-
Anonim
Ale sie gronko rozbudowuje:>No prosze...:)Namawiam do dorzucania jakiegokolwiek zdjęcia choćby części twarzowej do osobistych profilów co by pozwalało na identyfikacje personalną:] Jak ktoś nie ma to niech się zgłosi do oskara, bo z tego co słyszałem i widziałem to aparatem włada nietuzinkowo.
I jeszcze jedna taka zapowiedź. Coś czuje że wykorzystamy Grono do komunikacji i 'burzy mózgów' jeśli chodzi o Bal Maturalny. Bo po feriach zaczynamy działać:]
I gratulacje dla pomysłodawcy naszego grona. -
...
Osialowi jako rasowemu Diodakowi nie po raz pierwszy wielka żarówa nad głową wyimplikowała zajebisty koncept :) -
Mª
tak tak bal maturalny, jestem absolutnie za :) poniewaz moja klasa srednio funkcjonuje w naszej szkole bardzo prosze o poinformowanie mnie na jakim etapie organizacyjnym sie znajdujemy; ) na razie slyszalam tylko o samym pomysle, ale chetnie cos pomoge zalatwiac :)
-
Anonim
Wiec juz śpiesze z informacją. Własnie sobie przypominam, ze chyba rzeczywiście nie udało mi sie dotrzeć do IB i obwieścic o zamiarach balowych...w każdym razie postanowilem ruszyć organizację tej imprezy i po studniówce (gdy tłum był jeszcze na fali ekstazy zabawowej połączonej z buntem "wyrzuconych z lokalu" i domagających sie poprawin:]) pochodziłem z Maurycym po klasach i spytaliśmy tak ogólnie 'czy ktos by na pewno nie bedzie chciał udziału w takim pomaturalnym balu' i co mnie ucieszyło niezmiernie jedynie kilka osób podniosło ręke:DTak więc chętni do zabawy są (to że bawić sie potrafia to 100dniówka pokazała;D) i teraz weźmiemy sie za organizacje. zaraz po feriach pochodze po klasach i wsune tez jakis plakacik ogłoszeniowy, zrobimy 'pierwsze plenarne posiedzenie komitetu organizacyjnego' na które już teraz zapraszam wszystkich chetnych i tam nakręslimy co nie co, przydzielimy role, funkcje. Bedzie dobrze:)
To będzie niezapomniany bal. Jeszcze lepszy niż studniówka. Musimy sie tylko troszke postarać:> I wykorzystac wszystkie talenty'86:D -
-
Anonim
'czy ktos by na pewno nie bedzie chciał udziału w takim pomaturalnym balu' ....miało być
' czy ktos na pewno nie bedzie chciał brac udziału w takim pomaturalnym balu..."
pardon. -
Anonim
-
gdzie jest osial?
No, nareszcie coś drgnęło z balem maturalnym :-) i bardzo mnie to cieszy!! co do burzy mózgów to uważam że grono jest do tego dobre z tych względów że kontrolujemy kto na nim jest i pomysły będą raczej pozytywne i pozbawione niekonstruktywnej krytyki która jest wszechobecna jak się za dużo ludzi zabierze za jeden pomysł. wtedy kazdy ma inna koncepcje i nie sposób wszystkich zadowolić.
Założe też nowy temat dotyczący tylko balu maturalnego, myślę, że to może ułatwić.