-
kasta masta
W imieniu licznej rzeszy absolwentów, zamierzających zaszczycić wrześniową imprezę integracyjną swoją obecnością, uprzejmie proszę umieszczać w tym temacie wszelkie zdobyte informacje związane z terminem i programem tego wydarzenia (szczególnie tegoroczna trasa kotów i o której godzinie rozpocznie się wydawanie grochówki; )
Z góry wielki Bóg zapłać! -
olek
z tego co narazie wiadomo, to tylko to, że ma się odbyc 18/19 września -
Interno-patolog :)
Chetnie tez bym sie przejechala, ale juz taka stara jestem ze chyba wstyd :( -
Guffi
ja tez bym pojechal i nie wstyd mi wieku, aczkolwiek chyba termin mi nie bedzie pasowac :(
to sie w przyszlym rokuwybiore :) -
-
Anonim
yoo troszkie kiszka z terminem. tak się nastawiałem:) a tu lipka bo anatomię musieli ciepnąć na 20:/ -
BENNY
sami medycy, ja tam się nie wybieram byłem dwa razy jako absolwent i czułem się niemile widziany -
Artur
Benny! wybacz nam niewdziecznym!
ostatni rajd to byl niewypal - dzieci przyszly w kolorowych ubrankach i sie dziwily ze ktos po nich pisze kot, potem poszly do ciury i sie zaczelo ze jacys nie dobrzy ludzie sa w starszych klasach
paranoja! nie dos tego nudno bylo - a o ubraniu - ze na rajd bierze sie rzeczy ktorych nie zal bebniono dwa tygodnie przed rajdem
nie bylo tylu jaj, mleka.......... wogle jakos denni bylo
dlatego zapraszam, pokazcie nam jak sie koci, bo pozniej wyjda z nas, tacy niepelno sprytni
potwierdzam wiadomości Olci,
RAJD 18/19 WRZESIEN -
Guffi
przepraszam, ja nie-medyk jestem :)
ale faktycznie w zeszlym roku nawet do bardzo kulturalnych dyscyplinkotow ciezko bylo zagonic.... :( -
Interno-patolog :)
No skoro sam Guffi z mojego rocznika nawet by sie wybieral:)
A medycyna krolowa nauk jest i tyle :) -
Guffi
no ba... jak bede mogl, to w przyszlym roku tez sie wybiore :) (kocic absolwentow :-P ) -
Tomasz Hamer
Jesli rajd rzeczywiscie bedzie 18-19 to Czcigodny Hamejros prawdopodobnie zaszyci was swoja obecnoscia jako ze ma wesele 23ciego; o
Heh w zeszlym(?) roku siedzielismy przy workach ze smieciami - szybka akcja worki znalazly sie w naszym Vanie - pojechalismy 2 km przed koncowy punkt i dyskretnie przekazalismy worki jakiemus mat-fizowi :O
Pierwszy raz klasa żaby nie wygrala 3 dni wycieczki :D
ZŁOOOO
Pzdr fifty zółwik -
olek
uh, co za konspira...
mój human dostojnie olał wszelkie konkurencje (jak na humana przystało), daliśmy spokój sobie z ciągnieciem liny i innymi bajerami...
ale pamietam mój pierwszy, było superasnie, kazali mi spiewac Queen i zgadywac wykonawców piosenek (lajf is lajf i inne złotka); generalnie wyszłam na idiotke:) ale na rajdzie czasem o to chodzi:P -
Zgadzam sie..rajd ma byc jedna wielka beka...ja sam,bez wstydu sie przyznaje,zostalem dobrowolnie przywiazany do drzewa i obrzucony jajkami. Ubrania mialem z gory przeznaczone do wyrzucenia,a zapytany przez Sliwke kto mi to zrobil odparlem "miejscowi"...niestety w zeszlym roku koty podeszly do rajdu jako do wycieczki krajoznawczej,co i tak nie uchronilo niektorych przed naszym "gniewem".Niestety pozniej ten gniew obrocil sie przeciwko Nam w postaci scislego regulaminu na rajd w tym roku,ktory z przykroscia stwierdzam,nie bedzie pierwszym regulaminem kompletnie polamanym przeze mnie;]
-
Guffi
oj Hamer Hamer... za moich czasow, to nasz mat-fiz wygral (chyba?) 4 razy :) -
Anonim
>FAITH napisał
>Zgadzam sie..rajd ma byc jedna wielka beka...ja sam,bez
>wstydu sie przyznaje,zostalem dobrowolnie przywiazany do
>drzewa i obrzucony jajkami. Ubrania mialem z gory
>przeznaczone do wyrzucenia,a zapytany przez Sliwke kto mi to
>zrobil odparlem "miejscowi"...niestety w zeszlym roku koty
>podeszly do rajdu jako do wycieczki krajoznawczej,co i tak
>nie uchronilo niektorych przed naszym "gniewem".Niestety
>pozniej ten gniew obrocil sie przeciwko Nam w postaci
>scislego regulaminu na rajd w tym roku,ktory z przykroscia
>stwierdzam,nie bedzie pierwszym regulaminem kompletnie
>polamanym przeze mnie;]
>
dokladnie. wyprani z poczucia (c?)humoru ludziska byli w zeszlym roku. -
kasta masta
-
olek
jasne, poprawcie;
ja popoprawiam po was za rok, bo chce jeszcze pozyc w tej szkole bez zadnych wiekszych niespodzianek... -
mC
Kurwa, Hamer... to bylo 2 lata temu i przez was przegralismy, a do biol-chemu nei chodzilem...
za wszystko dostalismy max punktow, wygralismy wszystkei konkurencje, ale oczywiscie zajelismy 2 miejsce, bo jakas klasa zebrala 3 razy wiecej butelek niz kazda inna...
przez was prawie nie pojechalismy na wycieczke... -
Marcioh
przykro nam naprawdę - nie widać?
ale przynajmniej prawie nie pojechaliście na wycieczkę, a my zboczeni ekolodzy nie pojechaliśmy wcale - prawie robi wielką różnicę. -
kasta masta
Lol:) Może w tym roku wcześniej przed rajdem ogłoszą co trzeba zbierać, bo widzę że szykuje się zacięta walka o śmieci :D
Nasza klasa zawsze miała najmniej pktów i jakoś mieliśmy na to wylane, nigdy nie meldowaliśmy się w komplecie na checkpointach, tzn. meldowała się kadra, a nasza kompania szturmowa przechodziła trasę zanim jeszcze dotarli tam ci od punktów.
Kitranie się po lasach przed wzrokiem nauczycieli, zbieranie grzybów dla Hofmanki w zamian za piątki w dzienniku... to były prawdziwe wyzwania rajdu, nie jakieś zużyte butelki!; )