-
Lucek
http://img225.imageshack.us/my.php?...
Pod linkiem kryje się plakat dokładniej opisujący nabór.
Serdecznie zapraszamy do naszych szeregów :) Warto! -
Anonim
Pytanie mam. Czy macie u siebie studnetow wieczorowych? i jak oni sobie radza z zajeciami i probami jednoczesnie? -
Lucek
Szczerze to trudno mi powiedziec, bo dopiero od roku tam jestem; ) Ale mysle ze jka wyslesz maila na chor@uw.edu.pl to na pewno ktos Ci odpowie; ) bo watpie zeby zarzad tu zajrzal :P chociaz kto wie.
W kazdym razie jest ludzi duzo z roznych wydzialow i jakos sobie radza; ) takze skoro nikt nie narzeka to da sie to jakos pogodzic; ) -
EeBe
Ech, szkoda, że w czwartek kończę zajęcia o 18.15. I to na terenie Kampusu :/ -
-
Lucek
Mozna sie spozniac; ) Co prawda nie jest to dobre, ale da sie wytlumaczyc zarzadowi ze inaczej nie mozesz :) -
kraps
-
Anonim
-
EeBe
5 lat chodziłam na wokal, występowałam. Teraz miałam rok przerwy. Chciałam znowu gdzieś chodzić, ale myślę, że nikt nie byłby zachwycony moim spóźnialstwem, a obowiązkowych zajęć nie przeskoczę :/ -
Anonim
a próby są od 18.30 do ?? czy może jest to pora nieokreslona zalezy jak wyjdzie i jak sie uda ?? -
Lucek
zazwyczaj do 21 :) Raczej nie koncza sie pozniej, ale wczesniej sie zdarza :) W srodku proby jest przerwa 10 minutowa mniej wiecej na odpoczynek; ) -
kraps
-
Anonim
Jak dużego talentu i jakich ewentualnych umiejętności wymaga się już na wstępie? -
Lucek
Powtórzenie dźwięku podanego z pianinka, powtórzenia melodyjki, resztę da sie w miarę szybko wypracować :) No jeszcze trzeba dodać, że jednak głos nie może być byle jaki.. I to chyba tyle.. Nawet w sumie nie jest wymagane czytanie nut, chociaż jest mile widziane i wielce pomocne w czytaniu przez zespół nowych utworów :)
Talent nie musi być wielki :) Raczej chęć do pracy powinna być duża :) -
Anonim
no prosze, myslalem ze chór UW to juz taka liga, gdzie obowiazkowo trzeba nutki czytac; ) ale i tak wiem ze stoicie na wysokim poziomie; ) moj obecny dyrygent tam spiewa/spiewal (?) jesli sie nie myle -
Lucek
-
Anonim
-
Lucek
A to śpiewa faktycznie i dyryguje czasem nawet i próby prowadzi też nieraz :) -
eNa
-
Lucek
Jak pisałem wyżej, trzeba przynajmniej umieć powtórzyć podany dźwięk :) Resztę da się nauczyć; ) -
Anonim
>Lucek napisał
>A to śpiewa faktycznie i dyryguje czasem nawet i próby
>prowadzi też nieraz :)
a spoko; ) fajny gość z niego
>eNa napisała:
>a trzeba umiec spiewac?
>
>Lucek napisał
>Jak pisałem wyżej, trzeba przynajmniej umieć powtórzyć
>podany dźwięk :) Resztę da się nauczyć; )
czyli generalnie po prostu trzeba mieć dobry słuch, ot co
dziewczyny to generalnie słuchowcy więc nie powinno u Ciebie byc z tym problemu :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne