-
Martini Spring Bianco
witam.
Przygotowuje felieton do programu "Pytanie na sniadanie" w TVP2 na temat konwencjonalnych i niekonwencjonalnych sposobów na zaliczenie sesji. Jak sie skutecznie uczyc? Jak przyswoic duzo materialu w krótkim czasie? ja co prawda jeszcze pamietam, ale wypowiadac sie juz nie moge :-) chetnie porozmawialbym sie z ludzmi z akademikow i w akademiku, ale to nie jest oczywiscie zaden warunek . Jezeli jestescie zainteresowani to piszcie na priva i podajcie swoj numer to sie do was odezwe :-)
pozdrawiam lacze sie w bolu.
wasz troche starszy kolega :-) -
|netspider|
Wynaleziono już koło, pralkę, zapalniczkę. Teraz czas na dobre ściągi :D -
Anonim
-
KitKa(t)
-
-
SĄSIAD
Na Uniwersytecie nie trzeba się uczyć. Trzeba umieć przekroczyć próg 0,7 a potem to już łatwo pójdzie.
Pozdrowienia dla progowiczów z ISM-u :) -
karola
-
mrrauuu
jaką to piękną reklamę dla naszego szacownego kierunku zaprezentował kolega Sąsiad...;] -
Barti
-
ʞǝɯoʇ
-
TDung
-
Martini Spring Bianco
-
Anna P.
-
Justyna
można się uczyć od grudnia. można czytać różne mądre książki i z nich robić notatki. można...
można też postać chwilę pod punktem ksero i poczekać aż ktoś przyniesie dobre notatki i stosować zasadę: nie ważne co kserujesz - ja też poproszę:)
a potem się to czyta... jedni czytają ze zrozumieniem, inni bezmyślnie wkuwają. potem jednak okazuje się, że zdali ci, co znaleźli u starszych kolegów patenty na dany egzamin. takie życie...
aż pójdę się pouczyć;)
-
Człowieka cień...
Ja też chciałbym sie o coś zapytać!! Jak do cholery znaleźć motywacje??????? Mam już 2 przedmioty w plecy.... Otwieram książki, chce i obiecuje sobie ze sie naucze i na tym sie konczy.... gapie sie w ściane, a potem zasypiam z japą na biurku......
Nawet walenie łbem w ściane nic nie daje.... pomocy, co ja mam brać żeby zdać ?? Jutro kolejny egzam a ja szukam książki....... -
Barti
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne