-
BaSiA
Ciekawi mnie to bo stereotyp mowi,ze humanisci sa bardziej tolerancyjni, a dziewczyny to juz wogole a jak wiadomo UW jest kobieta-pod wzgledem proporcji;)
http://grono.net/forum/topic/728487... -
Anonim
są jakies granice.
zreszta studenci-geje z uw mogą sie podszywac pod studentow-gejow z politechniki i odwiedzac ich strone.bezpieczniej,nikt ich nie rozpozna a moze i kogos poznają... -
Kapitan Zajebistość
-
Anonim
-
-
Anonim
>Jabłkożerca napisał
>>norczi. napisał
>>są jakies granice.
>
>Granice czego?
dobrego smaku,tolerancji..
leworeczni z UW nie zakladaja swoich stron internetowych. -
aga wu
ile tam agresji to mało powiedziane.
a z resztą geje też ludzie.Jesli to nikogo nie krzywdzi to niech mają swoją strone internetową. -
polidaktyl
Dyskusję podnoszą niewiasty czyżby żal wam było inżynieryjnego materiału genetycznego? :-)
Tak poważnie niech tam się organizują nawet miłośnicy spółkowania z owczarkami alzackimi w wieku przekwitania co tam do tego komu. -
Anonim
>norczi. napisał
>dobrego smaku,tolerancji..
>
A dlaczego Ci nie w smak, ze ktos tam sie organizuje i cos sobie robi, w dziedzinie, ktora Cie nie dotyczy?
>leworeczni z UW nie zakladaja swoich stron internetowych.
Ale zakladaja na przyklad milosnicy pilkarzyków albo filmow o Bondzie. Co za roznica?
-
J.
O jej prześledziłem tamten temat, uff ludzie to się jednak kulturalnie odzywają do siebie w necie. Ciekawe, że internet wyzwala agresję, i takie dosyć niewybredne słownictwo, wiem hehe nic odkrywczego.
Jak sobie założyli na politechnice taką, nie wiem, grupę ich sprawa. -
adamu adamu
Widze, ze hetero na PW to nie maja fajnego zycia. Nie dosc, ze kobiet malo to jeszcze na kolegow trzeba uwazac -
Anonim
hołduję zasadzie "co komu do domu jak chałupa nie jego". każdy ma prawo organizować grupy, zakładać strony i otwierać stowarzyszenia tak długo, jak długo nie jest to krzywdzące dla innych (lub prawnie zakazane, chociaż i tu widzę pewne wyjątki). -
aga wu
>polidaktyl napisał
>Dyskusję podnoszą niewiasty czyżby żal wam było
>inżynieryjnego materiału genetycznego? :-)
i mów to dziewczynie studiującej pedagogike na uw; )
oj tam od razu żal :) niech faceci bedą sobie z kims tam szczęsliwi
-
BaSiA
no wlasnie dlateg zwrocilam uwage na ten watek bo z nudow przegladalam ich grono i jak zobaczylam ile tam agresji i tekstow typu "kolesie z rozepchanym odbytem" to sie zdziwilam o_O
ja tez uwazam,ze kazdy moze robic co chce poki nie rani innych (dlatego milabym cos przeciwko milosnikom spolkowania z owczarkami-czy co tam kolega pisal, bo owczarek by sie na to zapewne nie zgodzil;)
jednak spojrzcie na te strone gaypw , tam jest taki artykul'dlaczego warto byc gejem' i jest on hm niegrzeczny w stosunku do hetero...takze moze wina lezy po obu stronach.. -
Anonim
wiadomo, że przegięcia w żadną stronę nie są dobre. bycie homoseksualistą to nie jest wybór (tak jak w przypadku wyznania), ale rzecz uwarunkowana genetycznie, dlatego pisanie artykułów "dlaczego warto..." brzmi trochę jak namawianie "hej, zostań, bo to fajne". także agresja w drugą stronę nie jest w porządku (coś jak rasizm czarnego człowieka względem białego - coś, nad czym mało kto się zastanawia.) -
Anonim
Pozwólmy gejom zakładać eee... małżeństwa? (ale zabronić adopcji)
CZEMU? Proste: prawo doboru naturalnego:
Często taki pedałek sobie żyje po kryjomu z innym pedałkiem, a za dnia jest mężem (kobiety :-P ) i ojcem. Jeśli uinstytucjonuje sie związki gejowskie to geny gejów wyginą już w tym pokoleniu :-) bo nie zostaną przekazane potomkom (którzy zdarzać się będą, ale rzadziej - mężczyzna zdradzają żony rzadziej niż zdradzają konkubiny). -
Anonim
nawet zezwolenie na prawne zakładanie związków homoseksualnych nie spowoduje, że krypto-homoseksualiści zaczną porzucać żony, bo to nie brak możliwości zalegalizowania związku jest przyczyną faktu, że homoseksualni mężczyźni zawierają heteroseksualne związki. zmieni się tylko to, że homoseksualne pary (które nie mają biologicznej możliwości przekazania ew. "genu homoseksualizmu") będą się legalizować, a geny w pozostałych przypadkach będą przekazywane jak dotychczas. poza tym sprawa z homoseksualizmem nie jest taka jasna - przecież homoseksualne potomstwo zdarza się w stricte heteroseksualnych rodzinach. mieszanka pośród przodków jest tak duża, że nie sposób jest tego zmienić (tu: wyeliminować genu) tylko w tym i kilku następnych pokoleniach.
Twoja argumentacja jest szczerze mówiąc dość. nieskładna i trochę bez sensu. -
anna
1) co studenci UW na taką inicjatywę? na jaką? założenie forum? a co mi do tego kto i jakie forum zakłada?
jeśli ludzie chca się zrzeszać niech to robią.
2)geny warunkujące homoseksualizm. Tok rozumowania tak wybitnie naiwny że szkoda komentować. (a jeśli te geny są recesywne? poza tym nikt tego nie potwierdził, natomist słychać doniesienia o formowaniu sie świadomości i oreintacji seksualnej w życiu płodowym)
3)jestem za legalizowaniem związków opartych na milości. Koniec kropka.
4)zoofilia krzywdzi zwierzęta. To chore porównywać poważną dewiację seksualną do odmiennych preferencji w doborze partnera niż własne.
5)denerwuje mnie to, ze ludzie myślac "homo" widzą sam seks. Związek owszem, składa się z seksu, ale geje przede wszytskim CHCĄ BYĆ KOCHANI I CHCĄ KOCHAĆ. jak każdy z nas.
6)rasizm Czarnych w stosunku do Białych jest bardzo silny z równie bardzo prostych powodów- agresja rodzi agresję. Najlpeszą obrona jest atak.
-
Anonim
>BaSiA napisała:
>no wlasnie dlateg zwrocilam uwage na ten watek bo z nudow
>przegladalam ich grono i jak zobaczylam ile tam agresji i
>tekstow typu "kolesie z rozepchanym odbytem" to sie
>zdziwilam o_O
Co zrobic, kazde grono ma swoją porcję kmiotów, pajaców, trolli i Lukashów.
-
Kapitan Zajebistość
może jestem jakiś nie tego, ale w pewnym momencie zirytowała mnie wypowiedź o uw, z której poprostu biło pogardą :/ że my tu niby lubimy "dewiacje" O_o -
Jasiek Wasilewski
Fajny pomysł, może komuś to pomoże w jakiś sposób. Ale gdybym był gejem - nie zapisałbym się.
No i rzeczywiście starszne jest to, co niektórzy wypisują w tamtym wątku na gronie. Może dlatego warto jednak zakładać takie organizacje.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne