Władysławiacy [1427]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

i jak poszło?
  • Celina?

test był trudniejszy od próbnego (przynajmniej dla mnie) i jak na razie z tesu 1 błąd... ale nie wiadmowo jak z rozprawką... temat ogółem beznadziejny
  • Johnny B. Goode

Temat fajny... Wreszcie mogłem wcisnąć gdzieś Monthiego...
  • Anonim

rozprawka była beznadziejna :| ale w najgorszym wypadku trace 5 punktów (ortografia i te sprawy) testowe wszystkie dobrze... ogólnie całkiem nieźle :) nadrobie matematyczno-przyrodniczym :P
  • Anonim

Chcialbym pisac egzamin gimnazjalny zamiast matury; D.
  • Anonim

Tak naprawdę test był bananowy, rozpraweczka zresztą też (mówię tak dopóki wyników nie będzie :)), ale najgorsza była ta cała atmosferka i wysoka komisja, która patrzyła na nas jak na potencjalnych kryminalistów
  • marysieńka

za rok nas to czeka... uhuu... :P co to bedzie :P
  • szprot

Jak ja się cieszę, że mam to już za sobą:)... Powodzenia jutro na mat-przyr:)
  • Anonim

słyszałem, że dzisiaj było już trudniej - jakieś zadania z beczkami coś tam?
  • Johnny B. Goode

Też mi trudniej- umieć mnożyć i znać wzór na obwód koła...
  • Celina?

test spoko :) <-- prznajmniej tak mi się wydaje :)
  • (;Magda;)

spoko?! hmm tylko ciekawa jestem czemu polowa osob plakala po tym tescie?! hmmm wolalabym pisac 2 humanistyczne...:/
  • Anonim

Płakała? Hm... od ludzi których pytałem <z dwóch różnych szkół> słyszałem że był bardzo prosty;]
  • skowi

widzialem ten test, na onecie jest link. latwiejszy od zeszlorocznego<ale human nasz chyba byl latwiejszy>
  • Anonim

>hmm tylko ciekawa jestem czemu polowa osob plakala
    >po tym tescie?!

Jesli wam nie poszlo, to tym bardziej musialo nie pojsc tym z innych gimnazjow. Pomyslcie w ten sposob; ).
  • olga

łatwiejszy od zeszłorocznego?! czy my mówimy o tym samym teście?
  • clamour for glamour!

obie części jakoś poszły :) liczę na ponad 90 (ale to moje przypuszczenia; ) )
  • Johnny B. Goode

>(;Magda;) napisała:
    >hmmm wolalabym pisac 2 humanistyczne...:/
    >

Boże wszechmogący uchowaj!
  • (;Magda;)

Olu oni chyba maja na mysli zupelnie inny test:P
  • olga

Hahah chyba tak.
    no ja też licze na dużo punktów. może nawet ponad 100;)
  • 1
  • 2
| |

Od lat wpajają nam do głowy, że jesteśmy rodziną. Drwimy sobie, gdy mówią o nas 'elita ... (...

VIII Liceum Ogólnokształcące im. Władysława IV

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)