-
marta_mi
uslyszalam,ze Vavamuffin i Sistars (ciekawe polaczenie,nie powiem) wystapia wlasnie 30.06 na Polach, godz 11.30 (Impreza dla Spoko Dzieciaka) -
Anonim
-
Ворон
ale mam nadzieje ze nie beda grali wpolnie kawalkow?:) a sistars mówimy - "spadaj" :P -
Anonim
-
-
marta_mi
festyn...moze i festyn, ale tez kolejna okazja posluchac muffinow na zywo. cieplo,sloneczko,pola,woda,piw ko... jak dla mnie moze byc :) -
Łukasz G.
spoko.na pewno będe. wreszcie gdzieś blisko mnie grają;-P.w sumie godzina nietaka ale ważne ze dobrej muzy posłucham.pozdro.dzięki za info.tylko lipa ze sistars bendom -
maga
-
Łukasz czego szukasz
O co wam chodzi z Sistars? Wkońcu i Vava i Sistars to czarna muzyka w polskim wydaniu no nie? Zresztą to zawsze szansa na promocje reggae :) -
..aaa..
Sistars tam gra dlatego że są współorganizatorami całej akcji Spoko Dzieciak!!!
Na pewno nie będą razem grać, choć może. Pozatym ich muzyk nie jest znowu az taka zła- są i gorsze zespoły patrz Mandaryna i itp.
A tak wogóle to nie pierwszy raz graja dla spoko dzieciak , bo była juz iedna impreza z Zjednoczeniem SS.
Pozatym impreza z przesłaniem więc spoko :) -
bARTon
-
Grono.Net
-
kate
-
Anonim
-
Rasta z pod miasta
Tylko to o jakiejś chorej rannej porze ponoć będzie...:/ :( a niektórzy to pracują przeciez więc nici z lajtowej laby i piwka!!! -
Anonim
wlasnie ja sie kapnelam ze nie dobede, bo w pracy bede :( buuu niedobrze :( moze da sie przesunac impreze na 11.30 ale wieczorkiem?; ) -
Dżdżownica Dżordż Dżdżownica; -)
ooooo zajebongo i 30 czerwca i 3 lipca - full wypasik Vavamuffin'owy; -) tylko ta godzinka :-/ ale damy rade :-D..."VAVA to reggae TOWN VAVA to raga TOWN VAVA to reggae VAVA to raga VAVA to reggae TOWN" :-P -
maga
-
Hajle Selasje
powiedzta człowiekowi z dalekiej polnocy jak dojsc na miejscowke koncertu. powiedzmy, że punktem wyjscia bedzie dworzec centralny.
jaga joł -
kropek
wsiadasz w tramwaj w kierunku mokotowa np 10,33,17 i wysiadasz na przystanku "Biblioteka Narodowa" to jest 4 przystanek od centralnego. wysiadasz i jestes pomiedzy 2 czesciami pol mokotowskich. zgaduje, ze koncert bedzie gdzies w prawej czesci - ale mysle ze od przystanku to juz w kierunku muzyki glosnej powinienes sie kierowac;) dozobaczenia -
Łukasz czego szukasz
Dodam jeszcze że wsiadasz w ten tramwaj na ul Jana Pawła przy skrzyżowaniu z Alejami Jerozolimskimi.