-
Tede
w tym topicu nie porusze tematu jaki prewnie narzuca sie wszystkim ktorych uczy(ł) Mayer, to znaczy olimpiady fizycznej...
chodzi o to ze przez przypadek bylem dzis obserwatorem dnia spotru organizowanego przez Staszica... i moje przemyslenia byly rozne, ale jedno poprawilo mi humor... w Staszicu sa jeszcze brzydsze dizewczyny niz w VLO >:D hehe... powiedzenie "dziewczyny dziela sie na te ladne i tez z poniatownki" traci sens... czyzby jakis przelom?? co o tym myslicie??
P.S. musialem cos napisac bo tu tak czerstwo na tym VLOgronie... -
Jarek
Oj Tede, poruszyłeś dość drażliwy temat:P Może to się dla Ciebie źle skończyć:) Swoją drogą coś w tym jest, a wyżej wymienione powiedzenie pojawiło się chyba nie bez powodu :D
Pozdro ZMUŁA SQD:D -
Anonim
Dwa lata na wydziale Elektroniki PW i jak wchodze na jakies uroczystosci do VLO to zbieram szczene z podlogi (in plus) wiec zdecydowanie nie jest tak zle :)
No i ta NAJPIEKNIEJSZA, jedyna tez w koncu z VLO wyszla :) -
K.
oj tede podpadles... i to bynajmniej nie mi ale miszelowi... nie zaprzeczysz ze to on powinien być chociaz ojcem chrzestnym tego topiku... :> -
-
rambel
Miszel zawsze dzielnie bronił sztandaru Staszica. ^^ Co do panien... zachowam dyplomatyczne milczenie. :p -
Anonim
nie ma jak dobra zadymka na gronie:P:P Coś o tym wiem:P:P a dziewczyny, ja sie cieszę, że chociaż przez 4 lata nie maiłem babskich starć w klasie, bo na farmie pod tym wzgledem bywa róznie. A w staszicu mój kumpel z roku strasznie jechał po płci pieknej od siebie, więc chyba mają z tym problemy:P:P -
K.
a to w poniatówce wogóle istniał (bo czy istnieje to sie nie wypowiadam) tego rodzaju problem? :> -
...amortencja...
-
jestem loris
Może dobrze, że przypadkiem wpadłeś na impreze Staszica i doceniłeś piękno, które Cie otacza (a raczej otaczało) w vlo:P Poza tym nie ma szkoły, w ktorej byłoby tak dużo ładnych, inteligentnych, miłych, mądrych, kochanych i wspaniałych (itd. itp.) dziewczyn jak w vlo:P:D -
Anonim
-
jestem loris
no chyba nie powiesz, ze ładne dziewczyny, ktore som w tej szkole (czyt. BS i kilka innych) som głoopie?!;/ -
Julai
-
Jarek
-
Anonim
-
Julai
-
...amortencja...
tede, zdaje sie ze czeka nas rozmowa
ja jestem ladna
i mam kilka luster w domu
:)) -
☆miss olga☆
jam piekna.i madra.nawet sie na studia dostalam dzienne co w klasach kulturowych jest,hmm...ze tak powiem "nie na porzadku dziennym",hehe.
pzdrr dla zalozyciela tematu :P -
Julai
-
...amortencja...
-
Julai