- 1
- 2
-
Anonim
Witam i chcialbym znac wasze opinie o owym czlowieku co naucza na UWMie na kierunku Prawo i administracja oraz jeszcze filozofia bodajrze=]
Wszytkie opinie sa mile widziane te miłe i te nie :D -
czarna_Offca
Szkoda, że nie miałam z nim przyjemności bo bym się podzieliła chętnie; D -
Anonim
czemu szkoda naucza nadal moze go widzialas;) roztrzepane czarne wlosy :D okulary taki troszke c.... oj nienapisze:P skoro to kobieta czyta :P -
czarna_Offca
To zależy, czy bywa na Głowackiego na WNSiS, bo jeśli tak, to może i widziałam :) -
-
Anonim
oj niewiem niewiem :D lepiej by bylo gdyby WPiA go nie widzialo :D bo go kaput :d -
Abraxas
A na humanie bywa czasem?
Bo nazwisko jakies takie znajome...
Ale na pewno nie mam z nim blizszych hmm kontaktow...; ) -
Anonim
-
czarna_Offca
-
Anonim
oj offca :a moze by tak :P kosiareczke i zgolimy wełne :P sfeterek bedzie :P -
czarna_Offca
Zboczeniec :P :P :P :P Tak się składa, że za późno bo na lato sem już ostrzygła :> -
Anonim
tam też :P
pozatym nie zapominaj ze wydzial WPiA to najbardziej zboczony i rozrywkowy wydzial :P -
czarna_Offca
Masz namyśli teraźniejszy WNSiS? A zatem rosną nam nowi nauczyciele pedofile :P Bynajmniej ja :P Bo ja w szkole uczyć nie bende :P -
Anonim
ja w szkole tez nie :P
ja sie pytalem czy tam tesz sie przystrzyglas :P zboczona kobieto :P -
Abraxas
To w koncu WPiA czy WNSiS jest bardziej zboczony, bo nie wiem gdzie sobie drugi kierunek wybrac...?; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Abraxas
-
Anonim
-
czarna_Offca
WPiA to co to w końcu jest? Jeśli chodzi o wydział na Głowackiego to to już jest WNSiS... :> -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Olsztyn - Kortowo
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Czy trzeba to komentować? :D Dla tych, co na nim studiują, studiowali, tudzież będą studiować,...
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
Sarmata Pub Ul. Curie-Skłodowskiej, olsztyn
- Dodaj miejsce