to chętnie bym zamanifesyował poparcie dla PiS-u
    Ciekawe kto byłby lepszym ministrem zdrowia niż mający poparcie i cieszacy się olbrzymim zaufaniem społecznym zwolennik rządów Jarosława Kaczyńskiego pan Religa?
    Albo znajdzcie osobe mówiąca konkretniej i działającą bardziej wyraziście niż pani Gilowska? nie oszukujmy sie to dzieki niej bezrobocie jest poniżej 10% a wzrost powyżej 6%PKB
    A uważacie, że minister Ziobro jest zle spełnia swoje obowiązki?? Otóż nie, o jego sukcesach żadne media nie mówią a obywatele są tylko bombardowani przez swoich medialnych bożków(tvn24 i gazeta wyborcza) bezpodstawnymi zarzutami kierowanymi pod adresem ministra sprawiedilości.
    Także radzę sie zastanowic co powinniście manifestowac

Pozdrawiam

• Lulu_aga

>Antonio napisał
    >Ja to chętnie bym zamanifesyował poparcie dla PiS-u
    >Ciekawe kto byłby lepszym ministrem zdrowia niż mający
    >poparcie i cieszacy się olbrzymim zaufaniem społecznym
    >zwolennik rządów Jarosława Kaczyńskiego pan Religa?
    >Albo znajdzcie osobe mówiąca konkretniej i działającą
    >bardziej wyraziście niż pani Gilowska? nie oszukujmy sie
    >to dzieki niej bezrobocie jest poniżej 10% a wzrost
    >powyżej 6%PKB
    >A uważacie, że minister Ziobro jest zle spełnia swoje
    >obowiązki?? Otóż nie, o jego sukcesach żadne media nie
    >mówią a obywatele są tylko bombardowani przez swoich
    >medialnych bożków(tvn24 i gazeta wyborcza) bezpodstawnymi
    >zarzutami kierowanymi pod adresem ministra sprawiedilości.
    >Także radzę sie zastanowic co powinniście manifestowac
    >
    >Pozdrawiam
    >
    >
    >
    >CO TY BREDZISZ???? JEŚLI WIERZYSZ< ZE spadło bezrobocie a to zasługa DOBRYCH RZĄDÓW PIS, to koleś nic nie widzisz-BEZROBOCIE SPADŁO BO MŁODZI, INTELIGENTNI LUDZIE WYJECHALI BO W POLSCE PRZYKRO MÓWIĆ, ALE WYKSZTAŁCENIE NIC NIE DAJE-NAWET ODPOWIEDNIEJ PENSJI-PRZEPRASZAM BARDZO:LEKARZE< KTÓRZY UCZĄ SIĘ TYLE LAT I RATUJĄ ZYCIE LUDZI DOSTAJĄ JAKIEŚ ŚMIESZNE PIENIĄDZE?????PO PROSTU MŁODZI POZWALNIALI MIEJSC LUDZIOM 50+ I TAK OTO SPADŁO BEZROBOCIE

• Lulu_aga

>Antonio napisał
    >Ja to chętnie bym zamanifesyował poparcie dla PiS-u
    >Ciekawe kto byłby lepszym ministrem zdrowia niż mający
    >poparcie i cieszacy się olbrzymim zaufaniem społecznym
    >zwolennik rządów Jarosława Kaczyńskiego pan Religa?
    >Albo znajdzcie osobe mówiąca konkretniej i działającą
    >bardziej wyraziście niż pani Gilowska? nie oszukujmy sie
    >to dzieki niej bezrobocie jest poniżej 10% a wzrost
    >powyżej 6%PKB
    >A uważacie, że minister Ziobro jest zle spełnia swoje
    >obowiązki?? Otóż nie, o jego sukcesach żadne media nie
    >mówią a obywatele są tylko bombardowani przez swoich
    >medialnych bożków(tvn24 i gazeta wyborcza) bezpodstawnymi
    >zarzutami kierowanymi pod adresem ministra sprawiedilości.
    >Także radzę sie zastanowic co powinniście manifestowac
    >
    >Pozdrawiam
    >
    >
    >
    >ZAPRASZAM CIE SKORO UWAŻASZ ZE MINISTER ZIOBRO CUDOWNIE PEŁNI SWOJE OBOWIĄZKI DO PRZECZYTANIA USTAWY O CBA-TEGO NIE NAPISAŁA GAZETA WYBORCZA ANI NIE NADAŁA TEGO TVN24_TAK WYGLĄDA PRAWO W POLSCE, A MINISTER ZIOBRO MUSIAŁ JE ZŁAMAĆ, SKORO O AKCJI CBA ROZGADAŁ KOMUKOLWIEK

• Lulu_aga

I JA TEŻ STĄD WYJADĘ, JEŚLI W POLSCE NIE ODSUNĄ OD WŁADZY CHOREGO PISU
  • tharkang

Wieczne dziecko:

Wiadomo iż:
    - Kaczmarek składał fałszywe zeznania (zaprzeczał, że spotkał się z Krauzem)
    - Netzel składał fałszywe zeznania (twierdził, że spotkał się z Kaczmarkiem przed hotelem)
    - Kornatowski kazał/prosił Netzla, by ten pamiętał, że spotkał się z tym kim się spotkał (IMO niemal pewne, że chodzi o spotkanie przed Hotelem)
    - Netzel mówił jakiejś kobiecie o lataniu w kółko i składaniu fałszywych zeznań

Czyli moim zdaniem wygląda to tak, że mamy 2x fałszywe zeznania i namawianie do składania fałszywych zeznań.
    Może rzeczywiście nie powód do wysyłania po nich ludzi w kominiarkach, ale do zatrzymania wystarczający (by ta trójka nie uzgodniła jakiejś nowej wersji).

Poza tym obstawiam, że prokuratura ma jeszcze coś w zanadrzu, bo na podstawie tych dowodów, które przedstawili Krauze nie jest w żaden sposób winny, a chcieli go także zatrzymać.
  • Lulu_aga

CZYLI CO ROBIMY???????????????????
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)