-
|Shczepan|
Ostatnio robiłem porzadek w szafkach (wiem ze to malo prawdopodobne) i natknalem sie na kilka ksiazke i podrecznikow z pierwszej klasy i drugiej a teraz to juz i trzeciej, ktore sa mi niepotrzebne, wpadlem na pomysl ze moznaby je sprzedac naszym mlodszym kolegom. W koncu nie wszysycy musza miec nowe i pachnace po wygorowanych cenach ksiazki z kazdego przedmiotu.
http://grono.net/user/forum-show.js...
wchodzcie tam, wpisujcie co macie
milych transakcji -
SeBa:)
-
K.
eeetam
najlepiej rozłożyć sobie straganik we wrześniu (chociaż dla nas to będzię chyba 2/3 wakacji sa sa sa) i tak tradycyjnie się potargować
no maciuś kto ci będzie w maju/czerwcu podręczniki kupować?
aż tak nisko cenisz młodsze roczniki vlo? :> -
|Shczepan|
to jest ich sprawa... skorzystaja to skorzystaja nie to nie... na allegro spokojnie ida... a pora kazda jest ok....w ggurniu mialem obrot ponad 450zl na podrecznikach a te mi zostaly i doszly po 3 klasie... ja zapodalem tylko pomysla...a gdy oni beda ich potrzebowali to ja bede pewnie lezal gdzies nieprzytomny z radosci i upojenia szczesciem wakaccyjnym niach niach niach -
-
|Shczepan|
-
SeBa:)
i nie tylko, ja mam podreczniki do wszystkich trzech klas. zaraz, albo wieczorkiem spisze wszystkie