Vavamuffin [5027]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bedziecie głosować żeby tam zagrali ??
  • kropek

a o co chodzi??
  • Anonim

tez dokladnie nie wiem na polsacie widzialem zapowiedz jakiegos koncertu/festiwalu i na koncercie na ktorym naja wystepowac nowe zespoly moze zagrac vavamuffin !!! http://toptrendy.wp.pl/gid,74455,wi...
  • Anonim

jadziemy :D
  • Goś

dziś wieczór będzie relacja z 'imprezy inauguracyjnej':

Nominacje Trendy oficjalnie przyznane

17 maja w Klubie Skarpa odbył się wieczór inaugurujący III Edycję Festiwalu TOPtrendy 2005 pt.:"TOPtrendy 2005 NOMINACJE". Na imprezie przedstawiono oficjalne nominacje do koncertu TRENDY, który odbędzie się 25 czerwca w sopockiej Operze Leśnej.

Relacja z imprezy w Telewizji POLSAT 27.05 (piątek) o godz. 23:05 i 28.05 (sobota), godz. 14.15

no ciekawe, ciekawe...
  • olmk

ja juz dałem chłopakom mój głosik
  • Anonim

hmmmmmmmm... niby fajnie jakby sie wybili, ale nie chce zeby vavamuffin bylo trendy; )
  • andre

ale pan REGGAENERATOR napewno bardzo bardzo chciałby być sławny i trendy i rule tha world. to prawdziwy GVIAZDOR!!
  • andre

wspaniały jest :D :G :SD :E
  • kropek

a dlaczego nie chcesz??
    ja bym w sumie byl zadowolony gdyby trendy byly vavamuffiny niz, nie wiem co, np.: ewelina flinta - bez urazy dla fanow eweliny:))

oni by sobie zarobili na zycie, ja bym mogl w radiu zet uslyszec ich piesni.

zreszta juz niedlugo ostatno w radiu pin bylo 'jah jest prezydentem'
  • bARTon

no i dobrze Kropek kombinujesz, a pan czegewara mam nadzieje się z pana ryby nie nabija??
  • Anonim

Ty z tym pieknym niekomercyjnym czerwonym zdjeciem to nie Ty tutaj zamieszczeles jak sciagnac plytke Vavamuffin z netu ?? nie madrz sie teraz jak nawet nie chcesz kupic orginalu :P
    Dla mnie Vavamuffin jest tak zajebiste ze moze byc i TOP (10artystow ktorzy sprzedali najwieksza ilosc plyt) sprzedali a nie sciagneli ich plyte z internetu czaisz różnice ??
  • andre

zabiłeś mnie swoim punchem, złamałem twarz i kupną płytkę prosto z kulturalnej stolicy świata - EMPIKU. moje zdjęcie jest max niekomercyjne nie chodzi tu o cze tylko o "E".
  • Anonim

taa brawo ale wiesz co poroponuje zakopac topor troche mnie wkurzyles tym jednym spostem ale juz mi przeszlo
  • kropek

oki czy ktos mi moze wytlumaczyc jak im pomoc ten konkurs wygrac?? niech strace i nawet sms-a wysle tylko nie wiem gdzie a na stronie moze slepy ale nie mogem znalezc
  • ania

http://toptrendy.wp.pl/glosowanie.h...

wszystko jest :)
  • andre

topór już 6 feet under ground
  • xɘro

no ja tam bym niebardzo chciała, żeby vavamuffin występowali obok jakichś hiphopziomów, brodki czy mandaryny.
    :D
  • kropek

no nie znowu jakis marazm!! dziewczyno uwierz, ze jakies brodki czy mandaryny nie musza byc idolami naszych czasow?? wygrana w tych trendy pozniej duzo vavamuffinow w tv, radiu itp az nagle okaze sie, ze w Polsce mlodzi potrzebuja fajnej, pozytywnej MUZYKI a nie jakis koszmarow.
    o taka jest moja wizja - moze toche naiwna:)
  • Anonim

troche :) ?? chyba nawet bardzo
    Ale nie mam nic przeciwko zebyszostal prorokiem i twoja wizja sie spelnila
| |

Pierwsze polskie ragga z prawdziwego zdarzenia. Kilka zasad, do których należy się tu stosować:...

Fotki

Miejsca grona (3)