- 1
- 2
-
Anonim
-
Kaprawa Kaprawica
-
Paulina
-
Kaprawa Kaprawica
-
-
Paulina
-
Kaprawa Kaprawica
no no bo my tacy boscy och ach
pamieasz co masz zadane na niedzielę ?:> -
Paulina
tak, mam podejść do Gajka i Pawła na kocercie HS :D
ale ja sie wstydze :P -
Jaśmina
jestem......fan klub :D:D:D super hiper rewelacja....brawo Sus - jedyna myslaca :)
-
Anonim
-
Nuggle
Napisze: takie!
W ogole to mi sie juz znudzilo chodzenie do szkoly i dlatego czekam az nie bede juz musiala :] a teraz to ja na koncert ide - MYSLOVITZ yeah :D -
Kaprawa Kaprawica
-
Na kobieco :)
IIIA ze wszytskich rocznikow, czy tylko z waszego:>
Jesli ze wszytskich- to stoję pod ściane i sie zapisuje:) -
Agnieszka Polkowska
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Kaprawa Kaprawica
nie podoba się to nie czytaj.
na nic bardziej błyskotliwego Cię nie stać? -
wlasnie o to czy nie stac kogos na cos blyskotliwego to powinienem zapytac Ciebie. po prostu stwierdzam fakty... patrze tylko jakie mameje tutaj momentami pisza i mnie skreca.ludzie z jakiej choinki wy sie urwaliscie? az sie smutno robi jak widze co wy tu piszecie... toz to popelina... jak macie zakladac takie beznadziejne tematy to lepiej niech to forum sobie wegetuje i czeka na jakis normalny watek. albo porwij sie na cos do rozsadnej polemiki albo chociaz dobrej beki albo naprawde nie odzywaj sie wcale...
fuck fuck fuck gdzie jest stara gwardia???? Bog to widzi i nie grzmi.wezcie sie w garsc -
... webster ...
taaaa racja stare roczniki robily jazde dopiero te wymoczki z teraz to tragedia bylem ostatnio w 8ce u pani w ,, tragedia ,,,... 83- 85 rockssssssssss!!!!!!!!!!!!!! -
TAK jak mowisz Web...musze sie z Toba zgodzic.potem juz nic nie bylo takie samo.... teraz siedza tylko w klasach albo snuja sie po korytarzu... nie znaja starych miejscowek pijackich i miejsc schadzek... kurwa jeszcze sobie fan klub kurwa ubzdurali... tym fan klubem to menel dupy by sobie nie podtarl
- 1
- 2