VLO Poniatowski [1347]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • |Shczepan|

Ostatnio robiłem porzadek w szafkach (wiem ze to malo prawdopodobne) i natknalem sie na kilka ksiazke i podrecznikow z pierwszej klasy i drugiej a teraz to juz i trzeciej, ktore sa mi niepotrzebne, wpadlem na pomysl ze moznaby je sprzedac naszym mlodszym kolegom. W koncu nie wszysycy musza miec nowe i pachnace po wygorowanych cenach ksiazki z kazdego przedmiotu.

http://grono.net/user/forum-show.js...

wchodzcie tam, wpisujcie co macie

milych transakcji
  • SeBa:)

Macius, zajebisty pomysl. zaraz je przejrze i wpisze co mam
  • K.

eeetam
    najlepiej rozłożyć sobie straganik we wrześniu (chociaż dla nas to będzię chyba 2/3 wakacji sa sa sa) i tak tradycyjnie się potargować

no maciuś kto ci będzie w maju/czerwcu podręczniki kupować?
    aż tak nisko cenisz młodsze roczniki vlo? :>
  • |Shczepan|

to jest ich sprawa... skorzystaja to skorzystaja nie to nie... na allegro spokojnie ida... a pora kazda jest ok....w ggurniu mialem obrot ponad 450zl na podrecznikach a te mi zostaly i doszly po 3 klasie... ja zapodalem tylko pomysla...a gdy oni beda ich potrzebowali to ja bede pewnie lezal gdzies nieprzytomny z radosci i upojenia szczesciem wakaccyjnym niach niach niach
  • |Shczepan|

przypominam ze tutaj mozecie sprzedac podreczniki pierwszakom....=)
  • SeBa:)

i nie tylko, ja mam podreczniki do wszystkich trzech klas. zaraz, albo wieczorkiem spisze wszystkie
| |

wszystko o wszystkim dla wszystkich związanych z tą cudną szkołą :P * * * * Reklamy = BAN, ...

V Liceum Ogólnokształcące im. Księcia Józefa Poniatowskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)