Władysławiacy [1427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paulina

Kto do jakiej klasy sie dostał? Ja jestem w mat-fiz; p
  • Natalia

hoho 26 chłopców... zazdroszczę; ) Ja się dostałam do bio-chemu, ale nie wiem czy nie zmienię profilu we wrześniu. A tam w mat-fizie mam już paru znajomych, więc i tak będę Was odwiedzać =P na przerwach
  • Anonim

ja też biolchem
  • Anonim

ja się dostałam, do 1c-humanistyczna :D:D
  • Agnieszka.

ja do biol-chemu ale rezygnuje :P wie ktoś może ile miala pkt. pierwsza osoba na liście??
  • Natalia

No Ciebie Klaudio nawet kojarzę; ) Jesteś koleżanką tej Moniki - laureatki, która jest koleżanką mojej koleżanki. W środę składałyśmy razem papiery; )
  • Natalia

200 pkt
  • Natalia

A czemy <Aguś> chcesz zrezygnować? Nie pasuje Ci profil czy szkoła?
  • mgr inż. Flo

ja w tych punktach nie jestem obeznany ale wiem ze max to 200.Jak to mozliwe że ktoś w Batorym miał 220?
  • Anonim

No to dobrze!! Kojarze już 2 osoby z mojej koffanej klasy 1d!!
  • Natalia

bo w Batorym były dodatkowe egzaminy do niektórych klas, np do IB
  • Anonim

tak jak w Staszicu w matexie można było mieć 500 punktów
  • Natalia

Kladio nie zakładaj z góry, że to będzie taka koffana klasa, w końcu mamy tylko 9 chłopców... =/
  • Anonim

trudno, ale moze będą ciekawi?? Można mieć 23 facetów, a żadnego ciekawego!!
  • Anonim

sorry 26
  • Anonim

Natalka nie wiem,czy mnie kojarzysz, ale chodziłyśmy kiedyś razem do podstawówki (na Sierakowskiego:P).Trochę się zmieniłam od tamtego czasu, ale ja Cię pamiętam:P

a tak na marginesie nie ma nikogo więcej do humana?
  • Paulina

Natalka nie ma sprawy ja nie mam nic przeciwko mozesz wpadac.

Wiesz moze i 26 ale ponad połowa i tak do odstrzasłu...;P
  • Natalia

no mam taką nadzieję; ) że będziemy mogły przebierać i wybierać =P
  • Natalia

A Kasia, coś kojarzę, przez dwa pierwsze lata podstawówki byłyśmy w jednej klasie; ) No jasne, że Cię pamiętam.
  • Paulina

Wiesz Natalko możesz brać blondynów prosze bardzo i takich co mieli 201 na 200pkt mozliwych=)
| |

Od lat wpajają nam do głowy, że jesteśmy rodziną. Drwimy sobie, gdy mówią o nas 'elita ... (...

VIII Liceum Ogólnokształcące im. Władysława IV

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)