-
Figlarz
bankowo na UW są amatorzy tej popularnej gry barowej. czy istnieje już jakiś piłkarzykowy światek uniwersytecki, czy może dopiero trzeba go utworzyć? na początek można rozpisać ligę, a może później nawet stworzyć sekcję i jeździć na międzyuczelniane zawody:)
pozdrawiam zwolenników piłkarzyków! -
p o r t e r
jakis czas temu AZS Środowisko Warszawa zorganizował akademickie mistrzostwa w grach barowych. oczywiscie pilkarzyki cieszyly sie ogromnym zaintereswaniem, z czego wynika, ze wielbicieli tej gry jest sporo na wszystkich uczelniach.
-
Anonim
pilkarzyki sa zajebiste, ale mysle ze:
bilard > piłkarzyki (choc dawno juz nie pykałem w bilarda) -
Figlarz
bilard też jest spoko (dla mnie piłkarzyki > bilard), ale ten temat służy zebraniu ekipy piłkarzykowej:)
to jak, jest ktoś chętny do gry?
albo po kolei: czy w ogóle w okolicy UW jest jakiś lokal z piłkarzykami, najlepiej w miarę tanimi? -
-
...lila...
ja jestem jak najbardziej za
jeśli coś zorganizujecie czekam na informacje:) -
Anonim
pilkarzyki - sztuk 1 - sa w norze na krakowskim przedmiesciu - jakosc srednia niestety - osobiscie polecam (ok daleko od UW) klub bilardowy Vegas - 4 stoly - 2 pary pilkarzykow (stoly spelniajace normy turniejowe) albo na Panskiej Arena - duzo stolow i pilkarzyki - chyba 4ry pary - rowniez dobrej jakosci -
polidaktyl
Można zrobić ściepę takie do grania są już od 800 do 1300 zł czyli z 10 osób po 100 albo 20 po 50 i można grać aby tylko jakiś wony kąt się znalazł albo któraś uczelniana kafejka chciała się przyłączyć do tego. -
zly zajac poziomka!
ojjjjj tak pilkarzyki bylyby genialne zwlaszcza podczas okienek miedzy zajeciami :) -
Figlarz
-
Antenka
a ja to bym chciała piłkarzyki w wersji maxi...;D,takie co cię do drąga przyczepiają i weź tu kopnij piłkę;]
fajna sprawa,polecam:) -
-Marcin-
-
aga wu
o!piłkarzyki :)
az mi sie lezka w oku zakręcila na myśl o chwilach spedzonych przy walce o gola :)
ja takze chetnie zagram.I ze soba kogos zabiore; ) -
Figlarz
cieszę się, że są chętni:)
to może konkretnie: ja mam okienko 11.15-13.15 we wtorki. może jest ktoś, kto jest w podobnej sytuacji i chciałby pograć? niekoniecznie jutro, po prostu kiedyśtam. -
bartek
o popatrza ja mam okienko :] co za zbieg okolicznosci xD hehehe chetnie pogram... to jutro rzuc haslo na IPSie; P -
aga wu
i co z tymi piłakrzykami?
we wt mam wykłady ale jak wiadomo student samymi wykładami nie zyje; ) -
Barti
-
Martuch
hejka można się jeszcze przyłączyć do piłkarzykowej ekipy? Jak tak to bardzo chętnię się dołącze i z chęcią skopie tyłek jakiemuś facecikowi co twierdzi, że to tylko męska gra. Czy ktoś podejmuje wyzwanie? -
Rafał
-
aga wu
no własnie tez sie zastanawiam nad tym bo jakos nic nikt nie pisze co do miejsca i godizny walk piłkazykowych :/ -
Figlarz
>Martuch napisała:
>z
>chęcią skopie tyłek jakiemuś facecikowi co twierdzi, że
>to tylko męska gra. Czy ktoś podejmuje wyzwanie?
no to ja się nie nadam, bo tak nie uważam:P
niemniej w przyszłym tygodniu chętnie bym pograł z kimś
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne