- 1
- 2
-
Anonim
-
Celina?
test był trudniejszy od próbnego (przynajmniej dla mnie) i jak na razie z tesu 1 błąd... ale nie wiadmowo jak z rozprawką... temat ogółem beznadziejny -
Johnny B. Goode
-
Anonim
rozprawka była beznadziejna :| ale w najgorszym wypadku trace 5 punktów (ortografia i te sprawy) testowe wszystkie dobrze... ogólnie całkiem nieźle :) nadrobie matematyczno-przyrodniczym :P -
-
Anonim
-
Anonim
Tak naprawdę test był bananowy, rozpraweczka zresztą też (mówię tak dopóki wyników nie będzie :)), ale najgorsza była ta cała atmosferka i wysoka komisja, która patrzyła na nas jak na potencjalnych kryminalistów -
marysieńka
-
szprot
Jak ja się cieszę, że mam to już za sobą:)... Powodzenia jutro na mat-przyr:) -
Anonim
słyszałem, że dzisiaj było już trudniej - jakieś zadania z beczkami coś tam? -
Johnny B. Goode
-
Celina?
-
spoko?! hmm tylko ciekawa jestem czemu polowa osob plakala po tym tescie?! hmmm wolalabym pisac 2 humanistyczne...:/
-
Anonim
Płakała? Hm... od ludzi których pytałem <z dwóch różnych szkół> słyszałem że był bardzo prosty;] -
skowi
widzialem ten test, na onecie jest link. latwiejszy od zeszlorocznego<ale human nasz chyba byl latwiejszy> -
Anonim
>hmm tylko ciekawa jestem czemu polowa osob plakala
>po tym tescie?!
Jesli wam nie poszlo, to tym bardziej musialo nie pojsc tym z innych gimnazjow. Pomyslcie w ten sposob; ). -
olga
-
clamour for glamour!
obie części jakoś poszły :) liczę na ponad 90 (ale to moje przypuszczenia; ) ) -
Johnny B. Goode
>(;Magda;) napisała:
>hmmm wolalabym pisac 2 humanistyczne...:/
>
Boże wszechmogący uchowaj! -
-
olga
Hahah chyba tak.
no ja też licze na dużo punktów. może nawet ponad 100;)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płn.
- Załóż własne grono tematyczne