- 1
- 2
-
Anonim
I jak tam, moi drodzy, Wam się podoba tegoroczny?; )
[Jejku, ja nie wiem co ja zrobię jak wy się rozejdziecie po tych wszystkich uniwerkach, politechnikach... gdzie ja będę wpadać? do kogo? i kiede będę Was widywać?? :( - smutna refleksja dnia jesiennego (jeszcze!)] -
Grono.Net
Nie wiem, jak to będzie... pewnie tak samo, co z moją starą szkołą... odejdę i nie zobaczę już nikogo; ) a tegoroczny, Bez nazwy wykosił wszystkich i MC oczywiście. Żuk nadrabiał swoją fryzurą i bratem, a Sara sukienką, ale i tak mi się podobali (o Inkwizycji nie wspomnę). Gdyby tylko nie ta cnota i Kielak i BHP i Matylda (hem hem), to byłoby pięknie :D.... -
Grono.Net
A mi sie podobalo, samo organizowanie mimo ze nerwy mialem zszarpane jak rzadko, ale bylo rewelacyjnie i te proby przez 3 dni non stop, cos pieknego, chiba lepsze niz sam przeglad. A cnota moglaby byc, gdyby bylo w niej troche wiecej sex-u a nie jakies tam szorstkie mizianie sie po udach i machanie paluszkami. A poza tym Bez Nazwy wymiata, Eljas spadl z krzesla jak uslyszal po raz pierwszy "hej hej marchewki sa ok". A Trombonie fajnie sie z nami probowalo co nie :))) -
Anonim
hm... niby ja dużo nie robiłam, ale dosyć drobne pomoce przy organizacji (zwłaszcza PMT, nie ma co ukrywać, i te parę prób też) to... było coś! :) W sumie to Wam bardzo bardzo dziękuję.
Choć trzeba przyznać, że inaczej się patrzy, gdy się samemu krząta niż jak się tylko siedzi na tyłku na krzesełku w auli (mówię już tylko o przeglądzie) i chyba to sprawiło, że będę ten wspominać najmilej... -
-
CoD
Gonią mnie żebym coś napisał..ale śpiący jestem..i nic nie napisze..może jutro....:P
Branoc :P -
Grono.Net
A ja kce w koncu spedzic caly przeglad na widowni :))), bo od 3 lat biore udzial w tym przed sie wzieciu (before self take) i nigdy calego od poczatku do konca nie widzialem, licze ze w przyszlym roku bedzie dobry. Szczerze zycze nastepnej po nas ekpie samorzadowej wiekszego zainteresowania PMT przesz uczniow -
Grono.Net
-
Anonim
dowiedziałam się skąd inąd, jakie były komentarze na forum po PMT... wiecie co? szlag mnie trafia!! :/// i ja miałabym wrócić na forum??? O NIE! Mam Was i to mi starczy...
'Są tu ludzie ktorzy "polują" a zwierzyny nie ma!' - nie będę nikogo kompromitować, ale zapewne to podejście nie jednej osoby...
Argh... komentarze... -
dublewe
Już sobie te komentarze wyobrażam... 'Wy to myślicie, że jak jesteście tacy SUPERFAJNI, to byle co wystawicie i jeszcze was bedziemy po rękach całować...!' To na wstępie, żeby przypomniec forumowiczom, że obgadywanie nas jest JAZZY :P
'Hehehe... Z tą inkwizycją to porażka... Znowu ich nikt nie zrozumiał... My chyba za głupi dla nich jesteśmy... Heheh...' To chyba jasne, że wszystko, w czym ss miał swój udział, było BEZNADZIEJNE... Ale w końcu oni NIGDY nas nie lubili...
Dobra, trochę już ostudziłam swój zapał i więcej się wyzłośliwiać nie będę. Ciekawe tylko, czy trafiłam...? -
Grono.Net
Jak długo jestem w tej szkole, tak długo nie dałem się namówić na uczestniczenie w PMT - nigdy się nie trafi do wszystkich, zawsze cośtam będzie źle. O wiele łatwiej jest trafić do większości, do tłumu - o tak, to nawet bardzo proste: wystarczy zejść kilka poziomów intelektualnych w dół, zaczerpnąć dna, wrócić na górę, tam ocenić, co z naszej "zdobyczy" najbardziej by nas załamało, wypróbować to na dowolnych 3 osobach z gimnazjum.
Jeśli nie spodoba się nikomu - to znaczy, że reprezentujemy jeszcze za wysoki poziom, trzeba obniżyć poprzeczkę.
Jeśli spodoba się jednej osobie, a dwóm nie - to także zmieniamy plan, bo opierając się na "Zasadzie Zachowania (się) Masy" - masa (czyt. większość) wchłonie pojedyncze, słabsze jednostki. Oznaca to, że słabsze, pseudoindywidualne, prawiemyślące jednostki ulegną masie i na zasadzie konformizmu powiedzą to co tłum. Generalnie w ZZ(się)M liczy się większość, która wywiera wpływ na mniejszość, przez co tłum staje się jednogłośny.
Jeśli spodoba się dwóm osobom - to w zasadzie mamy już "dobre" przedstawienie (patrz: Zasada Zachowania (się) Masy).
Jeśli spodoba się całej trójce - to mamy "genialne" przedstawienie, możemy być spokojni, że nasze przedstawienie będzie -
Grono.Net
*ekhm!* przerwa techniczna - awaria sprzętu
C.D.:
...to mamy "genialne" przedstawienie i możemy być pewni, żę będziemy najlepsi na PMT (a przynajmniej w czołówce)
Przy przygortowywaniu występów na PMT warto też pomyśleć, co ABSOLUTNIE NIE PRZYDŁOBY NAM DO GUSTU i CZEGO NAJBARZIEJ NIECHCIAŁ(A)BYM ZOBACZYĆ, a także CZEGO MAM NAJBARDZIEJ DOŚĆ i CO MNIE JUŻ NAJBARDZIEJ NUDZI/CZEGO WIDZIAŁEM(/AM) ZA DUŻO.
Dziękuję za wysłuchanie/przeczytanie
podpisano
ja -
Grono.Net
-
Grono.Net
Aaaa... podziwiam... taki(e) post(y) sprzeciwiające się MASIE. niepopularny się jeszcze staniesz i co wtedy? trzy osoby na trzy powiedzą, że jesteś nierozrywkowy, niedowcipny i nie znasz się na żartach... -
Anonim
Trzy osoby z gimnazjum? <rotfl> i tu zamilknę...
(nie, nie mam nic do gimnazjum, są chlubne wyjątki jak pisałam, ale widać najbardziej kogo innego, zresztą dla mnie już nikogo nie widać... co ja pieprzę znów... ehh) -
Grono.Net
Ciiiichoo, pani M. jest wyjątkiem, może nie chlubnym, ale wyjątkiem :P -
Grono.Net
do Sol:
I będę kur**sko szczęśliwy, bo taka jedna gimnazjalistka WRESZCIE SIĘ ODE MNIE ODPIER**LI! Z tego miejsca gorąco pozdrawiam Matyldę Ł. :D Pozdrawiam Cię, Matyldo! :P :] BUAHAHAHAHAHAH! :D :P
-
lady Stardust
współczuje Grzypku:) gimnazjalis namole brrrr
a co ona ma w palnach w stosunku do Ciebie??:) -
Grono.Net
Żebym to ja wiedział :P Ehh! Ale czasami obawiam się najgorszego... Brr! Strach! Widze strach! CZUJĘ strach...
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! JASNE :P Ale dosć to już mam: po prostu granice mojej kultury (czego?) nie pozwalają mi dać jej w pysk :P -
Anonim
-
Grono.Net
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płn.
- Załóż własne grono tematyczne