-
piczyz
co mnie w tym filmie pociąga? przecież nie zadne glebokie tresci, upadek gwiazdy czy bog wie co.. ale stroje!!! kreacja siebie tylko i wylacznie za pomoca przebrania. piora, cekiny, brokat, blyszczace tkaniny, ostre kolory, zloto wylewajace sie z kazdego dekoltu.. zloto zloto zloto i perly.
wybieramy ulubiony stroj z filmu. moj pierwszy typ to zielona, blyszczaca panterka. Ale nie moge sie zdecydowac czy u Mandy czy u Briana. Takze wybieram ich stroje z konferencji prasowej + teczowy makijaz Mandy i jej ostro zakonczony biust. -
Style always wins out in the end
eh no ja oczywiscie powiem : stroj z mojego zjdecia w profilu:)
a w filmie (dla mnie przynajmniej) liczy sie zdecydowanie cos wiecej niz przepych.....:( -
piczyz
oj Pola pamietaj, ze tam gdzie zaczyna sie intelektualizm, tam konczy sie prawdziwe piekno.
bosz nauczylam sie doriana graya juz na pamiec i nie umiem nic napisac nie uzywajac czegos nie swojego. kiedys tak z placebo bylo..
przepych? pamietaj, ze nadmiar to uczta hihi
-
eh - jaki intelektualizm ? ehh.... nic nie zrozumialas - piekno nie tkwi tylko w tym widzalnym [przepychu ale w przepychu uczuć (albo ich braku) w zachowaniu, gescie, mimice, slowie , glosie.... we wszystkim - a glownie w tym ze ja tak jak Jack F. wiem ze ten parszywy swiat kiedys bedzie nalezal do NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!:) -
-
piczyz
jakie uczucia? zadnych uczuc!! daj sie poniesc proznosci.
the curves of your lips rewrite history.. -
ehhh..... proznosc to tez pewien rodzaj uczucia moja kochana .......
a dla mnie w Velvet najwazniejsze bylo poczucie wolnosci od jakichkolwiek norm i obyczajow - totalne uwolnienie sie od swiata -choc faktycznie bylo to uwolnienie przez cekinowe zniewolenie ....
...a zwiazanie najwiekszych uczuc razem z ludzkimi najnizszymi potrzebami sznutami pior, perel i cekinow ...mrrrrrrr ... to bylo jeszcze wspanialsze:) -
Anonim
somebody called me sebastian
jesteś pierwszą kobietą której wylizałem cipkę
jezusz miałam coś innego napisać ale w wyniku pobuty na patty diphusa i alkoholizacji zapomniałam co to było.
nawet cekiny nie przykryja potrzeby miłości. czyli to jest właśnie to "zwiazanie najwiekszych uczuc razem z ludzkimi najnizszymi potrzebami sznurmi pior, perel i cekinow" ...
polecam ewę kasprzyk w le madame !! -
nois
"the first most important thing in life is to assume a pose..." - wolę pozę niż ubiór (choć jest jej częścią), żywioł lansu niż materiał; ) można zmienić panterkę zieloną na czarne bojówki a tak czy siak za gwiazdę robić :) no wiem, wiem że na tym gronie w mniejszości będę... ale bezwstydnie (jakżeby inaczej) powiem że udało mi się znaleźć pozę, stworzyć małego świrniętego siebie w pewnym niewielkim subkulturowym światku; ) więc (to już ja mówię :) - it is not the cloth, that glitters... the point is to make the others see the glitter in your eyes...; )
and now, your majesty, you can kill me and complete the story; ) -
-
nois
-
-
piczyz
ciesze sie, ze sie ze mna nie zgadzacie, bo gdyby bylo odwrotnie to znaczyloby, ze nie mam racji! ha!
nie bede zabijac, wole okazac obojetnosc -
nois
-
Alez Wasza Wysokosc - nie smialybysmuy sie z Wami nie zgadzac:) - my tylko staramy sie zwrocic uwage Waszej Wysokosci na inne aspekty piekna....
Sama Wasza Wysokosc mowila kiedys cos o tym akcencie ktorym nasz Brian Slade sie "posluguje"..... czy to nie jest czesc pozy - czy nie dziala na zmysly lepiej niz cekiny???.... -
piczyz
kochani wy moi dandysi wszyscy razem i z osobna. nie chcialam tego pisac ale jestem zmuszona: czy wszystko musicie traktowac na serio??? i pisac jakies wywody zamiast poddac sie tematowi i przyjac odpowiednia poze do chwili?? eh, wszystkie drogi wioda do jednego punktu moja droga gladys. - a tym jest? - rozczarowanie. -
ehhh... na powaznie ... phi...
zwyczajnie juz w opisie do grona napisalas ze to coi widzisz to nie wszystko:) pani niepowazna.....rozczarowana ehh.....
-
Anonim
to ja w temacie
wygląd to wszystko
wygląd stanowi
wygląd mówi
fryzura!!
strój
przybierzmy pozę
strike a pose
!! -
Anonim
-
piczyz
no!
gosh chyba nigdy nie widzialam cie pijanej... czy zawsze pierwsza odpadalam czy ty zawsze za taxe robilas czy jak?
zmieniam temat: wybieramy najlepsza fryzure z VG.. albo najlepsza fryzure ever! czyli wygrywa moja!!!! heheh
wlosy to wszystko. liczy sie tylko fryzura.nic wiecej. -
oh dobra dobra - przeciez wiemy ze twoja wygrywa - wiec nie ma tematu:)