Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jacek

Hej! Zgubiłem legitymację studencką w okolicach BUWu. Jakby ktoś znalazł proszę o kontakt
    Jacek Kudła
  • adamklimowski

W sali D Audytorium Maximum zostawiłem telefon komórkowy marki Sony Ericsson C510. Jeśli ktoś go odnalazł, proszę o kontakt pod adresem adamklimowski@gmail.com.
  • panna marta

gdzieś w okolicach Nowego Światu - Żurawiej zgubiłam dziś turkusową broszkę-kwiatek. jeśli ktoś znalazł, niech pisze - kwiatek ów ma gigantyczną wartość sentymentalną :)
  • Maciey

ZNALAZŁEM SZALIK w klubie Piekarnia, po imprezie Halloween 29-ego października. Leżał na górze, koło 3-4 w nocy. Wygląda na kobiecy, z jasnego fioletu przechodzi w ciemny fiolet. Chętnie oddam go właścicielce; )
  • Zyrafa

Hej zgubilam legitymacje studencka gdzies miedzy kampusem a buwem (badz w buwie) znalazce prosze o kontakt na prv
    Marta Wachowicz
  • Anonim

w moim posiadaniu jest rekawiczka
    meska, czarna, lewa, Quechua
    wypadla chlopakowi na przystanku przed brama w kierunku centrum, spieszyl sie bardzo do 175
    co prawda jakies dwa tygodnie temu to bylo ale nie wiedzialam ze istnieje taki watek na gronie
  • M.

6 listopada w BUWie zgubiłam legitymację studencką (ok. godz 17:50) - najprawdopodobniej w szatni.
    Nr legitymacji to: 228 01224468 (WDiNP - Europeistyka)

Znalazcę uprzejmie proszę o kontakt na priv.

• Bartosz

Witam, w czwartek koło godziny 16-18 zgubiłem na wydziale matematyki SZALIK
    wygląd: pionowe, szaro-brązowo-czarno-białe drobne pasy
    Może komuś wpadł pod nogi...
    Pozdrawiam :)
  • BiiGeeS

Znalazłem klucze na smyczy Reeboka. Wisi na niej otwieracz Leżajska, 1 klucz, i breloczek z logiem UW, na którym jest numer, bodajże pokoju... Znaleziono go na Stadionie Syrenki, prawdopodobnie ktoś zgubił na ostatnich weekendowych Juwenaliach PW/SGH.
    Zainteresowanych zapraszam na priv
  • buuuu........

Witam wszyskich ,

wczoraj na agrykoli zgubiłam czerwoną chustę w stylu góralskim . Chusta jest prezentem i ma wartość sentymentalną . Szczęśliwego znalazce proszę o kontakt.
  • Misiek

Znalazłem legitymacje studencką na ul.Emilii Plater
    wlaściciel to Dorota Maria Baecker
    proszę o kontakt na pm w sprawie zwrotu
  • Ania L.

Zgubiłam telefon LG na terenie UW (gdzieś w drodze między bramą a AudiMaxem. Znalazcę proszę o kontakt: ania7778@wp.pl
  • shakk

Zgubilem pendriva 4gb- Sandisk Cruser- jesli ktos jest w posiadaniu to stawiam flaszke :/

http://nokautimg1.pl/p-4b-58-4b5837...

Prawdopodobnie w Buwie.
  • miedziowa dziewczyna

Zgubiłam czerwone, znoszone trampki Converse. Model krótki, przed kostkę. Wartość głównie sentymentalna, ale coś dla uczciwego znalazcy się znajdzie :}
    Prawdopodobnie w budynku na Karowej - po wfie...; /

Proszę o kontakt : krwawa.baronowa@gmail.com
  • ...Dorotek...

15.01 w okolicach BUWu zostały zgubione czarne, skórzane męskie rękawiczki.
    Uczciwego znalazcę proszę o kontakt (priv), czeka nagroda!
  • Asia

Znalazłam dzisiaj w audimaxie, w sali D seledynowy/zielonkawy wełniany szalik. Proszę o kontakt właścicielkę!
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)