Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Figlarz

bankowo na UW są amatorzy tej popularnej gry barowej. czy istnieje już jakiś piłkarzykowy światek uniwersytecki, czy może dopiero trzeba go utworzyć? na początek można rozpisać ligę, a może później nawet stworzyć sekcję i jeździć na międzyuczelniane zawody:)

pozdrawiam zwolenników piłkarzyków!
  • p o r t e r

jakis czas temu AZS Środowisko Warszawa zorganizował akademickie mistrzostwa w grach barowych. oczywiscie pilkarzyki cieszyly sie ogromnym zaintereswaniem, z czego wynika, ze wielbicieli tej gry jest sporo na wszystkich uczelniach.
  • Anonim

pilkarzyki sa zajebiste, ale mysle ze:

bilard > piłkarzyki (choc dawno juz nie pykałem w bilarda)
  • Figlarz

bilard też jest spoko (dla mnie piłkarzyki > bilard), ale ten temat służy zebraniu ekipy piłkarzykowej:)

to jak, jest ktoś chętny do gry?
    albo po kolei: czy w ogóle w okolicy UW jest jakiś lokal z piłkarzykami, najlepiej w miarę tanimi?
  • ...lila...

ja jestem jak najbardziej za
    jeśli coś zorganizujecie czekam na informacje:)
  • Anonim

pilkarzyki - sztuk 1 - sa w norze na krakowskim przedmiesciu - jakosc srednia niestety - osobiscie polecam (ok daleko od UW) klub bilardowy Vegas - 4 stoly - 2 pary pilkarzykow (stoly spelniajace normy turniejowe) albo na Panskiej Arena - duzo stolow i pilkarzyki - chyba 4ry pary - rowniez dobrej jakosci
  • polidaktyl

Można zrobić ściepę takie do grania są już od 800 do 1300 zł czyli z 10 osób po 100 albo 20 po 50 i można grać aby tylko jakiś wony kąt się znalazł albo któraś uczelniana kafejka chciała się przyłączyć do tego.
  • zly zajac poziomka!

ojjjjj tak pilkarzyki bylyby genialne zwlaszcza podczas okienek miedzy zajeciami :)
  • Figlarz

w piątek z rana (powiedzmy przed 13-14) byłby ktoś chętny do gry?
  • Antenka

a ja to bym chciała piłkarzyki w wersji maxi...;D,takie co cię do drąga przyczepiają i weź tu kopnij piłkę;]
    fajna sprawa,polecam:)
  • -Marcin-

pilkarzyki fajna rzecz :] ja chcetnie zagram z godnym przeciwnikiem
  • aga wu

o!piłkarzyki :)
    az mi sie lezka w oku zakręcila na myśl o chwilach spedzonych przy walce o gola :)

ja takze chetnie zagram.I ze soba kogos zabiore; )
  • Figlarz

cieszę się, że są chętni:)

to może konkretnie: ja mam okienko 11.15-13.15 we wtorki. może jest ktoś, kto jest w podobnej sytuacji i chciałby pograć? niekoniecznie jutro, po prostu kiedyśtam.
  • bartek

o popatrza ja mam okienko :] co za zbieg okolicznosci xD hehehe chetnie pogram... to jutro rzuc haslo na IPSie; P
  • aga wu

i co z tymi piłakrzykami?
    we wt mam wykłady ale jak wiadomo student samymi wykładami nie zyje; )
  • Barti

toc to dobra gra
  • Martuch

hejka można się jeszcze przyłączyć do piłkarzykowej ekipy? Jak tak to bardzo chętnię się dołącze i z chęcią skopie tyłek jakiemuś facecikowi co twierdzi, że to tylko męska gra. Czy ktoś podejmuje wyzwanie?
  • Rafał

o co gramy?:)
  • aga wu

no własnie tez sie zastanawiam nad tym bo jakos nic nikt nie pisze co do miejsca i godizny walk piłkazykowych :/
  • Figlarz

>Martuch napisała:
    >z
    >chęcią skopie tyłek jakiemuś facecikowi co twierdzi, że
    >to tylko męska gra. Czy ktoś podejmuje wyzwanie?

no to ja się nie nadam, bo tak nie uważam:P
    niemniej w przyszłym tygodniu chętnie bym pograł z kimś
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)