-
Jacek
Hej! Zgubiłem legitymację studencką w okolicach BUWu. Jakby ktoś znalazł proszę o kontakt
Jacek Kudła -
adamklimowski
W sali D Audytorium Maximum zostawiłem telefon komórkowy marki Sony Ericsson C510. Jeśli ktoś go odnalazł, proszę o kontakt pod adresem adamklimowski@gmail.com. -
panna marta
gdzieś w okolicach Nowego Światu - Żurawiej zgubiłam dziś turkusową broszkę-kwiatek. jeśli ktoś znalazł, niech pisze - kwiatek ów ma gigantyczną wartość sentymentalną :) -
Maciey
ZNALAZŁEM SZALIK w klubie Piekarnia, po imprezie Halloween 29-ego października. Leżał na górze, koło 3-4 w nocy. Wygląda na kobiecy, z jasnego fioletu przechodzi w ciemny fiolet. Chętnie oddam go właścicielce; ) -
-
Zyrafa
Hej zgubilam legitymacje studencka gdzies miedzy kampusem a buwem (badz w buwie) znalazce prosze o kontakt na prv
Marta Wachowicz -
Anonim
w moim posiadaniu jest rekawiczka
meska, czarna, lewa, Quechua
wypadla chlopakowi na przystanku przed brama w kierunku centrum, spieszyl sie bardzo do 175
co prawda jakies dwa tygodnie temu to bylo ale nie wiedzialam ze istnieje taki watek na gronie -
M.
6 listopada w BUWie zgubiłam legitymację studencką (ok. godz 17:50) - najprawdopodobniej w szatni.
Nr legitymacji to: 228 01224468 (WDiNP - Europeistyka)
Znalazcę uprzejmie proszę o kontakt na priv.
-
Bartosz
Witam, w czwartek koło godziny 16-18 zgubiłem na wydziale matematyki SZALIK
wygląd: pionowe, szaro-brązowo-czarno-białe drobne pasy
Może komuś wpadł pod nogi...
Pozdrawiam :) -
BiiGeeS
Znalazłem klucze na smyczy Reeboka. Wisi na niej otwieracz Leżajska, 1 klucz, i breloczek z logiem UW, na którym jest numer, bodajże pokoju... Znaleziono go na Stadionie Syrenki, prawdopodobnie ktoś zgubił na ostatnich weekendowych Juwenaliach PW/SGH.
Zainteresowanych zapraszam na priv -
buuuu........
Witam wszyskich ,
wczoraj na agrykoli zgubiłam czerwoną chustę w stylu góralskim . Chusta jest prezentem i ma wartość sentymentalną . Szczęśliwego znalazce proszę o kontakt. -
Misiek
Znalazłem legitymacje studencką na ul.Emilii Plater
wlaściciel to Dorota Maria Baecker
proszę o kontakt na pm w sprawie zwrotu -
Ania L.
Zgubiłam telefon LG na terenie UW (gdzieś w drodze między bramą a AudiMaxem. Znalazcę proszę o kontakt: ania7778@wp.pl -
shakk
Zgubilem pendriva 4gb- Sandisk Cruser- jesli ktos jest w posiadaniu to stawiam flaszke :/
http://nokautimg1.pl/p-4b-58-4b5837...
Prawdopodobnie w Buwie. -
miedziowa dziewczyna
Zgubiłam czerwone, znoszone trampki Converse. Model krótki, przed kostkę. Wartość głównie sentymentalna, ale coś dla uczciwego znalazcy się znajdzie :}
Prawdopodobnie w budynku na Karowej - po wfie...; /
Proszę o kontakt : krwawa.baronowa@gmail.com -
...Dorotek...
15.01 w okolicach BUWu zostały zgubione czarne, skórzane męskie rękawiczki.
Uczciwego znalazcę proszę o kontakt (priv), czeka nagroda! -
Asia
Znalazłam dzisiaj w audimaxie, w sali D seledynowy/zielonkawy wełniany szalik. Proszę o kontakt właścicielkę!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne