-
marysieńka
witam i zapraszam do ujawnienia się wszystkich, którzy od tego roku zaczną naukę w naszym [jakże cudownym] liceum.
ja generalnie jestem w mat fizie. ale mam nadzieje ze juz niedlugo. jesli ktos sie chce zamienic na spol eko jestem chętna. -
Anonim
-
Ania Starczewska
-
grzan
-
-
skowi
-
Martuś
No, to ja będę pierwszym, zdecydowanie NIEścisłym umysłem. Dostałam się do humana :D -
/\SI/\
-
organ donor
-
organ donor
-
Martuś
-
organ donor
-
Кlaudia
-
Martuś
Moze to mało istotne, ale byłam w lekkim szoku, ze w tegorocznym humanie jest AŻ 12 chłopaków! dla porównania w czackim w zeszłym roku było 2! widzę, że feminizacja w tej szkole nie jest zjawiskiem postępujacym X) -
Ewa
-
organ donor
Hmmm to nie jestem sama w "liczeniu facetów" :PP nawet śmiałyśmy się z koleżanką że w mojej klasie będzie ich więcej niż u niej (ona poszła do społeko) -
Martuś
-
/\SI/\
niestety. . .szczerze mówiac myślałam że bedzie wiecej chłopców... no trudno, chyba za bardzo przyzwyczaiłam sie do klasy bardzo męskiej ... -
Martuś
Nie ma się co martwić, w końcu obóz na poczatku roku, ang w grupach międzyklasowych... wszyscy się zintegrujemy :) -
Łukasz
-
organ donor
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płn.
- Załóż własne grono tematyczne