Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mahoń.

Proponuje zając sie czymś bardziej produktywnym, niż wysilanie sie na marne teksty na gronie, które chyba mają być śmieszne(i uszczypliwe) :)
  • filemon

>ale w Warszawie jest też PW, SGH, SGGW i wiele innych
    >uczelni, więc czemu akurat UW? jak dla mnie ta Legia to
    >bardzo słaby argument, dla którego studiuje sie na UW

pewnie dlatego, że na PW, SGH, SGGW nie ma kierunku, który studiuję. Gdybym się zupełnie sprawami hmm... naukowymi i okołonaukowymi nie interesował, nie szedłbym na żadne studia. O innych uczelniach nie piszę, ponieważ nie mam najmniejszego zamiaru iść na studia prywatne. Szkoda moich pieniędzy i czasu.

Myślę, że musiałaś to napisać z racji na Twoje sympatie klubowe, cóż. Z mojej strony kończę napisałem już wszystko (chyba:>). Przede mną jeszcze jeden egzamin, pouczę się zamiast wdawać się w bezsensowną polemikę.

• Anonim

Bo studenci UW są bardzo kreatywni.
  • Lady Midday

Bo po co mam jechać do innego miasta, skoro swój kierunek mam w swoim rodzinnym mieście? Studia na UW zawsze wydawały mi się czymś naturalnym. Poza tym nie stać mnie na wynajęcie sobie czegoś w Krakowie lub w Poznaniu, a mieszkania w akademiku chyba bym nie zniosła (lubię mieć tylko swój pokój, w którym mogę się zaszyć i podoświadczać trochę samotności;)). Aczkolwiek fajnie by było zobaczyć jak się studiuje na UJ:). Poza tym, z tego, co wiem, moja etnologia na UW jest najlepsza w kraju, np. na tej w UJ nie ma długoterminowych badań terenowych (praktyk), które są istotnym elementem tych studiów.
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)