-
-
Natalia
hoho 26 chłopców... zazdroszczę; ) Ja się dostałam do bio-chemu, ale nie wiem czy nie zmienię profilu we wrześniu. A tam w mat-fizie mam już paru znajomych, więc i tak będę Was odwiedzać =P na przerwach -
Anonim
-
Anonim
-
-
Agnieszka.
ja do biol-chemu ale rezygnuje :P wie ktoś może ile miala pkt. pierwsza osoba na liście?? -
Natalia
No Ciebie Klaudio nawet kojarzę; ) Jesteś koleżanką tej Moniki - laureatki, która jest koleżanką mojej koleżanki. W środę składałyśmy razem papiery; ) -
Natalia
-
Natalia
-
mgr inż. Flo
ja w tych punktach nie jestem obeznany ale wiem ze max to 200.Jak to mozliwe że ktoś w Batorym miał 220? -
Anonim
-
Natalia
-
Anonim
-
Natalia
Kladio nie zakładaj z góry, że to będzie taka koffana klasa, w końcu mamy tylko 9 chłopców... =/ -
Anonim
trudno, ale moze będą ciekawi?? Można mieć 23 facetów, a żadnego ciekawego!! -
Anonim
-
Anonim
Natalka nie wiem,czy mnie kojarzysz, ale chodziłyśmy kiedyś razem do podstawówki (na Sierakowskiego:P).Trochę się zmieniłam od tamtego czasu, ale ja Cię pamiętam:P
a tak na marginesie nie ma nikogo więcej do humana? -
Natalka nie ma sprawy ja nie mam nic przeciwko mozesz wpadac.
Wiesz moze i 26 ale ponad połowa i tak do odstrzasłu...;P -
Natalia
-
Natalia
A Kasia, coś kojarzę, przez dwa pierwsze lata podstawówki byłyśmy w jednej klasie; ) No jasne, że Cię pamiętam. -
Wiesz Natalko możesz brać blondynów prosze bardzo i takich co mieli 201 na 200pkt mozliwych=)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płn.
- Załóż własne grono tematyczne